אני שמחה בשבילך שירדתי במשקל ומקווה שתגיעי למשקל רצוי ותשמרי עליו, אבל תת משקל אני לא מאחלת לאף אחד, הדבר האחרון שהייתי אומרת על זה זה "מגניב". אגב, אני ברגע שמחלימה ואהיה מסוגלת לאכול כמו בנאדם הולכת לדפוק את הדברים הכי משמינים שאפשר, השאלה אם אני אשמין כי בדרך כלל אני לא משמינה, המטבוליזם שלי בניגוד לדברים אחרים עובד די טוב כנראה (סורי שדורכת על יבלות). אם יש לך המלצות אני ממש אשמח.
שנה טובה לכל חבריי מכריי אנשים שאני אוהבת אנשים שאני מעריכה תודה על שנה נפלאה תודה על המון חיוכים שאתם גורמים לי על כל המיילים שאתם שולחים הם מלאים שמחה מלאים חיוכים טוב שתהיה לכולם שנה טובה שנה מוצלחת שנה של אור שנה של חיוכים חיבוקים שמחה אהבה הרבה אהבה זה הזמן לעשות בייביזזז למי שאין שיבאו כבר לעולם למי שיש שתרבו מהם נחת סבלנות אושר שמחה הצלחה שתהיה לכולם שנת פרנסה פוריה חיים יפים נישואים מאושרים והרבה הרבה אהבה שירו איתי.... שנה טובה שנה באה ואני כפיי ארימה שנה טובה לך אבא שנה טובה לך אמא שנה טובה שנה טובה...
לכך חבריי האוהבים לכל האנשים שאני מכירה לכם חברים שנה טובה וחג שמח
שנה של אושר , של בריאות , של מנוחה , של השתוללות , שנה של צחוק מתגלגל , של הגשמת משאלות , ושל הצלחות רבות , של רגעים מאושרים קטנים , וגם גדולים , של סקס טוב , ושל אהבה ..