שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

+
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם

xXx Lilo xXx

New member
מצטערת שנעלמתי לכמה ימים../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

ראשון- מבחן במחשבים (אעאע אילן יעיף אותי מהמגמה- אני לא יודעת כלום!)
שני- בצפר || בייביסיטר?! || אומנות
שלישי- בצפר || אומנות
רביעי- בצפר ||אומנות
חמישי- מבחן באנגלית (למה #$% העלו אותי לחמש?
) || אעאעא סוףסוף מגישה תעבודות XD
שישי- בצפר
שבת- נחה! אעאע
שיהיה לכם אחלה שבוע
(מה שלי לא ממש יהיה XD)

xXx Lilo xXx

New member
אומנות...../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

אמממ.. הגברתי כאילו ראשיו- אומנות.... משני - מחשבים. (אל תגבירו מחשבים, מחשבים זה חרא!)(אני לא צוחקת.)

May Music

New member
מחשבים זה אחלה! ם<

במיוחד עם המורה המצחיק שלי והכיתה הנחמדה שאני לומד איתהP: וגם הנושאים נחמדים

rachel malasa

New member
להלהלהיללילילולולו

ראשון-בצפר. המורה החופרת שלי. שני-בצפר. שלישי-בצפר+מבחן בלשון. או שזה יום שני
רביעי-בצפר. המורה החופרת שלי. חמישי-בצפר. שישי-בצפר+מבחן בכימיה. או שזה שבוע הבא
[אני לא מעודכנת.] המורה החופרת שלי. שבת-שבת פנימיה
.

mcfly danna

New member
אני!

ראשון- ללכת למרפאה, אולי יעשו לי צילום לאגודל (שברתי אותה..) שני- בי"ס, לעבוד על המורה לג"ג שאני לא יכולה לכתוב, כזה ביד השניה..XDDD, מבחן בהיסטוריה שלישי-בי"ס, לסיים את התפזורת בהיסטוריה, לעשות שיעורים במתמטיקה רביעי- בי"ס, להציק לכולם ואולי לנסוע לב"ש לצילומים... חמישי-בי"ס, להגיד למורה לספורט שאני לא יכולה לרוץ..XDDD שישי- יום התה השבועי!!! באים אלינו אוסטרלים!!!! יש!!!!!!!!! אחת בגילי המופלג... (14, אם שאלתם..) שבת-עוד יום עם האוסטרלים, ולתכנן את הערב בנות שיהיה שבוע הבא לכל הבנות בשכבה שלי!

C h o p C h o p

New member
אניאנאיאניאנאיאניאנאיאני ../images/Emo6.gif

ראשון- ללכת לבצפר ! איכס!!! ואז להשאר וללמוד לתאוריה ביום שני +מבחן באנגלית. שני-תאוריה+מבחן באנגלית ווואלה יש לי אחר צהריים פנויים ,יש! שלישי-שיעור גיטרה! רביעי-שיעור נהיגה. חמישי-ללכת לידיד שלי לבילוי. שישי-"היום יום שישי... היום יום שישי... מחר שבת מחר שבת שבת מנוחה! " חחח סתם ,יום שישי יום קצת.:) שבת-שבת שלום. שבוע נעים!

C h o p C h o p

New member
אניאניאניאני ../images/Emo8.gif

ראשון- ללכת לבצפר ! איכס!!! ואז להשאר וללמוד לתאוריה ביום שני +מבחן באנגלית. שני-תאוריה+מבחן באנגלית ווואלה יש לי אחר צהריים פנויים ,יש! שלישי-שיעור גיטרה! רביעי-שיעור נהיגה. חמישי-ללכת לידיד שלי לבילוי. שישי-"היום יום שישי... היום יום שישי... מחר שבת מחר שבת שבת מנוחה! " חחח סתם ,יום שישי יום קצת.:) שבת-שבת שלום. שבוע נעים!

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo13.gif

ראשון- לאדעת. שני- חוג. שלישי- מגמה. רביעי- מגמה. חמישי- רישום וסיום קורס טיס של בן דוד שלי
. שישי- לנוח
.. שבת- כנ"ל
.

למעלה