רעיון מצויין !
עכשו תורי שם: עינת תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...) 3.12.78 - אני ומיטל אחיות ליומולדת...
מקום מגורים: (הייתי כותבת עיר אבל זה לא באמת ההגדרה לירוחם) ראשון לציון -הדר? שכנות? קצת רקע מקצועי עליי: יותר מידי ניסיון בשירות לקוחות מכל הסוגים- טלפוני/פרונטלי/מכירות... עוד יום אחד והיו צריכים לאשפז אותי. מזלי שבמקום העבודה האחרון שלי הצלחתי להתקדם למשרה אדמינסטרטיבית וצברתי מספיק ניסיון כדי לחפש עבודה משרדית. כרגע, אני מובטלת (יותר מידי זמן- 9 חודשים.. אווץ....המצב קשה בשוק) אבל בדיוק התקבלתי לעבודה וביום ראשון אני מתחילה !!!! תאחלו לי בהצלחה!!! ( אני מתה מפחד ). עוד שורה אחת לנושא הזה... אני גם גרפיקאית ומעצבת אלבומים דיגיטליים ומחכה ליום הזה שאני יוכל לעשות עם זה משהו ממשי ובאמת להתפרנס מזה. קצת רקע על ההערצה שלי: אהבתי את השאלה הזו.... הכל התחיל כשהייתי בת 14 (בערך), התחברתי למוסיקה בכלל די מאוחר יחסית. בשנים האלה הגיעה הMTV לארצנו ולמודעתנו, ולאט לאט התחלתי להיכנס לעולם הזה של המוסיקה והMTV, אהבתי את סגנון של הערוץ ,האוירה, המגישים, המוסיקה, ואם הזמן פתאום שמתי לב ללהקה מסויימת שהתחברתי אליהם.... קוראים להם east 17, כן, אהבתי את המוסיקה שלהם את האותנתיות שלהם, בסך הכל הם היו החבר'ה מהשכונה, וכן, הם היו יריבים של טייק דאת. אני מודה.... ואני מצטערת ולא מבינה את עצמי.... לא אהבתי אותם בהתחלה. מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת
הם פשוט נראו לי ממוסחרים מידי, מלוקקים מידי וממש לא הבנתי אותם. אבל אז בערך בתקופה של CIBM, זה קרה.... הם עשו לי את זה... פתאום הבחנתי בשובבות של רובי, המתיקות של מארק, הכישרון של הריקוד של הווארד וגייסון ואת הקול המוכשר של גארי... כן, הם נראים טוב, הם רוקדים מהמם, הם מצחיקים ברמות ויש להם שירים קליטים שעושים מצב רוח כיפי. אני זוכרת שבחטיבה, אני כבר הייתי שרופה עליהם, וחברה טובה שלי, היתה שרופה על הניו קידס און דה בלוק. ישבנו ביחד בכיתה, והיא ציירה על החצי של השולחן שלה, את הלוגו של NKOTB, ואני ציירתי על חצי השולחן את הלוגו של TT. וככה נלחמנו אחת בשניה, במלחמת TT נגד NKOTB..... בספר מחזור שלנו, כתבו על הכיתה שלנו, סיפור על חייזר שמגיע 20 שנה אלינו אחרי שסיימנו את החטיבת ביניים, וכותב מה קורה אצל כל אחד ואחד... עליי כתבו... ואני נשבעת שאני לא ממציאה! כתבו עליי שאני המעריצה היחידה של TT שנשארה נאמנה להם אחרי שהם התפרקו........ הזוי!!!!!!! ועוד משהו שרציתי לשתף אותכם כי בטח עשיתם את זה גם... היתה לי עוד חברה, שגם אהבה אותם ובחופש הגדול היינו מקליטות כל דבר אפשרי שלהם ומכל רוץ אפשרי. ואז היינו נפגשות בערב/לילה ועוברות על ההקלטות, אבל ברמה כזאת שהיינו כותבים קטעים שממש צחקנו ונהננו מהם, חקרנו כל תנועה של כל אחד מהם בראיונות וכשהצלחנו להקליט איזה הופעה או חלק מהופעה שלהם, היינו לומדות את הריקודים מנסות לרקוד כמוהם. אני זוכרת שאהבתי את השיער של רובי ומארק שהיה אז ארוך, והתנופף בזמן הריקוד, וכל כך רציתי גם לעשות ככה, אבל זה בעיה כשהשיער ארוך מידי- לא רואים כלום כשהשיער בפנים. היה איזה ערב אחד, שהיא ליוותה אותי הביתה (גרתי בישוב קטן ליד כפר סבא, לפני כמה שנים עברתי לראשון) ונעצרנו באיזה מקום וסתם התחלנו לצחוק ולרקוד בהשראת TT. היה לידנו עמוד תאורה והתחלנו לחרוט על העמוד TT- אל תגלו לאף אחד על הוונדליזם- זה היה חד פעמי ולא מזיק ומי בכלל ידע בכלל... מפה לשם כבר כתבנו מארק ורובי... סתם מתוך רגע של פיגור. א-ב-ל.. לדעתי זה עדין שם
ומאד הייתי רוצה לבדוק את זה, בהזדמנות כשאבקר אצל ההורים ואהיה באזור..... אגב, עד היום כשאני מזכירה לחברה שלי על התקופה הזאת ועל הערצה שלנו, היא לגמרי מכחישה
השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT) אין משהו ספציפי, אם יש שיר שאני נדלקת עליו, אני מיד מורידה אותו לנגן בטלפון שלי וחורשת עליו....... השיר הכי אהוב עליי של TT: אים לי שיר אחד אהוב, אבל בד"כ זה משתנה לפי מצבי רוח שאני נמצאת בהם... בכללי, אני מאד אוהבת את shine, i found heaven, rule the world, million love songs. הממבר הכי אהוב עליי, ולמה: האמת, אני מתחברת כל פעם למישהו אחר, כך שאין לי את ה-פיבוריט. פעם מאד אהבתי את מארק ורובי, היום קצת פחות מארק ויותר רובי...אז אפשר להגיד שרובי הוא הפיבוריט שלי חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי (או נשים, לגברים שבינינו): חוץ מה fab five שלנו... בראד פיט עדין סופר סקסי... גסטין טימברלייק החלום\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים: מאד רוצה כבר משפחה משלי.... ולהצליח בחיים קריירה, כספית. נמאס לי שכל כך קשה.....