שרשורון היכרות

עפטוב

New member
עונה

שם: עפרה תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...) 6.5 מקום מגורים: (הייתי כותבת עיר אבל זה לא באמת ההגדרה לירוחם)מושב ליד חדרה קצת רקע מקצועי עליי: עיתונאית. קצת רקע על ההערצה שלי: מגיל 9...הייתי מעריצת מארק, זה עבר לגארי וכיום אני על כולם השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT) אין דבר כזה שיר הכי אהוב, כל פעם הוא משתנה, כרגע זה shame רק כי כל פעם שהשוש הקטן שלי שומע את החלק של גארי הוא מתחיל לחייך ואני נמסה השיר הכי אהוב עליי של TT: Rule the world הממבר הכי אהוב עליי, ולמה: אין לי כבר החלום\\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים: אממממממממממ וואי אני צריכה לחשוב על זה עוד קצת האדם שהכי חשוב לי בעולם: האיש שלי והפצפון המשותף שלנו האהבה הראשונה שלי: מארק אואן, באמת ובתמים האמנתי שהוא פשוט מחכה שאני אגיע לגיל....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני עדיין מחכה לתמונה של ההוא שיצאת איתו רק כי הוא דומה למארק
איזה חינוך השושי מקבל.... דאבל לייק

עפטוב

New member
לא דומה - קראו לו מארק

למרות שכשחושבים על זה אז אחד החברים שלי באמת היה סורט אוף דומה... אם אני ארגיש טוב יותר (אני חולה מתה עם דלקת ריאות) אז ביום שבת תהיה לי מצלמת וידיאו ואני מעלה לכן סרט של שוש שומע shame....אחד הענקיים....וכשאני שמה לו SURE ורוקדת כמו מפגרת הוא נמרח מצחוק (הוא כבר צוחק בקול)...בעתיד נגלה אם הוא צוחק איתי או עליי

natt888

New member
רעיון מצויין !

עכשו תורי שם: עינת תאריך לידה: (שנדע מתי לאחל מזל טוב...) 3.12.78 - אני ומיטל אחיות ליומולדת...
מקום מגורים: (הייתי כותבת עיר אבל זה לא באמת ההגדרה לירוחם) ראשון לציון -הדר? שכנות? קצת רקע מקצועי עליי: יותר מידי ניסיון בשירות לקוחות מכל הסוגים- טלפוני/פרונטלי/מכירות... עוד יום אחד והיו צריכים לאשפז אותי. מזלי שבמקום העבודה האחרון שלי הצלחתי להתקדם למשרה אדמינסטרטיבית וצברתי מספיק ניסיון כדי לחפש עבודה משרדית. כרגע, אני מובטלת (יותר מידי זמן- 9 חודשים.. אווץ....המצב קשה בשוק) אבל בדיוק התקבלתי לעבודה וביום ראשון אני מתחילה !!!! תאחלו לי בהצלחה!!! ( אני מתה מפחד ). עוד שורה אחת לנושא הזה... אני גם גרפיקאית ומעצבת אלבומים דיגיטליים ומחכה ליום הזה שאני יוכל לעשות עם זה משהו ממשי ובאמת להתפרנס מזה. קצת רקע על ההערצה שלי: אהבתי את השאלה הזו.... הכל התחיל כשהייתי בת 14 (בערך), התחברתי למוסיקה בכלל די מאוחר יחסית. בשנים האלה הגיעה הMTV לארצנו ולמודעתנו, ולאט לאט התחלתי להיכנס לעולם הזה של המוסיקה והMTV, אהבתי את סגנון של הערוץ ,האוירה, המגישים, המוסיקה, ואם הזמן פתאום שמתי לב ללהקה מסויימת שהתחברתי אליהם.... קוראים להם east 17, כן, אהבתי את המוסיקה שלהם את האותנתיות שלהם, בסך הכל הם היו החבר'ה מהשכונה, וכן, הם היו יריבים של טייק דאת. אני מודה.... ואני מצטערת ולא מבינה את עצמי.... לא אהבתי אותם בהתחלה. מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת
הם פשוט נראו לי ממוסחרים מידי, מלוקקים מידי וממש לא הבנתי אותם. אבל אז בערך בתקופה של CIBM, זה קרה.... הם עשו לי את זה... פתאום הבחנתי בשובבות של רובי, המתיקות של מארק, הכישרון של הריקוד של הווארד וגייסון ואת הקול המוכשר של גארי... כן, הם נראים טוב, הם רוקדים מהמם, הם מצחיקים ברמות ויש להם שירים קליטים שעושים מצב רוח כיפי. אני זוכרת שבחטיבה, אני כבר הייתי שרופה עליהם, וחברה טובה שלי, היתה שרופה על הניו קידס און דה בלוק. ישבנו ביחד בכיתה, והיא ציירה על החצי של השולחן שלה, את הלוגו של NKOTB, ואני ציירתי על חצי השולחן את הלוגו של TT. וככה נלחמנו אחת בשניה, במלחמת TT נגד NKOTB..... בספר מחזור שלנו, כתבו על הכיתה שלנו, סיפור על חייזר שמגיע 20 שנה אלינו אחרי שסיימנו את החטיבת ביניים, וכותב מה קורה אצל כל אחד ואחד... עליי כתבו... ואני נשבעת שאני לא ממציאה! כתבו עליי שאני המעריצה היחידה של TT שנשארה נאמנה להם אחרי שהם התפרקו........ הזוי!!!!!!! ועוד משהו שרציתי לשתף אותכם כי בטח עשיתם את זה גם... היתה לי עוד חברה, שגם אהבה אותם ובחופש הגדול היינו מקליטות כל דבר אפשרי שלהם ומכל רוץ אפשרי. ואז היינו נפגשות בערב/לילה ועוברות על ההקלטות, אבל ברמה כזאת שהיינו כותבים קטעים שממש צחקנו ונהננו מהם, חקרנו כל תנועה של כל אחד מהם בראיונות וכשהצלחנו להקליט איזה הופעה או חלק מהופעה שלהם, היינו לומדות את הריקודים מנסות לרקוד כמוהם. אני זוכרת שאהבתי את השיער של רובי ומארק שהיה אז ארוך, והתנופף בזמן הריקוד, וכל כך רציתי גם לעשות ככה, אבל זה בעיה כשהשיער ארוך מידי- לא רואים כלום כשהשיער בפנים. היה איזה ערב אחד, שהיא ליוותה אותי הביתה (גרתי בישוב קטן ליד כפר סבא, לפני כמה שנים עברתי לראשון) ונעצרנו באיזה מקום וסתם התחלנו לצחוק ולרקוד בהשראת TT. היה לידנו עמוד תאורה והתחלנו לחרוט על העמוד TT- אל תגלו לאף אחד על הוונדליזם- זה היה חד פעמי ולא מזיק ומי בכלל ידע בכלל... מפה לשם כבר כתבנו מארק ורובי... סתם מתוך רגע של פיגור. א-ב-ל.. לדעתי זה עדין שם
ומאד הייתי רוצה לבדוק את זה, בהזדמנות כשאבקר אצל ההורים ואהיה באזור..... אגב, עד היום כשאני מזכירה לחברה שלי על התקופה הזאת ועל הערצה שלנו, היא לגמרי מכחישה
השיר הכי אהוב עליי: (לאו דווקא של TT) אין משהו ספציפי, אם יש שיר שאני נדלקת עליו, אני מיד מורידה אותו לנגן בטלפון שלי וחורשת עליו....... השיר הכי אהוב עליי של TT: אים לי שיר אחד אהוב, אבל בד"כ זה משתנה לפי מצבי רוח שאני נמצאת בהם... בכללי, אני מאד אוהבת את shine, i found heaven, rule the world, million love songs. הממבר הכי אהוב עליי, ולמה: האמת, אני מתחברת כל פעם למישהו אחר, כך שאין לי את ה-פיבוריט. פעם מאד אהבתי את מארק ורובי, היום קצת פחות מארק ויותר רובי...אז אפשר להגיד שרובי הוא הפיבוריט שלי חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי (או נשים, לגברים שבינינו): חוץ מה fab five שלנו... בראד פיט עדין סופר סקסי... גסטין טימברלייק החלום\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים: מאד רוצה כבר משפחה משלי.... ולהצליח בחיים קריירה, כספית. נמאס לי שכל כך קשה.....

natt888

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני קצת חוששת, זה תחום חדש לגמרי, ומפחיד להגיעה למקום חדש ולנסות להוכיח את עצמי, כשאני בבית כל כך הרבה זמן ומרגישה רוב הזמן מתוסכלת ומיאושת.

אחותי למימולדת,קודם כל בהצלחה בג'וב החדש

דבר שני,ג'סטין טימברלייק וואי איזה סקסי!!!!!!!!!!!!!!!

natt888

New member
תודה אחותי ../images/Emo152.gif !!

גם אותו מזל, גם נולדנו באותו היום, וגם אותו הטעם
איזה כיף!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוונדליסטית../images/Emo3.gif

תדווחי לנו בסוף אם זה עדיין שם
לי קרה שקישקשתי על הג'ינסים שלי את הסמלים, חחחחח וגם הייתי מתעצבנת לראות על המחברות של שירי מארק+שירי (הרי הוא היה שלי
) אההה, ואצלנו קוראים להם איכס 17
- כשקראתי את זה לקח לי זמן להבין שזה באמת איסט ולא איכ

nanny3

New member
איזה כיף! סבב היכרויות! שלום כיתה א'..../images/Emo132.gif

גם לי חשוב מאוד להכיר אתכן, עוד לפני שאני ממשיכה לקרוא את השרשורושורונים האלה, כולכן מוצאות חן בעיניי בעיקר בגלל ההומור שרץ פה.. מהבדיחות הפרטיות (וזה שחלקכן כבר בסט בסט פרנדז) אני פחות בהתלהבות,
אבל אולי נגבש על הפערים יום אחד.. והרי תשובותיי: שם: ליאור ת. לידה: 6.2.87, גורה מגורים: מהמושבים הקטנים של אזור השרון, אני לא עירונית, ת'נק גוד רקע מקצועי: כבר שלוש שנים מטפלת בבנדיטים קטנים. בשנה הראשונה זה היה בגן, בשנתיים האחרונות אופר במשפחות. אוהבת את עבודתי!! רקע הערצה: אחותי הגדולה החליטה ללמד אותי אנגלית (בגיל 8) והשורה הראשונה הייתה: "כאן יו פיינד א ליטל רום אינסייד פור מייייי איהייי איהיייי" ומאז אני מדברת אנגלית שוטף כשפת אם - אבל זה פחות קשור לשיר חחח התחלתי להעריץ הרבה אחרי 95', שנותרו מהם רק קליפים וגזרי עיתון.. היו לי קלסרים וקלטות.. השריטה הגיעה רק בשנה האחרונה, כשפיתחתי קראש על ג'ייסון והתחלתי לחשוב מחשבות קריפריות על איך אני מגיעה אליו ללונדון (כי ידעתי שהוא עדייין סינגל..) מה שקוראים בעגה הפייסבוקית: סטוקרית. את זה אל תספרו לחוקרים
שיר אהוב: לייק על השאלה! אני חולת מוזיקה - ולכן לא אוכל לענות כי יש יותר מדיי.. שיר של TT: הממ.. לא, בלתי אפשרי... ג'ייסון הוא התפוח של העין שלי, וזה כי הוא מייצג מלאן דברים שגם אני מאמינה בהם: אורח חיים בריא, ספורט, הוא מדבר יפה, הוא נעים, הוא רגוע.. ובעיקר "קל על העין" כמו שאומרים.. הוא מאלה שיושבים בם בצד בשקט, אבל במוח הולכת לה סערהההה - יש בו כל כך הרבה יותר ממה שרואים מבחוץ.. ולי מתחולל הוריקן בהורמונים...
חמישה גברים נחשקים................. תגידו, אתן רוצות להרוג אותי??? אני לא מספיקה לסובב ת'ראש מספיק מהר מכל המבחר!! (ואני לא מתכוונת מקומיים, פה בארץ אין כלום.. בחו"ל זה קול!
) חלום: בלהות בעיקר בנאדם אהוב: כל מי שמצחיק אותי הולך ישר לסולם אהבות תחת "אוהבת +" האהבה הראשונה שלי: הלו הלו, נכנסות קצת עמוק לא?... נ.ב. מבטיחה לעבור על כולכן! זה רק פייר, היכרויות זה דו צדדי.. ...

רציתי לשמוע על אהבה ראשונה כי אלה הסיפורים

שהכי מעניינים אותי כשאני לומדת להכיר אנשים חדשים... אבל אף אחת לא חייבת לענות על זה אם היא לא רוצה... אנחנו לא מכריחים אף אחד
זה שאנחנו כבר חברות טובות לא אומר שאין לנו מקום בלב לעוד
.. צריך לעשות מפגש

orlyshka1

New member
כפרה

מבטיחה שגם אנחנו התחלנו כזרות, זה לאט לאט קורה... (כמובן שאם יש זרז של הופעות ביחד, זה עוזר...)

../images/Emo45.gif את אורלי הכרנו בכלל בלונדון

היא הייתה חדשה חדשה בפורום
ואת לא אמורה לישון מיסיס בארלו?
הממ עוד חושבת על התמונה ההיא...?

עונה לעצמי../images/Emo3.gif

שם: הילה תאריך לידה: 22.2.88 מקום מגורים: מעבר להרי החושך..... ירוחם
קצת רקע מקצועי עליי: אני בסה"כ 22 אז.... סיימתי תיכון נחשב..? חחחחחח, למדתי קונדיטוריה מקצועית, הקמתי עסק פרטי לעוגות מעוצבות בבצק סוכר וכרגע אני לומדת שנה א' בחינוך מיוחד... (רואות?? אני לא תמיד פולטת חינוך לגיל הרך....
) קצת רקע על ההערצה שלי: אז שירוש (כפרעליה) היא אחותי הגדולה שהדביקה אותי בהערצה (והיא משתמשת בעובדה הזאת נגדי בכל פעם שהיא רוצה לזכות בוויכוח
) ושתינו היינו מאוהבות במארק ורובי, אבל איכשהו יצא ששירי יותר של מארק, ואני יותר שלי רובי (שמעת נכון שירי- אני של רובי!).. השיר הכי אהוב עליי: צדקתן, באמת קשה לבחור רק שיר אחד, וזה באמת כל פעם משתנה, נכון להיום זה להרגיש של מיסטר וויליאמס השיר הכי אהוב עליי של TT: לשלוט בעולם מקום ראשון כמובן, אבל בובה, ההצפה, עולם יפה, הגינה, להתפלל, האם יכול להיות קסם, לעולם לא לשכוח, היום הכי טוב (טוב אולי עכשיו פחות אחרי שזה חפר לי בזמן ההמתנה בטיקטמאסטר
) ואני יכולה להמשיך עם זה עד מחר עם שירים שכולם חולקים מקום שני מכובד... הממבר הכי אהוב עליי, ולמה: רובי כמובן
הבנאדם פשוט גאון מוזיקלי, כריזמתי בטירוף, שרמנטי, רגיש, כישרוני והרשימה נמשכת.... ועם אני אתחיל עם המראה שלו אני אשאר פה עד מחר..
חמשת הגברים ההכי נחשקים בעיניי: רוברט
, דיויד קוק
, דיימון
(שכרגע שכחתי את שמו האמיתי רק מהמחשבה עליו), ג'וני דפ
, רובי וויליאמס, רוברט פטינסון יאמי
, קאלן לאץ, רובי וויליאמס כבר אמרתי?, קולבי דונלדסון, תשפטו אותי אם אומר שגרגורי האוס הוא סקסי בעיניי..? חחח נראה לי שעברתי 5
החלום\ השאיפה הכי גדולה שלי בחיים: חוץ מלהתאהב ולהקים משפחה, אני רוצה לפתוח סטודיו של בצק סוכר יום אחד.... האדם שהכי חשוב לי בעולם: המשפחה היקרה שלי, חולה על כל אחד מהם
האהבה הראשונה שלי: אני לא יודעת אם הייתי אומרת שזאת הייתה אהבה אמיתית, אבל זה היה הידיד הכי טוב שלי מהילדות והחלטנו לנסות אבל זה בסוף היה איום ונורא... בואו נגיד שהייתי מאוהבת ברעיון, בסיפור שלנו יותר מאשר בו.... חחח עזבו זו חפירה למפגש המעריצות בוומבלי...

למעלה