שרשור חיובי - מאוחר

SurfeR Babe

New member
לא מצאנו אותך בתוך כל ההמון ..

אבל ראינו אלפי אנשים שאנחנו מכירות .. שאת רובם בכלל לא רצינו לראות . חוץ ממישהו אחד [
] ..!

T a l14

New member
התיישבנו על הגבעה

ממש מול הבמה, ליד אמהות שהביאו כסאות נוח
לא התקרבנו אל הבמה..אולי קצת בהתחלה... אבל אחרי זה זה סתם נראה טיפשי לעמוד שם במשך שעתיים, אז מצאנו לנו פינה נחמדה על הדשא
היה כ"כ שולט!

loner in love

New member
גמני ישבתי בערך שם

זתומרת אם הבנתי אותך נכון.. ישבתן ליד המתחם למוזמנים בלבד?

DesertRose7

New member
אני אשתדל..

ראשון- יום מנוחה.. + ספינינג שהרג לי את התחת.. זה הכסא הכי כואב בעולם שני- יום מנוחה .. אני צריכה לנוח הרבה שלישי- פסיכומטרי ורישום למבחן פסיכומטרי וקניות רביעי- מפגש
חמישי-פסיכומטרי שישי-לנוח... שבת-לנוח... שבוע טוב לכולכם

ליטלושי

New member
אני../images/Emo178.gif

ראשון- עבודה ואז הלכתי לעיר ואז לחברה שלי ואז לקפה בגבעה..היה כייייף שני- חברה שלי התגייסה
עבודה שלישי- עבודה וישנההההההההההה רביעי- עבודה והילה חוזרתתתתתתתתתתת יאי.. חמישי- עבודה ואז מפגש פורום.. שישי- סופסוף חופשששששששש...ישנה!! ובערב בטח יוצאת שבת- ישנה וים דחוף.. שבוע טוףףףף לכולן

LovE BuSTeD

New member
אנייייי

היה לי שבוע מעניין:) ראשון-הייתי בתל אביב בחוף ירושלים ביום הולדת שני-לקחתי תמנוי שלי מבן נאים והייתי באימון של אהבת חיי ביתר ירושלים וכראיתי את מה קשור וצילמו אותי לטלוזיה והצטלמתי עם עמית בן שושן כפרעליו שלישי-חזרתי מתל אביב ואחרי פגשתי ידיד שלי רביעי-היום עוד מעט אני הולכת למגדת עתידות חעחע חמישי-מחר לא יושדעת מה עושה שישי-נוסעת לתל אביב לחברה ואז ליום הולדת של החבר'ה מהיציע של ביתר הולך להיות בן זונהה שבת-נוסעת לאימון של ביתר אהבת חיייי ולמחרת היום הגדולללל ביתר ירושלים VS מכבי תל אביב וואיי וואי הולך להיות חםםם

M c F l y

New member
../images/Emo9.gif

ראשון- לאזוכרת שני- לאזוכרת שלישי-לונהפארק ואנשים מסאמרסקול
רביעי- אתם
חמישי- לא יודעת שישי- עדיין לא הגיע שבת- עדיין לא הגיע =]

למעלה