שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע מעולה לכולם ^^

xXx Lilo xXx

New member
יהיה טוב.../images/Emo29.gif

|גזוז|ראשון- מסיימת סוףסוף מוקדם. || מקבלת מבחנים באנגלית!? || בייבי || מתחילה ללמוד לאומנות |גזוז|שני- מסיימת בארבע || בטח מבחן / עבודה באינטרנט. || בייבי || לומדת לאומנות |גזוז|שלישי- מבחן באומנות
|| מתחילה ללמוד לתנ"ך |גזוז|רביעי- בצפר || לומדת לנת"ך |גזוז|חמישי- מסיימת ב-4 || חורשת לתנ"ך
|גזוז|שישי- מבחן בתנ"ך.... הנכשל הראשון שיכנס למצחצית ב'
~האופטימיות~ || ממשיכה לא להפריע בתעבורה כדי לשמור על העובר שלי. || יוצאת בערב D: יש תוכניות כבר |גזוז|שבת- יושנת? / לומדת לאיזשהו מבחן מעצבן.... שבוע מעולה לכולם
?

a k c

New member
../images/Emo109.gifפעם ראשונה שזה לא באיחור!../images/Emo2.gif

ראשון- נראה לי שיהיו לי חזרות עד הערב, ואז אולי ישנה אל סבא וסבתא. שני- מתחילה מאוחר וחוג
. שלישי- מגמה, מחוייבות, ואני מניחה שגם חזרות אחרי הצהריים. רביעי- מגמה. חמישי- רישום ונראה לי שגם חזרות. שישי- חזרות. שבת- בית.
.

כואב לי הראש../images/Emo122.gif../images/Emo28.gif

ראשון- לומדת עד מאוחר. // מקבלים מבחנים באנגלית? // לומדת לאומנות. שני- בי"ס. // בייביסיטינג? שלישי- בי"ס. // מבחן בתולדות אומנות // חוג דרמה. רביעי- בי"ס. // לומדת לתנ"ך חמישי- בי"ס. // לומדת לתנ"ך שישי- בי"ס. // מבחן בתנ"ך // בטח יש למישהו יומולדתXD שבת- ישנה >.>" תראו איזה מאאאאאאאאאגניב!!!!!1 http://www.youtube.com/watch?v=7UY4lv4kzaY&feature=related החמישית של בטהובן על גיטרה חשמלית!!!!!!1111111 שלושת האהבות הכי גדולות שלי

YoureMyHeroine

New member
~

ראשון- לומדת שעתיים. | עבודה | אימון שני- בצפר | אימון שלישי- בצפר | אימון רביעי- בצפר עד 5
| אימון חמישי- וולנטיין
{
} | אימון שישי- יומולדת לחברה <: | סופש שבת- סופש D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשבוע עמוס!

ראשון- בוחן במתמטיקה. שני- מבחן באנגלית. שלישי- עבודה בג"ג. פאנל בת"א (JOB.עבודה. נוו כזה דבר). רביעי- מבחן בביולוגיה. חמישי- וולנטיין בת"א עם דניאל
. סתם.. הוא אפילו לא ידע שזה וולנטיין אני סתם יוצאת איתו
שישי- באלי סרט. שבת- ישנה ~,~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחח עאלק דייט XD

אני מחכה שהוא יחזור הביתה ויתקשר אלי יותר מאוחר אומשהו.. ואז אני אשאל אותו אם יוצאים בכלל בחמישי
כי הוא אמר שהצו ראשון שלו בשני אז עוד שבוע אנחנו יוצאים או שהוא בא.. ואני מקווה שגם בחמישי הזה!#@!$

למעלה