~
שרשור חדשים
~

Mrs Love

New member
חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

קוראים לי ענבר ואני בת 14 וחצי
אני רואה השמיניה כל יום בעיקר בגלל לירון לב
אבל אני חושבת שזאת אחלה סדרה
מקווה להשתלב^^

קרןןןן

New member
שלום לכולם אני חדשה!!!

ואני הכי אוהבת בעולם את מיכאלה אלונייי!! ראיתי אותו לפני כן משחק ב""במבי קופצת למים" היה לו תפקיד קטן הוא שיחק ערס כזה אבל הוא היה מהמם חיפשתי עליו חומר ולא מצאי וישר זיהיתי אותו שהוא משחק גם בזה ובדקתי בשיר פתיחה והייתי מאושרת משומה שזה הוא אייצ' הוא כזה כוסון מקסים!!! אם יש דרך שאפשר ליצור איתו קשר/תמונות/ חומר עליו שאתם יכולים לתת לי אני ממש ממש אשמח! תודה

Omega Dark

New member
שלום! אני חדש פה! ../images/Emo65.gif

והסדרה בינתיים ממש ממש טובה ולדעתי השחקנים שמשחקת את איה/מאיה פשוט מושלמת

חדשה../images/Emo176.gif

דבר ראשון חג שבועות שמח אני פשוט התאהבתי בשמיניה מקווה להשתלב בפורום

Tropical Sunset

New member
היי אני חדשה ואני חולה על אבי!!!!!!

מישהו יודע פרטים עליו?בבן כמה הוא? מאיפה הוא? חברה? ועוד כל מיני.. אם כן אז שיספר לי כמה שיותר:) אין הוא פשוט מתוק הבנאדם הזה.. יש בו קסם מיוחד קלטתי אותו באיזה פרסומת ( אני לא זוכרת איזה) ומאז כבר שמתי עליו עין

Obi Dan Kenobi

New member
אני רוצה להגיש תלונה על המנהל.

על כך, שכל שבוע הוא מנהל פורום אחר
מזל טוב, אליאור!
היום ראיתי את כל חמשת הפרקים ברצף, אחרי שיצא לי לראות מדי פעם, כמה קטעים, במשך השבוע. נראית סדרה מעולה. אז.. בקיצור- חדש כאן

היי אני חדשה../images/Emo171.gif

טוב...קוראים לי מעיין ואני אוהבת לראות השמנייה [מן הסתם] וזה נראה פורום ממש נחמד..וזהו

Morysan

New member
חדשדשה ^^

היי מה קורה?? קוראים לי מור וגם אני רואה השמנייה..חח... ממ... צקווה להשתלב פה טוב... והדמות האהבוה עלי זה איה, מאיה ( מקווה שרושמים ככה..חח..) ^^

שלום לכולם [:

מה קורה? אני חדשה..ככה ש..אני מקווה להשתלב כמה שיותר מהר :) גמאני רואה את "השמינייה" והיא פשוט סדרה מהממת! חחח רק היום נזכרתי באודישן שלי לסדרה..ובכלל לא ידעתי שזה לסדרה הזו אבל קישרתי שזאת היא כי אמרו שזה לסדרה שתעלה בקרוב בערוץ הילדים.. וצריכים בני נוער מגילאי 14-16/17.. תגידו, את מי מאיה קורן משחקת?

bingo2003

New member
היי אני חדש פה בפורום

אני מאוד אוהב לראות השמינייה ואני גם מזה מתבאס שאין יום ראשון שני אז מקווה שתהיה לי התאקלמות מהנה וחג שבועות שמח לכל חברי הפורום

הי, אני חדשה בפורום היפייפה הזה ...

שלום, אני חדשה בפורום ואני מכורה לסדרה היפה השמינייה ... קוראים לי סמדר, אני בת 13 וראיתי שהפורום חדשדש וכבר מתקדם מצויין ... אני מקווה שאני השתלב מהר ויפה, בפורום המהמם הזה .... וזהו ... ברוכה הבא לי ! חג שבועות שמח !

או מאי איזה פורום פעיל ../images/Emo178.gif

אני חדשה
בהצלחה עם הפורום טרקטור
יותר פעילים ממיכאלה
אני רואה השמיניה בVOD וזאת סדרה ממש ממש ממש יפה אני עוד לא יודעת מה השמות של השחקנים אבל אני מסתדרת איכשהו... ת'אמת כמעט לא את השמות של הדמויות הוט משתפרת מסדרה לסדרה מיכאלה - בסדר טלנובלה בע"מ - יפה והשמינייה = כבר ממש שבירת שיא! קבלו ח"ח

וולקאם קרן..

בחיים מיכאל אלוני בן 21 למד בתיכון חדש בת"א, והיום הוא מנחה בערוץ הילדים. החלום שלו זה לטייל בעולם. הנה ראיון איתו: http://www.shesh.co.il/manhim/michael.asp

למעלה