שרשור אירועים והודעות

shynon

New member
flamenca

thanx for the correction im not from the fild of tribal fusen and amalia was on the plain during the riting of those words so she wasnt here to corect me but any way shes landing tonight and shell say a few words herself about tribel thanx for correcting me and ill send u the english file of the workshop writen by amalia have a good week

sphinx4

New member
Who's who in Tribal style belly dance....

שלום לכוולן! אני מאושרת שישנה התענניינות עולה לסגנון הטרייבל וטרייבל פיוזן בארץ. מספר נשים באר"הב החלו סגנון ריקוד הנקרא:.טרייבל קארולינה נררקיו( רייצ"ל ברייס תלמידה שלה) מסאן פרנסיסקו הקימה להקת פט צ"אנס בלי דאנס והייתה תלמידה של מאשה ארצ"ר. ובמקביל, ג"מילה סאלימפור(האמא של סוהיילה המדהימה,שרייצ"ל וזואי למדו אצלה)גם פיתחה סגנון למחול המזרחי שנקרא :טרייבל. יש המון חומר כתוב, וגם ביו-טוב. יום מציון לכולן!

הצועני 1

New member
../images/Emo66.gif עוד שבוע וזה קורה

כן חברים עוד שבוע ממחר ב8.12 בבית שמואל בירושלים מופע התרמה למען נשים מוכות במסגרת הערב נזכה לראות את להקת איזיס (אלת הפריון המצרית)בהופעת בכורה יחד עם הלהקה יופעו מלכה עימנואל , נועה דגן , שרון טוראל, שגית אלמליח ונטלי דביר באו ורכשו כרטיסים למען מטרה נעלה זו כרטיסים ניתן לרכוש בטל: 02-6203456

רעיון מצויין - תודה

רעיון מצויין להציג את התלמידות בקורס הכשרת המורות אז מימין לשמאל : סוזי יעקובוב, תלמידה מתקדמת של סוזנה שפריר המגיעה לקורס מבני ברק, לידה חנה מלמד שעלתה ארצה מטשקנט ורוקדת בערבסק (במקצוע היא מהנדסת מכונות...) לידה חגית בראשי מורה פעילה בערבסק, ליד חגית רחלי קמרה שהתחילה לרקוד אצלי בגיל ...7 ועד היום היא ממשיכה, רקדה בלהקת ערבסק מספר שנים ,ויעל אדרי - לבונה מהפורום...קצת רוכנת מירי שמידא (סבתא מירי) לידה ענת שרביט תלמידה מתקדמת של ערבסק , רחל חזן - מורה פעילה (מאוד) באזור מכבים רעות, יעל יונה שרוקדת אצלי כבר 13 שנים ואחותה עופרה זכאים - עופרה מלמדת כבר הרבה שנים במעלה אדומים ופסגת זאב, לידם נעמי דהן , עולה חדשה חדשה מצרפת רקדה בפריז אצל מייטב המורים ועלתה ארצה רק לפני חודשיים אבל מדברת עברית נהדר ובכל זאת קצת קשה לה ....נעמי מגיעה אלנו מתל אביב, ואחרונה חביבה מיכל שחולמת להביא את הריקוד המזרחי למגזר החרדי בירושלים, חסרות איריס אליהו מצור הדסה שעובדת כאחות ומיהרה למשמרת ואבישג מהצפון שלא רצתה להצטלם.. זו החבורה מאוד ססגונית ורב גלאית ובכל זאת האוירה בקורס מדהימה, בפגישה האחרונה למשל מירי הביאה סיר מרק בטטה ופלטה חשמלית ובהפסקת הצהרים בקור הירושלמי אכלנו יחד מרק בייתי... את רובן ניתן יהיה לפגוש בפסטיבל אילת... יעל

רעיון מצויין - תודה

רעיון מצויין להציג את התלמידות בקורס הכשרת המורות אז מימין לשמאל : סוזי יעקובוב, תלמידה מתקדמת של סוזנה שפריר המגיעה לקורס מבני ברק, לידה חנה מלמד שעלתה ארצה מטשקנט ורוקדת בערבסק (במקצוע היא מהנדסת מכונות...) לידה חגית בראשי מורה פעילה בערבסק, ליד חגית רחלי קמרה שהתחילה לרקוד אצלי בגיל ...7 ועד היום היא ממשיכה, רקדה בלהקת ערבסק מספר שנים ,ויעל אדרי - לבונה מהפורום...קצת רוכנת מירי שמידא (סבתא מירי) לידה ענת שרביט תלמידה מתקדמת של ערבסק , רחל חזן - מורה פעילה (מאוד) באזור מכבים רעות, יעל יונה שרוקדת אצלי כבר 13 שנים ואחותה עופרה זכאים - עופרה מלמדת כבר הרבה שנים במעלה אדומים ופסגת זאב, לידם נעמי דהן , עולה חדשה חדשה מצרפת רקדה בפריז אצל מייטב המורים ועלתה ארצה רק לפני חודשיים אבל מדברת עברית נהדר ובכל זאת קצת קשה לה ....נעמי מגיעה אלנו מתל אביב, ואחרונה חביבה מיכל שחולמת להביא את הריקוד המזרחי למגזר החרדי בירושלים, חסרות איריס אליהו מצור הדסה שעובדת כאחות ומיהרה למשמרת ואבישג מהצפון שלא רצתה להצטלם.. זו החבורה מאוד ססגונית ורב גלאית ובכל זאת האוירה בקורס מדהימה, בפגישה האחרונה למשל מירי הביאה סיר מרק בטטה ופלטה חשמלית ובהפסקת הצהרים בקור הירושלמי אכלנו יחד מרק בייתי... את רובן ניתן יהיה לפגוש בפסטיבל אילת... יעל

levona

New member
יהווו... איזה יופי ../images/Emo13.gif

(ידעתי- ידעתי שיום אחד השם שלי יופיע באינטרנט)
עכשיו
ברצינות... אני יודעת שאני לא מגלה את סודות הכור הגרעיני..
. אבל גם אני חייבת לומר שהוא כזה מתוק מקסים מצחיק מוכשר מהנה מעולה מלמד משעשע ועוד הרבה מחמאות שמתחילות במ'. כמו כל צוות המורים/ת המדריכים/ת העוסקים/ת בסטודיו "ערבסק" וכמובן, התלמידות ומדריכות העתיד
המחוייכות. כייף של אווירה.

למעלה