שנה טובה
ומתוקה

Fire Of Heaven

New member
../images/Emo42.gifשנה טובה../images/Emo75.gif ומתוקה../images/Emo74.gif

שתהי לנו שנת בריאות אושר ואהבה שנה שבה יתגשמו משאלות ליבנו לטובה. שתהי שנה של הצלחה גדולה בכל פעולה שנה של בריאות איתנה אושר והרווחה. שתהי שנה מלאה בצחוק אושר ושמחה.
שנה טובה
ומתוקה
וסליחה מכל מי שאי פעם פגעתי בו/בה.
שנה טובה
ומתוקה

שנה של א"ב ../images/Emo9.gif

שנה של אושר ואהבה
שנה של בריאות וברכה
שנה של גיל וגאולה
שנה של דבש
שנה של הצלחה
שנה של ויתור
שנה של זוהר וזריחה
שנה של חברות וחוזק
שנה של טוב
שנה של יושר
שנה של כבוד
שנה של לכידות
שנה של מנהיגות
שנה של נתינה
שנה של סובלנות
שנה של עושר ועוצמה
שנה של פריחה ופינוק
שנה של צחוק וצמיחה
שנה של קשב
שנה של רוגע
שנה של שלום
שנה של תשומת לב
שתהיה השנה הכי טובה שיש

עליזה 63

New member
שנה טובה

ייתן ותמיד יעמוד לצידך המלאך השומר מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך משגיח על כל מעשייך בכל אשר תלכ,י מזכיר לך להאמין שעוד יבואו ימים טובים יותר מוצא למשאלותייך ולחלומותייך דרכים להתגשם נוסך בלבבך תקווה בהירה כשמש מעניק לך את עוז הרוח ואת שלוות הנפש בהדריכו אותך בדרך מי ייתן ותמיד תזכי,ה לאהבה, לנוחם ולביטחון מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך נחלץ לעזרתך ותומך בך כאשר את מועד,ת אוחז בידיך ומוליך אותך בדרכים הקשות כל ימינו נמצאים חיינו בהשתנות מתמדת יש זמנים של צער ודמעות ויש רגעים של שמחה וצחוק מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך לאורך הדרכים במסע הארוך מי ייתן והמרחקים יהיו רצופי שמחה ולא רצופי בדידות שהחיים יעניקו לך את היפות במתנות בן,ת זוג לאהוב וחברים שאפשר לסמוך עליהם שתופיע למענך הקשת בענן אחרי כל סערה שאמונתך תחזק את תקוותיך ומשאלותיך יתגשמו מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך לצדך המלאך השומר!

luda88

New member
שנה טובה../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

ואני סוגרת את ראש השנה... ממחר אני לא פה.. רבעוש
פייר, סחתיין על ההשקעה עם האייקונים חח

../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo74.gif

לא טובה בברכות וכאלה,אז שתהיה לנו שנה טובה ומתוקה עם בשורות טובות...
וכל מה שאיחלו מעליי ועוד הרבה יותר

TzutZ

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה ומתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לנו שנה נפלאה ומוצלחת שנה של הגשמת שאיפות, חלומות ופנטזיות... שנה של אושר, כיף והמון המון חיוכים שנה של רוגע, סיפוק ושלמוּת
חג שמח אנשים יקרים
(סתם משהו מצחיק... שימו לב לתגובה של סמלת לנרקי
)

Fire Of Heaven

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחרי כל הזמן שהשקעתי כדי להכין את זה. וכל הנסיונות עד התוצאה המושלמת (שכחתי לתקן הפעם משהו קטן) זה ישאר לפחות לעשר שנים הבאות. (או עד שיהי לי זמן להכין משהו טוב יותר)

שנה טובה../images/Emo74.gif

תכירו את מגשימי המשאלות שלי
יש להם גם שמות אבל אני לא רוצה לעשות להם אווטינג. קיבלתי אותם במתנה לכבוד ראש השנה (בין יתר המתנות אבל ללא ספק- המתנה הכי שווה בעולם
)

למעלה