../images/Emo187.gif זהירות חופרת בדרך..
שם: מורי
תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...) 8 למרץ
מקום מגורים: (הייתי כותבת עיר אבל זה לא באמת ההגדרה לירוחם) הילה ירוחם זה מעבר להרי החושך אני גרה בעיר שנקראת ירושלים.
קצת רקע מקצועי עליי: התגייסתי לצבא בתור מו"ח פנימיות,שירתתי בפנימיה טיפולית שיקומית,אחרי הצבא במקום לטייל עבדתי במועדונית לילדים עם פיגור שכלי שנקראת שלוה , אחרי זה עבדתי שנתיים בפנימייה קהילתית בירושלים (הילדים הכי מהממים בעולם כולו) ובשנתיים האחרונות אני מדריכת אמנות . (ועכשיו אתם תוהים למה לא טסתי לראות את הבנים
)
קצת רקע על ההערצה שלי: התחלתי בגיל 14 כשראיתי את הקליפ של פריי , במשך שנים הייתי מטורפת ברמות מחרידות על מארובי (מארק ורובי). החדר שלי היה מכוסה בהם ראו אותם בכל מקום
כולל סמל של TT מכוכבים זוהרים בחושך על התקרה . כשהם התפרקו אני מתתי לגמרי ,כשהם חזרו נהיה לי התקף לב פתוח.עם השנים נשארתי מעריצת רובי אבל את מארקי קצת נטשתי בעיקר כי הוא מארקי! דגש על הי' הוא חמודי ומתוק ומהמם,אבל פתאום הבנתי שכל תמונה שאני פותחת וכל קליפ וכל סרטון המבט שלי מחפש מישהו אחד ,חתיך ברמות שזה כואב ,קוראים לו הווארד ואני מאוהבת
.
השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT) וואי זו השאלה הכי קשה בעולם! יש כל כך הרבה שירים שהם השיר שאני הכי אוהבת בעולם. אז במקום לתת פה מגילה אני אתן אחד מכל זמר/ת/הרכב שחשובים לי נפשית.
דיוויד קוק - avalanche הכל בשיר הזה מושלם לדעתי ,אפילו טיפה יותר מ lie (לא באמת אמרתי את זה עכשיו נכון?!?!)
איתמר מאירי- ברחוב שלי ,אולי כי זה השיר הכי אמיתי שלו. ואני מאוהבת באיתמר מזמן אז ...
אהוד בנאי- יוצא לאור -זה דווקא קל לי ,כי זה השיר שלי ! הכי שלי בעולם כולו
רובי וויליאמס - מה חשבתם? שלא יהיה פה רובי ? טוב האמת קשה לי לבחור אחד שפורט על מיתרי נפשי קל לי לומר come undone אבל! better man כל כך מושלם גם ! וזה בלי לומר כמה כיף לי לצרוח את sexed up אוח רובי @$#%^ וכמובן שיש את
גליי אבל לבחור שיר אחד מהם זה באמת כבר משימת התאבדות!
השיר הכי אהוב עליי של TT: אם הקודם היה מסובך אני לא יודעת מה לומר על זה .. מאיפה מתחילים בכלל?? הכי צפוי זה לצעוק rule the world כי הוא באמת השיר שלהם שאני הכי אוהבת בעולם כולו
. אבל מה עם השאר ? מה עם never forget מה עם siad it all מה עם babe
הממבר הכי אהוב עליי, ולמה:הווארד ורובי כי הם שניהם הורסים לי את הבריאות . הווארד יפה בצורה כואבת ורובי הוא סוג של שלמות מבחוץ ומבפנים הוא מקסים כל כך
חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי (או נשים, לגברים שבינינו): הווארד רובי מארק ג'ייסון וגארי
(מה לא?) ותשובה רצינית : רובי וויליאמס,דיוויד קוק,ג'וני דפ,ג'ורג' קלוני,אריק דן (מקסטימי מהאנטומייה של גריי למי שרואה )
החלום\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים: להצליח לגמרי במשהו שאני אוהבת
האדם שהכי חשוב לי בעולם:חלקים מהמשפחה שלי
האהבה הראשונה שלי: תלוי מה את מחשיבה אהבה ראשונה, אני אלך על דותן שהיה החבר הרציני הראשון שלי אי שם בכתה ז' .
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0