שרשור חיובי
(
)

אאאאאא איזה כיף לך../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

את יפייפיה, והסייד חושני ביותר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- ללמוד מלא להסטוריה. שני- מבחן בהסטוריה. ערב להקות. שלישי- כלום ניראהלי. רביעי- ללמוד לערבית. חמישי- מבחן בערבית. שישי- כרגיל אני בטח אהיה בבית. שבת- לישון.

C h o p C h o p

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

ראשון-כיף! המורה למדתי רק שעתיים!!
שני-אין לי מושג,אבל אני חושבת שאני אתחיל לחפש עבודה
שלישי-שיעור גיטרה!!! ייאיי סוף סוף!
רביעי-אמממ... שאלה טובה
אה אבל יש הישרדות!!! כולם לעודד את נעם החתיך
חמישי-גם... חחח... (בדרך כלל אני לא יודעת מה אני עושה בימים האלה..)
שישי-יייאייי ,(ניראה לי שזה היום הדי מעניין בשבוע) יש הופעה של הלהקה!!! יווווווו אני כול כך שמחה!!! ומתרגשת!
שבת-הישרדותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ,אבל זה בערב..... שבוע טוב לכולם!!!

Emergency Exit

New member
אני. ../images/Emo69.gif

א' - תחת. (איכ אנלא מבינה את החומר במת') ב' - תחת. ג'- גם תחת. ד' - תחת מאוד. ה' - מאודדדד תחת. ו' - אולי פחות תחת. ש' - תחת.
ממש חיים מגוונים השבוע. XD

Johnni456

New member
עונה, קצת באיחור >< ../images/Emo54.gif

ראשון-בצפר שני- בצפר + מולקי שלא ראיתי המון זמן באה אליי D: שלישי- בצפר + נוסעת לת"א לעשות ראסטה + חוגיטרה
רביעי- בצפר + עובדת חמישי- בצפר + חוג ציור
+ הופעה של כנסיית השכל שישי- ישנה
שבת- נראה לי שגם ישנה
שבוע טוב שיהיה לכם

Johnni456

New member
בסוף עשיתי הכל חוץ מראסטה../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

בסוף נסעתי לת"א, שעה עד שמצאנו איפה עושים ואז הספריות שם או מה שהן לא היו אמרו לנו שרק ב-4 או ב-3 יהיה אפשר ואז הלתי לסנטר וקניתי את הדיסק של פארמור (AWKIF) ואת הדיסק של אוונסנס D: ואז חזרתי לשם ב-3 וחצי בערך והן אמרו שיקח להן עוד קצת זמן ובסוף לא חיכיתי כי היה לי שיעור גיטרה וזה מעצבן >< אבל היה כיף [: והלכתי מהבצפר בשעה רביעית DDDDDD:

יו תחחדשיD:../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

או אני עשיתי שם 2 ראסטות. מוסך השיער, נכון?
תמיד מלא שם

טחח שבוע משעמם. ../images/Emo141.gif

ראשון- היה בוחן בביולוגיה. היה נחמד,אם מעניין מישו.
שני- הממממ... לאדעת. בטח אירגונים לחמישוק בבית ספר. [חמישוק=שוק כזה שהשכבה שלי עושה וכל הרווחים הולכים לתרומות.
] מפספסת לשון בגלל איזה פעילות.
שלישי-רופא עור על הבוקר בשביל אלכס. [ההליקס,נו.] מגיעה לבית ספר באיחור. אירגונים לחמישוק. רביעי- חמישוק!!!1 בטח מנקה הרבה אחרי. XD אם יהיה זמן,בוחן במתמטיקקה. אם לא-בחמישי. חמישי- אולי בוחן במתמטיקקה. סרט עם חברות,סוף סוף. חעחע,כרטיס שני חינם מסלקום.
שישי-לומדת. תעודות!
לארוצהלארוצהלארוצה. שבת-בטח ישנה וקוראת קובן.

xXx Lilo xXx

New member
אפשר לבוא לחמשיק?../images/Emo29.gif

יש לי חלוקת תעודות עם ההורים. נכון פאק?

../images/Emo6.gif ברור,את מוזמנת.

אם את כ"כ משתוקקת לבוא לבית ספר מלא בבנות עם חצאיות עד הרצפה... Be my guest.
סתםסתם. זה לא כזה גרוע כמו שזה נשמע. וזה באמת פאק.
מזתומרת עם ההורים?

xXx Lilo xXx

New member
אספת הורים, עם המורה אחד על אחד...../images/Emo29.gif

והתעודה X_X" אני כבר מודיעה שאם אני מקבלת תתעודה שבוע הבא, אני כניראה לא איהיה בפורום איזה חודש, חודשיים גג חצי שנה XD

לפעמים אני פשוט לא מבינה ת'עולם!../images/Emo94.gif

ראשון- היום, היה בצפר, איזה מפגר אחד נכנס לכיתה ודיבר שעתיים על גיל ההתבגרות, הוא עוד התפלא אחר כך שאנחנו יודעים הכל *מגלגלת עיניים* שני- בצפר.. מתחילים ב-9:00
לא נראה לי שאני יעשה משהו מיוחד. שלישי- בצפר.. בייביסיטר כמו כל יום שלישי על אחותי, אי אפשר לעשות כלום, סביר להניח שאני יתאמן למבחן בלשון שנדחה עקב השלג
רביעי- בצפר.. המבחן :S גם לא נראה לי שאני יעשה משהו מיוחד, אולי אני אלך לחברה או משהו.. חמישי- בצפר.. חברה באה אלי. נגמר האי
אני חושבת שכבר רשמתי בהתפקדות פברואר את כל העניין שזה תת רמה ושאני מכורה וכו'... שישי- בצפר.. נראלי הולכים לדוד שלי אבל אם לא אז אני אלך לישון אצל חברה או משהו, ממש לא בא לי להשאר בבית ביום שישי. שבת- סוף סוף יום שאין בצפר, נראלי אני יקום מאוחר מאוחר ואז ישב על המחשב כל היום, אולי אני גם יתאמן קצת על המבחן בג"ג שגם אותו דחו עקב השלג

הזויה13

New member
תהרגו אותי../images/Emo7.gif

אני מתה מהלימודים>: והציונים שלי גרועים אחוש אחרי השקעהה>: אין לי זמן לצאת עם חברים.
ראשון- אני שונאת לא להרגיש טוב שאני בבצפר ולא מרשים לי להשתחרר שני- היום הכי עמוס בחיים. שיעורים | התרמות | התכוננות למבחן מחר | להתחיל כבר תעבודה בספרות שלישי- תרגול למחלמה, דפקו אותי בתור סדרנית. | לעשות תעבודה | מבחן במתמט' רביעי- להגיש תמצגת באנגלית | לעשות תעבודה חמישי- להגיש תעבודה | אולי סופסוף לצאת מהחור שנקרא ביתS: שישי- חופשששששששששששששש אעע סופסוף שבת- להעביר את היום בלישון ולנוח>:

a k c

New member
../images/Emo109.gifבאיחור אופנתי במיוחד|חסול|.

ראשון- עבר, והיתה פעילות. שני- היה יום מבוזבז ועוד מעט חוג. שלישי- חזרות ושטויות... רביעי- מגמה. חמישי- רישום (אחרי שלא היה שבוע שעבר בגלל השלג
) ואחרי הצהריים פעלות. שישי- חזרות
. שבת-

למעלה