שירי השבוע

walking suicide

New member
:}

שיר השבוע שלכם? bright eyes - lover i don`t have to love שיר השבוע של MCR שלכם? all i want for christmas אלבום השבוע? the used - used מאכל השבוע? קפה נחשב? תמונת השבוע? --->

m i c k e y 15

New member
../images/Emo187.gifאני

שיר השבוע של MCR שלכם: i'm not o.k שיר השבוע של של MCR שלכם: yellowcard-way away אלבום השבוע: yellowcard-lights and sounds מאכל השבוע:אורז עם קטשופ..חח זה טעים
תמונת השבוע:
אלה yellowcard |שמאלה| שבוע טוב גם לך..

GUILTY

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם? What If - Coldplay שיר השבוע של MCR שלכם? Cubicles אלבום השבוע? Coldplay - X&Y מאכל השבוע? (מקורי, כן)- אמ........אין :/ תמונה---------

rebel girl

New member
בלהבלה

שיר השבוע שלכם? אין שיר השבוע של MCR שלכם?יש הרבה... אלבום השבוע?אין מאכל השבוע? (מקורי, כן)אין תמונת השבוע?אין...(לי כוח לשים) כמה מקורי ויצירתי מצדי

Bondage Soul

New member
שלי ../images/Emo98.gif

שיר השבוע שלכם? The Rasmus - Don't Let Go שיר השבוע של MCR שלכם? headfirst for halos אלבום השבוע? HIM - Love Metal [קניתי לפני כמה ימים
] מאכל השבוע? אמ... פסק זמן >< תמונת השבוע? וילה

danduuu

New member
שלישלילשישלישלי

שיר השבוע שלכם? בריטני ספירס-היט מי...חחח סתאםם HIM-Resurrection GREEN DAY-GIVE ME NOVACAINE GREEN DAY-WHATSERNAME שיר השבוע של MCR שלכם? THE JESTES LIFE... אלבום השבוע? GREEN DAY-AMERICAN IDIOT מאכל השבוע? סלט יווני שאכלתי בנאפיס >>מסעדה<< יאמיי תמונת השבוע? ברנדון נובאק אהובי

super jesus

New member
mine, באיחור קל.

שיר השבוע שלכם? אביב גפן-קבעתי עם האושר שיר השבוע של MCR שלכם? thank you for the venom אלבום השבוע?אביב גפן 3 מאכל השבוע? (מקורי, כן):חחח, מאוד מקורי. שרימפס ברוטב חמאה שום ויין.. רררג, זה היה טעים. תמונת השבוע?

Love Bem

New member
עונה ננע בננה../images/Emo94.gif

שיר השבוע שלכם?קלינד לונלילנס של הים שיר השבוע של MCR שלכם?בגלל כריסמס אז אול איי אונט פור כריסמס אלבום השבוע?אין משהו חדש מאכל השבוע?ספגטי תמונת השבוע?
אני מתה אל שרון ואל הלהקה הם גדולים!

Revol21

New member
Revol21

שיר השבוע שלי(שניים למעשה): 1ג€-The strokes-juicebox 2-babyshambles- fuck forever ג€ שיר השבוע של MCR: Its not a fashion statement its a fucking deathwish. ג€ אלבום השבוע שלי:manic street preachers- ,the holy bible ג€ שהוא גם האלבום הכי טוב שאי פעם שמעתי. זהו. שבוע טוב.

Me!!../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם? ממממ "תמותי זונה" של בוטן מתוק בקרקס
שיר השבוע של MCR שלכם? מממממממממממממ...Vampires will never hurt you.. אלבום השבוע?אין
מאכל השבוע? וודקה עם מיץ פסיפלורה
. נו אין לי כוח לאוכל ולא ישנתי כבר איזה יומיים, אני לא שפוייה כ"כ. XD תמונת השבוע?

קרניjack

New member
אני

שיר השבוע שלכם? -3o seconds to mars- the kill שיר השבוע של MCR שלכם?Shut up and play אלבום השבוע?-= מאכל השבוע? יוקי , או איך שקוראים לזה:p תמונת השבוע-> אח שלי צילם

אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם? drain you של נירוונה =) שיר השבוע של MCR שלכם? cubicles אלבום השבוע?nevermind מאכל השבוע? (מקורי, כן) קולה! 3> 3> [זה כן אוכל אני מתקיימת עלזה!] תמונת השבוע? היא בצד

shiran123456

New member
|גרב|אניי..

שיר השבוע שלכם? SHE שיר השבוע של MCR שלכם? IM NOT OK אלבום השבוע? גרין דיי- AMERICAN IDIOT מאכל השבוע? (מקורי, כן) גלידה (?) תמונת השבוע? איןן..

../images/Emo73.gifשלי...

שיר השבוע שלכם?אין משהו מיוחד..... שיר השבוע של MCR שלכם? I'M NOT OKAY מאכל השבוע? (מקורי, כן) שניצל תירס עם רוטב אלף איים....... מקורי מספיק? תמונת השבוע?
של קלרה......

mor p2

New member
שלי:)

שיר השבוע שלכם?Foo Fighter - Learn to Fly שיר השבוע של MCR שלכם? Give 'Em Hell, Kid אלבום השבוע? Good Charlotte מאכל השבוע? (מקורי, כן)
זה נחשב? תמונת השבוע?

למעלה