ברוכה הבאה(: מאיה קורן משחקת את רותם, אחות של אדם.
א אדון טלנובלס New member 12/6/05 #108 שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ברוכה הבאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שרונוש
שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ברוכה הבאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שרונוש
S Snow white2 New member 12/6/05 #109 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני רוני בת 14(וחצי אפילו ) כן זה אכן פורום פעיל^^ מקווה שתהני ואל תדאגי,אין כלכך הרבה שמות לזכור
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני רוני בת 14(וחצי אפילו ) כן זה אכן פורום פעיל^^ מקווה שתהני ואל תדאגי,אין כלכך הרבה שמות לזכור
D Double U New member 12/6/05 #111 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif להלן שמות השחקנים: אדם - אבי אלוני רותם (אחות של אדם) - מאיה קורן ניני-ידידיה ויטל איה-הילי ילון בן בן (הבן של דגנית) - תובל שפיר אילן (החבר של רוני) - לירון לב ואלה מי שאני זוכר. השאר נמצאים באתר השמינייה של ערוץ הילדים אבל הוא לא עובד לי
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif להלן שמות השחקנים: אדם - אבי אלוני רותם (אחות של אדם) - מאיה קורן ניני-ידידיה ויטל איה-הילי ילון בן בן (הבן של דגנית) - תובל שפיר אילן (החבר של רוני) - לירון לב ואלה מי שאני זוכר. השאר נמצאים באתר השמינייה של ערוץ הילדים אבל הוא לא עובד לי
M mominman New member 12/6/05 #116 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif היי אני אליאור תהני ותממכרי, שמח שהגעת לפורום!
M mominman New member 12/6/05 #121 היי ברדני ../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif ברוך הבא אני אליאור
B B R A Y E R New member מנהל 12/6/05 #84 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif מאיה קורן משחקת את רותם אחות של אדם... הילדה שמאוהבת ביונתן... חברה של מאיה...
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif מאיה קורן משחקת את רותם אחות של אדם... הילדה שמאוהבת ביונתן... חברה של מאיה...
מ מטורפת על שכטר New member 12/6/05 #86 =)) רותם? הילדה הקטנה?! זאת היא?! חחחחח חשבתי שהיא יותר גדולה..
B B R A Y E R New member מנהל 11/6/05 #73 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוכה הבאה../images/Emo152.gif
B B R A Y E R New member מנהל 11/6/05 #69 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif