שירשור בוקר

• פותח הנושא TOUSH
  • פורסם בתאריך

יקיר15

New member
בוקר ../images/Emo3.gif

היום ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל .. ואוי איך שאין לי זמן לנשוםםם.... אני מתחיל היןם ב-10 ... ומסיים ב1:30 ... בעשה 4:40 עד 6:30 יש לי תגבור בהיסטוריה כשאשר בשעה 6:00 יש לי גם חזרות לאיזשהו טקס בביצפרר... . ובשעה רבע לשבע אני צריך להיות בערייה לאיזה חצי שעה עם מועצת נוער עירוניתת ... ואז לחזור ליבצפר בשעה רבע לשמונה לטקס הממהמםם שלנווו טוב שיהיה לכולם יום מהממםם ביושש

אייללוש

New member
בוקר טובבבבבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

חחחח היום היינו אמורות להתחיל ב9 ורבע עקב המסיבה של אתמול ולא בדיוק קמתי רק עכשיו קמתי בדרך ב6 וב7 ודקה
[הסתכלתי בשעון
]וב8 ומשו
(אנמי לא מסוגלת לישון הרבה
פה ושם אני אוכלת ועל המחשב
]קיצר עוד מעט יש לבנות שבבצפר שיעור היסטוריה
אבל בד"כ גם ככה או שאני ישנה בשיעור או שאני בכלל לא בכיתה
אבל אני אלך כי יש ספורט
למרות
יש לי מבחן בתושבע הלכה אני יודעת קיצר אחד המקצועות של לאה פז ואני הולכת למות
-
- איילושלוש

צהרייייים../images/Emo110.gif

היה לנו היום מוזיאוןן.. סוג של.. היכל העצמאוות.. והיום אני הולכת לטקס שאחותי מופיעה בוו.. רציתי ללכת לטקס בכיכר אבל איפשר
והיה עוד טקס אחד יפה שלא בת"א שעוד יותר רציתי ללכת אבל לא נוראאא.. בסוף איפשר
רעותתתתתתתת
רק עכשיו ראיתי תחתימה שלךךךךךך!! את ההייית בכינוי מגניבוללהה?! יוווו אני זוכרת שהיית בקומונה שלי על אגםם! הייתי בכינוי כפרה עלל אגם.. אםם את זוכרתת

צהריים..=]

היה יום נחמד לא הכי שיש.. קצת לא הרגשתי טוב בסוף..=[ עכשיו אניפסד'ר ברוך השם..דחו ת'מבחן במורשת עד ה-14 איזה כיפפפפ..=] היום אני חופשייה..איןן כלוםם.. מחר יש לי סיור..לאנדרטה..=[ שיהיה לכולם יום נעים..

צהרייםםםםםםםםםםםם../images/Emo4.gif

אז ככהה חזרתי עכשיו מבצפרררר היה היום ממש מצחיקקקקקק כל יום שני בשיעור ספורט אנחנו הולכים לאיזה פארק ורצים 1000 מטרר אז היום היינו גם צריכים לרוץץ עכשיו אני ו6 חברות שלי לא רצנו פשוט הלכנו ממש ממש לאטט והתחלנו לדברררר
אז אנחנו מגיעותת ואז המורה אומרת לנוו "אתם יודעים איך מורידים את הדלדלה ברגל?" אז אנחנו כזה "לאא!! איך?" אז היא אומרת לנוו: "צריך ללכת עקום ומראה לנו ואנחנו מתות מצחוקקקקק
אז התחלנו ללכת ככה
ואנחנו מתפוצצות מצחוק אתם צריכים לראות איך זה ניראהה אז התחלנו ללכת ככהה וזה פארק ע-נ-ק והיו מיליון אנשים אז כולם מסתכלים ואז חברה שלי אומרת"אנחנו יודעות שאנחנו מטורפות אל תדאגו"ֱֱ אהההה והחזירו לנו מבחנים בערבית וקיבלתי 96
והיה בוחן בהסטוריה ובכיתי מלא מלא מלא מלא
כי לא ידעתי כ-ל-ו-ם פשוט כלום וחזרתי מלא על החומררר והמורה הקרציה הזאת לא הביאה לי לעשות את המבחן ביום אחררר בקיצור אם אני מקבלת יותר מ20 זה נסס!! ואני לא אומרת את זה סתםם!! בדקתי אחר כך בספר ורק ב-2 תשובות מתוך כ-ל- המבחן צדקתיי

כלללל הכבוד על ה96../images/Emo110.gif

אני דעתתתת איך זה להרגיש שמבחן הולך לךך חרא.. היאא ראתה שבכייתתת?? והיא תראה גם שלאא הלך לך אז אולי היא תיתן לךך מועד ב? יהיה פסדר:]

מאשה

New member
צהריים לכולם..היום..

השיכבה של ה' עושה את הטקס של יום הזיכרון אצלינו בביה"ס.. מקווה שאני לא אעשה פדיחות

גמאני קבלתי בערבית 96../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ערררבב טוווווב.. סורי שלעע כתבתי כי לעע היה לי זמןןןןןןןן
עשיתי עדד עכשיו ביביסיטרר שתבינוו.. ביום הזכרון..
טוב מצד שני הגיוני כי בתי קברות וזה לעע מתאים לילדים קטנים..
טוב היום יש משוו בכיכר רבין יש מצב אני הולכת..
טוב עפתיי יאללה בה בעיי מיכל==>תהני
המשךךך יוממממנפלאא...

שירוש שלייייייייייייייייייייייייייי

לונורא יפה שלייי
96 זה מצויןןן כה"כככככ אני גאה בךךך
בקשר להיסטוריה גם לא נוראא
מוווווווואה

למעלה