אני בפנים. P:
F FallOutGirl New member 13/2/08 #31 ../images/Emo80.gifלאאאאאאאאאאאאאאאא ;; אני לא יוצאת עם דניאל בוולנטיין דאמט. הוא בנאדם עסוק ~,~ אבל אנחנו יוצאים ביום שני חח ואתמול ראיתי אותו לשנייה אז הכל בסדר :]
../images/Emo80.gifלאאאאאאאאאאאאאאאא ;; אני לא יוצאת עם דניאל בוולנטיין דאמט. הוא בנאדם עסוק ~,~ אבל אנחנו יוצאים ביום שני חח ואתמול ראיתי אותו לשנייה אז הכל בסדר :]
J Johnni456 New member 10/2/08 #13 שבוע מעייף. או שאני סתם עייפה../images/Emo69.gif../images/Emo54.gif ראשון- בצפר - כמעט נרדמתי בערבית. XD שני- בצפר + כלום שלישי- בצפר + שיעור גיטרה רביעי- בצפר + עובדת [?] חמישי- בצפר + חוג ציור שישי- עם אורלנדו בקניון.. נראה לי -_-" שבת- ישנה D:
שבוע מעייף. או שאני סתם עייפה../images/Emo69.gif../images/Emo54.gif ראשון- בצפר - כמעט נרדמתי בערבית. XD שני- בצפר + כלום שלישי- בצפר + שיעור גיטרה רביעי- בצפר + עובדת [?] חמישי- בצפר + חוג ציור שישי- עם אורלנדו בקניון.. נראה לי -_-" שבת- ישנה D:
A A t a s h i New member 11/2/08 #23 באיחור. P: ראשון- ביצפר, קומפוזיציה. שני- ביצפר, אשפוז ><, פיתוח קול, פסנתר. שלישי- ביצפר. רביעי- ביצפר, אולי אשפוז ><, חזרה, גיטרה חשמלית. חמישי- ביצפר, גיטרה קלאסית, כתיבה. גם כן וולנטיינז דיי. שישי- ביצפר ><, אולי חברים בערב. :ם שבת- כלום, כנראה. :X וואו, השבועות הולכים ומתבכבכים לי מפעם לפעם. XD ><
באיחור. P: ראשון- ביצפר, קומפוזיציה. שני- ביצפר, אשפוז ><, פיתוח קול, פסנתר. שלישי- ביצפר. רביעי- ביצפר, אולי אשפוז ><, חזרה, גיטרה חשמלית. חמישי- ביצפר, גיטרה קלאסית, כתיבה. גם כן וולנטיינז דיי. שישי- ביצפר ><, אולי חברים בערב. :ם שבת- כלום, כנראה. :X וואו, השבועות הולכים ומתבכבכים לי מפעם לפעם. XD ><
X xXx Lilo xXx New member 11/2/08 #25 קומפוזיציה פתוחה או סגורה?../images/Emo29.gif חחחחחח סתםסתם. משהו שקשור לאומנות S: אני בהפסקה קלה מהלימודים XD אשפוז למה????? תרגישי טוב!!!!
קומפוזיציה פתוחה או סגורה?../images/Emo29.gif חחחחחח סתםסתם. משהו שקשור לאומנות S: אני בהפסקה קלה מהלימודים XD אשפוז למה????? תרגישי טוב!!!!
A A t a s h i New member 11/2/08 #26 ../images/Emo6.gif קומפוזיציה as in הלחנה. P: אשפוז בשביל הרגל, שברתי אותה לפני חודשיים בערך, אז אני צריכה עכשיו שיקום. אבל דווקא היה בסדר, קצר הפעם. :]
../images/Emo6.gif קומפוזיציה as in הלחנה. P: אשפוז בשביל הרגל, שברתי אותה לפני חודשיים בערך, אז אני צריכה עכשיו שיקום. אבל דווקא היה בסדר, קצר הפעם. :]