שרשור חיובי - מאוחר

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי - מאוחר../images/Emo42.gif

אני מודה.. שכחתי מזה ביום שבת/ראשון אז עכשיו בגלל שחן ביקשה כל כך יפה, ובגלל זה תצטרך לכתוב פה משהו שיוכיח שהיה שווה ויש לה משהו מעניין לחלוק איתנו.. אני מזכירה.. פה תכתבו את כל הדברים החיוביים שיקרו לכם השבוע כדי להראות שהשבוע הזה אכן בא עלינו לטובה
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

loner in love

New member
מההה לא לצפות ליותר מידי...

ראשון- אמממ הלכתי עם חברים לעשות על האש ואחרכך חזרנו עם חלק לאוסנת ובצהריים הייתי אצל השיננית חיח שני- גבות וקניתי בגדים שלישי- בערב הולכת למיכל [היא חזרה מאיטליהההההה] רביעי- מפגש פורוםםםםםםםםםםםםם, עוד משו לא חשוב >_> והופעהההההההההההההההההההההה חמישי- ארוע סיום של טלנובלה בע"מ שישי- איי דונט נואו שבת- הופעה של פיטר רוט/אינפקציה

just jenny

New member
יעע את הולכת לארוע הסיום?!../images/Emo2.gif

את מגלה לי את הסוף ולא אכפת לי!!

just jenny

New member
חחח, העיקר שכפיר ורננה יהיהו

בסוף ביחד
סתם.. רננה מעצבנת אותי!

ליטלושי

New member
חחחחחח..

איך אני אוהבת שהוא עושה איףףף..ובאז וכל שאר השטויות שלו הוא כזה ענק..

D4Ever

New member
סימנתי ספויילר יעני לא להסתכל!

מהפורום של טלנובלה..יש אנשים שהיו בסט ופרסמו את מה שראו..אולי זה לא נכון..נדע ביום ראשון (חלקנו ביום חמישי..)

just jenny

New member
אוי זה היה כל כך ברור!!!../images/Emo58.gif

איך שרננה אמרה "בסוף עוד מישהוא ימות" ואיך שכפיר יסתכל עליה כזה.. איזה צפוי.. גם בפרסומת הראו כזה אקדח.. אבל חבל לי על דנה
[אם זה נכון כמובן]

D4Ever

New member
|ספוליר|

מי שלא רוצה לדעת מה קורה בסוף שלא יקרא!!!!!!!!!!!
לפי מה שאני הבנתי דנה תלך לטליה ותגיד לה שהיא רוצה לנקום ברננה והם יחליטו להרוג את רננה, ואז טליה תרצה לנקום בדנה וברננה אז היא תחליט להרוג את כפיר וכשהיא תלך להרוג אותו אז דנה תקפוץ כזה ותגיד "לאאאאאאא!!!" ותמות (סביר להניח שהיא תירה בו ודנה תקבל ת'כדור)..נדע אם זה נכון רק ביום ראשון (וחלק ביום חמישי..)
לילי טוב:)

just jenny

New member
חחח

היא אמרה את זה בפרק 117 נראה לי.. אז זה היה כבר ברור שמשהו יקרא

למעלה