שרשורון היכרות

../images/Emo42.gifשרשורון היכרות../images/Emo42.gif

כי התרחבנו ואנחנו צריכות לעשות בונדינג לפני שניפגש פתאום בוומבלי בלי לזהות אחת את השנייה
שם: תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...) מקום מגורים: (הייתי כותבת עיר אבל זה לא באמת ההגדרה לירוחם
) קצת רקע מקצועי עליי: קצת רקע על ההערצה שלי: השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT) השיר הכי אהוב עליי של TT: הממבר הכי אהוב עליי, ולמה: חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי (או נשים, לגברים שבינינו): החלום\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים: האדם שהכי חשוב לי בעולם: האהבה הראשונה שלי:
אתם מוזמנים להוסיף מה שעוד בא לכם לספר על עצמכם
אני מתנצלת אם נכנסתי לפרטים אישיים מדי, לא חובה לענות על מה שלא תרצו
אני פשוט חולת שיחות נפש, גם אם הן וירטואליות

י ע ל י ש

New member
עונה. אממ.. קצת ארוך ../images/Emo13.gif

אני יעל מרחובות. נולדתי ב- 6.10.83 נראה לי אני הכי צעירה כאן
כולכן פה דיברתן שגרמתם לאחים הקטנים/האחיינים להתמכר לTT, אז אני המקרה ההפוך. אחותי גרמה לי להתמכר אליהם. הייתי סה"כ בת 10 ואחותי היתה משוגעת עליהם, כל היום TT בבית אז גם אני הלכתי בעקבותיה. רק שהיא חזרה בסופו של דבר לגבולות הערצה הנורמליים ואני לקחתי את זה רחוק. היו לי קלסרים DVD פוסטרים. מה לא..כשהם התפרקו הייתי בת 12! כולה 12! ואני זוכרת איך באנו לבי"ס באבל מוחלט! ואחרי שהם התפרקו המשכתי להעריץ והקלסר שלי המשיך להתפתח עד בערך התיכון, גיל 16. מאז כל פעם שצצו דיבורים עליהם הייתי מולהבת אבל על אש קטנה. ואז הם התאחדו שוב ועדין הייתי על אש קטנה. הכרתי רק את השירים שבארץ השמיעו (shine, patience,GD). ואז כשהכיזו שרובי מתאחד חזרתי להיות משוגעת עליהם ולהשלים פערים (בזכותכן
) אני כבר נשואה+2. הבעל מבין את השיגעון שלי וצוחק עלי שאני מתנהגת כמו בת 16. בנוסף ל- TT היה לי גם קראש בשנות התיכון לאואזיס. אחח חולה עליהם! הממבר האהוב עלי: מארקי!! בגלל החיוך, בגלל המבט, בגלל המתיקות! יאמי לאכול אותו!! וגם את רובי'לה אני אוהבת. השיר האהוב: נו.. החלטנו כבר שקשה לי לבחור אחד.. בזמנו הכי אהבתי את בייב, אבל הוא כבר חרוש כזה ככה שאני עדין אוהבת אותו אבל לא הכי. אני אוהבת את NF בגלל העוצמה שזה עושה לי כשאני שומעת אותו. crack in my heart כי זה מזכיר לי תקופה יפה if this is love - שיר מהמם ולא קיבל את המקום הראוי לו ו LAHA המדהים שהקליפ שלו לא עושה עמו חסד (לא יכולה לראות את הקליפ הזה!!) ופלוד פשוט מהמם! ממש שיר מנצח! בשאר השאלות הרגת אותי.. לבחור שיר אחד של TT אני לא מצליחה.. אז החלטות כאלה ברומו של עולם..
בקיצור נמרץ החלום שלי זה לגור בבית משלי !!! אבל בטח לא ציפית לזה אז ברור שעוד חלום זה לראות את החברה שלנו בלייב..

ארוך זה מעולה../images/Emo8.gif

איך שאני מזדהה איתך.! גם אחותי(שירי AKA ההיא באדום) היא זו שהדביקה אותי כשהייתי בגן בערך (מודה באשמה, אני ילידת 88
), וכשהיא התבגרה קצת עבר לה אבל (
) באמת שהתאהבתי קשות ברגע שעברתי מינקות לכמעט טיפש עשרה והדבקתי אותה בחזרה ביחד איתי
חחחחחח, אין לי בעיה גם עם רשימת שירים אהובים (כאמור, ארוך זה טוב *קריצה קריצה*), החלום שלנו לראות אותם בלייב הוא נראה לי משהו משותף לכולנו
קיוויתי שתרצו לחלוק יותר מזה

תיקון טעות../images/Emo9.gif

לשירי מעולם לא עברה ההערצה, לא יודעת למה זכרתי את זה ככה.. נו מה, הייתי בת 9....
כרגע תוקנתי על טעותי

nanny3

New member
נכון שאם מעריץ הדביק אותך...

ואז אומר ש"עבר לו"... אתם חושבים בראש: "אה, הוא לא היה מעריץ אמיתי! אני.. אני מעריץ אמיתי...."

האמת שאני לא יודעת../images/Emo9.gif

כי זו שהדביקה אותי עדיין מעריצה
(וגם דואגת להזכיר לי שהכל בזכותה
) אבל כן קרה לי שחשבתי ככה לגבי דברים אחרים שהדביקו אותי אליהם ואז נטשו את הסירה

../images/Emo187.gif זהירות חופרת בדרך..

שם: מורי תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...) 8 למרץ
מקום מגורים: (הייתי כותבת עיר אבל זה לא באמת ההגדרה לירוחם) הילה ירוחם זה מעבר להרי החושך אני גרה בעיר שנקראת ירושלים. קצת רקע מקצועי עליי: התגייסתי לצבא בתור מו"ח פנימיות,שירתתי בפנימיה טיפולית שיקומית,אחרי הצבא במקום לטייל עבדתי במועדונית לילדים עם פיגור שכלי שנקראת שלוה , אחרי זה עבדתי שנתיים בפנימייה קהילתית בירושלים (הילדים הכי מהממים בעולם כולו) ובשנתיים האחרונות אני מדריכת אמנות . (ועכשיו אתם תוהים למה לא טסתי לראות את הבנים
) קצת רקע על ההערצה שלי: התחלתי בגיל 14 כשראיתי את הקליפ של פריי , במשך שנים הייתי מטורפת ברמות מחרידות על מארובי (מארק ורובי). החדר שלי היה מכוסה בהם ראו אותם בכל מקום כולל סמל של TT מכוכבים זוהרים בחושך על התקרה . כשהם התפרקו אני מתתי לגמרי ,כשהם חזרו נהיה לי התקף לב פתוח.עם השנים נשארתי מעריצת רובי אבל את מארקי קצת נטשתי בעיקר כי הוא מארקי! דגש על הי' הוא חמודי ומתוק ומהמם,אבל פתאום הבנתי שכל תמונה שאני פותחת וכל קליפ וכל סרטון המבט שלי מחפש מישהו אחד ,חתיך ברמות שזה כואב ,קוראים לו הווארד ואני מאוהבת
. השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT) וואי זו השאלה הכי קשה בעולם! יש כל כך הרבה שירים שהם השיר שאני הכי אוהבת בעולם. אז במקום לתת פה מגילה אני אתן אחד מכל זמר/ת/הרכב שחשובים לי נפשית. דיוויד קוק - avalanche הכל בשיר הזה מושלם לדעתי ,אפילו טיפה יותר מ lie (לא באמת אמרתי את זה עכשיו נכון?!?!) איתמר מאירי- ברחוב שלי ,אולי כי זה השיר הכי אמיתי שלו. ואני מאוהבת באיתמר מזמן אז ... אהוד בנאי- יוצא לאור -זה דווקא קל לי ,כי זה השיר שלי ! הכי שלי בעולם כולו
רובי וויליאמס - מה חשבתם? שלא יהיה פה רובי ? טוב האמת קשה לי לבחור אחד שפורט על מיתרי נפשי קל לי לומר come undone אבל! better man כל כך מושלם גם ! וזה בלי לומר כמה כיף לי לצרוח את sexed up אוח רובי @$#%^ וכמובן שיש את גליי אבל לבחור שיר אחד מהם זה באמת כבר משימת התאבדות! השיר הכי אהוב עליי של TT: אם הקודם היה מסובך אני לא יודעת מה לומר על זה .. מאיפה מתחילים בכלל?? הכי צפוי זה לצעוק rule the world כי הוא באמת השיר שלהם שאני הכי אוהבת בעולם כולו
. אבל מה עם השאר ? מה עם never forget מה עם siad it all מה עם babe
הממבר הכי אהוב עליי, ולמה:הווארד ורובי כי הם שניהם הורסים לי את הבריאות . הווארד יפה בצורה כואבת ורובי הוא סוג של שלמות מבחוץ ומבפנים הוא מקסים כל כך
חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי (או נשים, לגברים שבינינו): הווארד רובי מארק ג'ייסון וגארי
(מה לא?) ותשובה רצינית : רובי וויליאמס,דיוויד קוק,ג'וני דפ,ג'ורג' קלוני,אריק דן (מקסטימי מהאנטומייה של גריי למי שרואה ) החלום\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים: להצליח לגמרי במשהו שאני אוהבת האדם שהכי חשוב לי בעולם:חלקים מהמשפחה שלי האהבה הראשונה שלי: תלוי מה את מחשיבה אהבה ראשונה, אני אלך על דותן שהיה החבר הרציני הראשון שלי אי שם בכתה ז' . הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

חחחחח קרעת אותי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

התכוונתי לאהבה המטורפת הראשונה שכל גבר שנכנס לחייך מאז הושווה ישר אליו.... (למרות שאני מנחשת מי זה אצלך...) גנבת לי את מפולת שלגים מהפה, כיום, הוא מרטיט אותי יותר משקר
ונראה לי שעמרם מצנע קורא בפורום, גם הוא אמר משהו על זה שירוחם זה מעבר להרי החושך

ולמקרה ששכחת איך הוא נראה *רמז*../images/Emo6.gif

אני מוסיפה אותו רשמית לרשימת הנחשקים שלי

nanny3

New member
לא ידעתי שגם לך יש זיקה לילדים.

אבל אני הלכתי על הרגילים. צרכים מיוחדים זה כשאני אעלה לליגת הבוגרים.. ילדים מ 0-7 בעייתיים ללא-אבחנה-פסיכולוגית זה התחום שלי בינתיים :)

orlyshka1

New member
עכשיו אני...!

שם: אורלי (29, מעריצה, חיפה) תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...) תופים..... 28.4.81. כן, למקרה ומישהי לא זוכרת, גם הווארד נולד בתאריך הזה. ייהיי לי! מקום מגורים: (הייתי כותבת עיר אבל זה לא באמת ההגדרה לירוחם) תסתכלו למעלה... קצת רקע מקצועי עליי: מנהלת חנות ספרים בהווה, כמה תארים בעבר, והשמיים הם הגבול (?) קצת רקע על ההערצה שלי: בגיל 13 ראיתי בבית של חברה במסיבת פיג'מות את ההופעה של ברלין. ממש התלהבתי, ורגע השיא הגיע כשראיתי את הבחור הצ'אבי המקסים עם הקול המהמם שר פלצט ב LAH. זה שבר אותי לגמרי, עד היום... השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT) הילה, השתגעת?? איך אני יכולה לבחור משהו כזה??? וזה משתנה כל הזמן... השיר הכי אהוב עליי של TT: אז גם פה יש לי כמה - נכון שהכי הכי זה לשלוט בעולם, אבל יש גם את האהבה לא כאן יותר, את אף אחד אחר, את יכול להיות שזה קסם, סבלנות, לעולם לא נשכח ו... הצפה! הממבר הכי אהוב עליי, ולמה: נו, אם מישהו עדיין לא הבין... הגבר המסוקס השווה המוכשר .... אישתו של רובי קוראת לו בעלו, הוא קורא לו הקפטן שלו... ואני סתם קוראת לו אהובי גארי בארללללללללללו!!!! (נסחפתי קצת, לא?) ולמה? כדברי החכמה מורי - תסתכלו עליו! חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי (או נשים, לגברים שבינינו) - גארי, ההוא מהכי גאים שיש, ג'יי, רובי, ו...ממממ... לא יודעת, מי עוד אני אוהבת? הילה, מורי, עזרה?? החלום\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים: היו לי הרבה שאיפות, כרגע יש שתים הכי חשובות - לכבוש כל פיסת עולם אפשרית, ו...כמה קטשי ואולי פשוט לחלק מהבנות פה, אהבה וילדים. האדם שהכי חשוב לי בעולם: מממ... משפחה? חתול נחשב? האהבה הראשונה שלי: זו שאלה ממש קשה... אני מניחה שזה יהיה טל, חנון איימים שישבתי לידו לכל אורך חטיבת הביניים, היינו ידידים טובים ואהבתי אותו משהו כמו 3 שנים....

nanny3

New member
אורלי, רצחת את השירים עם השמות בעברית ../images/Emo122.gif

orlyshka1

New member
שומעת אותם

הם חיים וקיימים
זה מצחיק.... וזה מורי הילה ושירי הדביקו אותי...

Hadar07

New member
גם אני עונה

שם:הדר תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...): 2.7 מקום מגורים: ראשל"צ קצת רקע על ההערצה שלי:אני התחלתי להעריץ אותם רק לקראת הסוף לצערי אחרי באק פור גוד, חברות שלי היו מעריצות לפניי אני הלכתי בעקבותיהן, היום לצערי כל העניין לא מעניין אותן בכלל ורק אני נשארתי, עקבתי קצת אחרי הקריירות סולו שלהם בעיקר של גארי ורובי וכמובן מאז החזרה ב2006 אני ממשיכה לעקוב אחריהם בזכות הפורום הזה. השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT):אין מצב שאני יכולה להחליט על דבר כזה כי אני אוהבת כל כך הרבה שירים וזמרים ולהקות מכל מיני תקופות. השיר הכי אהוב עליי של TT:גם אין מצב שאני יכולה להחליט חחח אולי טופ 10 אבל שיר אחד אין מצב. הממבר הכי אהוב עליי, ולמה:פעם זה היה מארק בעיקר וגם קצת גארי היום באמת שאני אוהבת את כולם. חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי (או נשים, לגברים שבינינו): שוב שאלה קשה אני אנסה לצמצם- דיוויד קוק, קריס אלן, איאן סומרהולדר, וונטוורת' מילר, צ'ייס קרופורד. טוב זה היה יותר קשה ממה שחשבתי חח האדם שהכי חשוב לי בעולם:המשפחה שלי.

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אוררררר

אז ככה... שם: מיטל תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...)3.12.78 מקום מגורים: (הייתי כותבת עיר אבל זה לא באמת ההגדרה לירוחם)פ"ת קצת רקע מקצועי עליי:מתכנתת בעבר, אמא במשרה מלאה בהווה קצת רקע על ההערצה שלי:התחילה בגיל 15 דרך חברה טובה שלי, כל התיכון קראו לי מיטל אואן אפילו בספר מחזור הם מוזכרים
השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT) ביג לוג של רוברט פלאנטhttp://www.youtube.com/watch?v=XZQL22xOmUM השיר הכי אהוב עליי של TT:תלוי באיזה שלב של החיים שואלים אותי
אבל נראה לי שנוור פורגט הממבר הכי אהוב עליי, ולמה:היה מארק בגלל החיוך שלו אבל היום הוא כבר לא עושה לי את זה...היום היתי רוצה שג'ייסון יעשה לי ילד
וגם רובי וגארי חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי (או נשים, לגברים שבינינו):בעלי
,ברוס וויליס,ג'ייסון אורנג',רובי וויליאמס,רון שחר
החלום\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים:התגשם כבר(בלי עין רעה שום בצל)להיות נשואה לבעלי ולגדל את שלושת הילדים המהממים שלי
האדם שהכי חשוב לי בעולם:בעלי, שלושת הילדים,אמא ואחי הקטן(שכבר ממש לא קטן...) האהבה הראשונה שלי:בובי בעלי

מיטל אואן... נשמע לי מוכר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה כיף לשמוע שהתחתנת עם האהבה הראשונה שלך..
גרמת לי להגיד awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww בקול נמס.....

למעלה