חח תיארתי לעצמי לפי הכינויXD
H hadarinke New member 18/10/07 #34 מכירים אותי? ../images/Emo3.gif שם -הדר גיל -15 עוד חודש! מקום מגורים -קרית אונו אייסיקיו / מסן [email protected] ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' .. הממ...353139.. עצלנית שכמותי
מכירים אותי? ../images/Emo3.gif שם -הדר גיל -15 עוד חודש! מקום מגורים -קרית אונו אייסיקיו / מסן [email protected] ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' .. הממ...353139.. עצלנית שכמותי
R Retama New member 18/10/07 #35 אני ../images/Emo3.gif שם - רותם גיל - 15 וחצי מקום מגורים - חדרה אייסיקיו / מסן - יש הכל בכרטיס אישי ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' .. אין לי
אני ../images/Emo3.gif שם - רותם גיל - 15 וחצי מקום מגורים - חדרה אייסיקיו / מסן - יש הכל בכרטיס אישי ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' .. אין לי
S SheWillBeLoved New member 18/10/07 #38 Me../images/Emo3.gif שם - רויטל גיל -17.2[קטנוניות שליטע!!!111!!] מקום מגורים -אשדודלנד אייסיקיו / מסן - במסריםP: ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' ..
Me../images/Emo3.gif שם - רויטל גיל -17.2[קטנוניות שליטע!!!111!!] מקום מגורים -אשדודלנד אייסיקיו / מסן - במסריםP: ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' ..
M My Chemical Lotan New member 18/10/07 #41 נאמ.../images/Emo219.gif שם -לוטנ. גיל -12 [וחצי שבוע הבא]. מקום מגורים -יבנה . אייסיקיו / מסן [email protected] ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' .. -איכס.
נאמ.../images/Emo219.gif שם -לוטנ. גיל -12 [וחצי שבוע הבא]. מקום מגורים -יבנה . אייסיקיו / מסן [email protected] ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' .. -איכס.
B black rock star New member 18/10/07 #44 ../images/Emo9.gif אר יו מאדרפאקר'ס רדי?../images/Emo103.gif שם - נוי גיל -14 מקום מגורים - ליד אופקה אייסיקיו / מסן - [email protected] ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' ..יש מייספייס D: www.myspace.com/noy_xd
../images/Emo9.gif אר יו מאדרפאקר'ס רדי?../images/Emo103.gif שם - נוי גיל -14 מקום מגורים - ליד אופקה אייסיקיו / מסן - [email protected] ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' ..יש מייספייס D: www.myspace.com/noy_xd
M moruush New member 18/10/07 #46 ../images/Emo90.gifמייסלפ שם - מור מקום מגורים -ישובון בשרון אייסיקיו / מסן - [email protected], אייסיקיו במסר.
../images/Emo90.gifמייסלפ שם - מור מקום מגורים -ישובון בשרון אייסיקיו / מסן - [email protected], אייסיקיו במסר.
L Legacy of Honor New member 19/10/07 #48 הא! שם: אור. גיל: 15 מקום מגורים: ליד הכנרת אייסיקיו/מסנג'ר: מסרים =))
S shiratel New member 19/10/07 #49 אניי שם - שירה טלר גיל - עוד פחות מחודש 17 (לפתוח יומנים: ב-13.11) מקום מגורים - זכרון יעקב אייסיקיו / מסן - [email protected] ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' - בלוג בישראבלוג: 231697, שוקס... עזבו אינליכוח הודגש באמצעות מדגישומטיק
אניי שם - שירה טלר גיל - עוד פחות מחודש 17 (לפתוח יומנים: ב-13.11) מקום מגורים - זכרון יעקב אייסיקיו / מסן - [email protected] ואם יש אז בלוג / שוקס / שין / מקושרים וכו' - בלוג בישראבלוג: 231697, שוקס... עזבו אינליכוח הודגש באמצעות מדגישומטיק
C Cindy Campbell New member 19/10/07 #50 עונה../images/Emo3.gif שם- רינת. גיל- 15 ו- 5 חודשים . מקום מגורים- קריות. אייסיקיו / מסן- [email protected]. ואין לי בלוג או משהו אחר .
עונה../images/Emo3.gif שם- רינת. גיל- 15 ו- 5 חודשים . מקום מגורים- קריות. אייסיקיו / מסן- [email protected]. ואין לי בלוג או משהו אחר .
א ארנiן הJיק החדש New member 19/10/07 #51 אוקיי שם:ארנון מגורים:נתניה,והחודש הזה-זיקים כי שמה הטירונות שלי גיל:18.5 איסיקיו: 314931137
R redsnowhite New member 19/10/07 #52 If evryone chared and swallowed..../images/Emo41.gif their pride, then we'd see the day.. when nobody died שם רויתות גיל 17.1 מסן [email protected] שבת שלומות
If evryone chared and swallowed..../images/Emo41.gif their pride, then we'd see the day.. when nobody died שם רויתות גיל 17.1 מסן [email protected] שבת שלומות
A A n g e l T e a rs New member 22/10/07 #56 אני../images/Emo210.gif שם: הילה מקום מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected]
י יהביס New member 22/10/07 #57 אני [חדשה../images/Emo9.gif] שם: יהב סילמן:] גיל: 14 + חודש וקצת:] מקום מגורים: תל מונד [ZZZ...] מסנג'ר: [email protected]
אני [חדשה../images/Emo9.gif] שם: יהב סילמן:] גיל: 14 + חודש וקצת:] מקום מגורים: תל מונד [ZZZ...] מסנג'ר: [email protected]
ג גברת פלפלת XD New member 30/10/07 #58 ../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאנני שם - שיר גיל - 14 מקום מגורים - יבנה אייסיקיו / מסן - [email protected]
../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאנני שם - שיר גיל - 14 מקום מגורים - יבנה אייסיקיו / מסן - [email protected]