שרשור חיובי

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif

קר שיגעון../images/Emo28.gif

איזה כיף, אני שומעת מכ"רXD ראשון- בי"ס. | שיעור פסנתר. שני- בי"ס. | צריךלהיותכאןמשהוואנילאזוכרתמהזהדאאאאאמ שלישי- בי"ס. רביעי- בי"ס. חמישי- בי"ס. | מבחן באנגלית. (על מה הוא לעזאזל?) | בייביסיטינג. שישי- בי"ס. שבת- אושר, איזה שבוע מלא באקשן.

xXx Lilo xXx

New member
אנדי אמר ....../images/Emo29.gif

המבחן על אנסין
רואים שאת מקשיבה.... (תני לי לנחש, אפילו תש"ב הכנה לא הכנת!?)

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifמיאו!!!!!11

ראשון- מכון סאלד במקום בצפר
><" | אימון. | יומולדת לג'אד הסטאד!!!!!!
שני- יומולדת לחברה שלי!!!!! | אימון. שלישי- כריסמס DDD: | אימון וינגייט רביעי- אימון. חמישי- אימון. שישי- סופש. שבת- סופש. טיהי D:

טוב,נו. ../images/Emo141.gif

ראשון-בטח לא הולכת לבית ספר.
אל תשאלו. שני- בוחן בג"ג ובוקריפורט.
אולי הולכת לחברה,אם לא-לומדת עם חברה אחרת למבחן בעברית. שלישי- מבחן בעברית. רביעי-לאדעת. חופש מכל המבחנים המזורגגים האלה? XD חמישי- לומדת לכימיה.
שישי- מבחן בכימיה. שבת-שום דבר,ברוך ה'. XD

../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

שיואו, זה פשוט דורש, כל האלה "אל תשאלו". תשאלו תשאלו!!!111111 אני צומי!!!!!11111111111111111 סתםסתם, שירז, את יודעת שאוהבים אותך כאן

A t a s h i

New member
שבוע ביכ. ><

ראשון- אשב לי בבית עם הרגל השבורה שלי, סביר להניח. >< בערב קומפוזיציה, כנראה, אם לא ייכאב לי פתאום. שני- ביצפר, סביר להניח. ופיתוח קול ופסנתר, שוב, בהנחה שאני אוכל ללכת. שלישי- ביצפר. >< רביעי- ביצפר, מבחן באנגלית (F). >< חשמלית בערב, אם אני אוכל ללכת. חמישי- ביצפר, מבחן באנגלית (G). >< אולי כתיבה, אם אני אוכל ללכת, ואם כן, גם הופעה בערב. ומתישהו קלאסית באמצע. שישי- בית, כנראה. לא יכולה לצאת עם הרגל. :X שבת- שוב בית, כנראה.

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

ראשון- ת'אמת עוד מעט הלווייה של סבתא
אין בצפר.. שני- אני לא בטוחה שאני אלך.. אולי אני אהיה בשבעה. שלישי- כנ"ל רביעי- בצפר. חמישי- בצפר. שישי- חופש שבת- חופש

אלוש 4

New member
אני ../images/Emo9.gif

ראשון- לומדת עד 13:00 שני- לומדת עד 14:30 :[ שלישי- שוב לומדת שונאת בצפר גרררררר רביעי-לומדת||| אחרי הצהרים שיעור עזרה מבצפר חמישי- שוב לומדת שישי- שוב ושוב לומדת גרררר שבת- "שבת שלום" XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאמא איזה חפירה על היום../images/Emo122.gif

ראשון- היה לי יום הפוך וחרא
אבל עם משהו טוב XD קיצור- הלכתי ברגל וחשבתי שזה פחות זמן מאוטובוס ובסוף יצא לי יותר והגעתי בצלצול. היה לי בוחן במתמטיקה ועשיתי התחלה של שני התרגילים וקיצור אם זה נכון יש לי 30-40. רציתי לקנות מים במכונה והכנסתי מלא כסף ועם ידיד שלי שעה עד שהמכונה לא רוצה לקבל את הכסף שלי והוא עזר לי ובסוף אנחנו קולטים שזה מים בטעמים ואני כלכך שונאת את זה אז נתתי לחברה ולא שתיתי. הדבר הטוב.. היה מישהו שראיתי בחמישי באוטובוס.. הלכתי לחברה בי"א שתעזור לי למצוא אותו ותיארתי לה אותו.. עברנו כיתה כיתה בי"א ולא מצאנו. פתאום בצלצול אני קולטת אותו בא לכיוון שלנו!! וכזה אמרתי לה "אומגאד הינה הואא!!" אחרכך מסתבר שהוא אחד הידידים הטובים שלה והיא לגמרי שכחה שגם הוא כלול בתיאור שתיארתי לה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצור היא תעזור לי מחר
שני- מבחן/בוחן כזה בלשון. להכיר את הילד מהאוטובוס!! ערן נו ~,~ שלישי- נמ. רביעי- נמ. חמישי- אולי בוחן באנגלית. שישי- אולי הופעה אחת שערן ומיכל (חברה מי"א) דיברו עליה היום
שבת- לישון! אהה לא. אולי בארשבע.

C h o p C h o p

New member
OMFG!

יום שלם בלי המחשב שלי... זה היה נורא! לא נורא עכשיו אתה איתי! ראשון-היה מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב התחלתי עם מישהו בחנות מוסיקה ואז הוא הטיס אותי. חחח שני-מבחן לא התכוננתי ... שלישי-קריסמס! ייאי!! שיעור גיטרה! רביעי-נע. חמישי-נע. שישי-יום שישי !!! מה אני עושה ביום שישי? אין לי מושג. שבת-לנוחחחחחחחחחחחחחחח בהבי!

xXx Lilo xXx

New member
חיחי../images/Emo6.gif סתם שאלה...../images/Emo29.gif

למה כתבת כמה פעמים?
ד"א אין לי אותך במסן

היא כמה מה כמה פעמים?../images/Emo122.gif../images/Emo28.gif

ואני חושבת שהיא פירסמה את המסן שלה בהודעת "חדשה" שלה, כמה שרשורים למטה

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifשימפנזה.

ראשון-
אנשים אמרו לי שיש לי תיק מגניבD: ושרשרת מגניבהD:|מסמיק| רק חבל שלא הכירו את פראמור [מהסיכה-.-]><
אבודים. שני-
הברזתי מהבוחן בפיזיקה.
התבטלו לי שעתיים גאומטריה. [המורה עברה התמוטטות:(]
קיבלתי בבוחן באנגלית 98 <:
יש היום גם NESS ,אבל אם יהיה ת'מנחה ההומו אז יהיה גזעי D:
אבודים. שלישי-
יש מצב מסיימים ברבע לאחת בגלל מת' ;;
אבודים. רביעי-
בין היתר יש שיעור עם חנן [החרמן] ועירית [הערסית]!
אבודים. חמישי-
יש מצב מסיימים ברבע ל-12 בגלל מדעי הטכ' .[והוו כמה ביטולים
]
אבודים. שישי-
מבחן קל בלשון.
בערב הולכים לקאמל קומדי קלאב :) שבת-
הרבה שינה ואוכלD:
הישרדות ישראל!

למעלה