שרשור חיובי

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo44.gif~

ראשון- שעתיים ספרות >< | תל אביב אההאאההא!~!@!!@ | אימון. שני- יום חופשD: | אימון שלישי- שומדבר מיוחד | וינגייט רביעי- כלום. | אימון חמישי- כלום. | אימון שישי- הרכבת משטח + אימון שבת- תחרות כזאת >< נו בטוח יהיה משהו מעניין, מתישהו.

Johnni456

New member
../images/Emo187.gif

ראשון- בסנטר עם חברה.. אם למישהו יוצא להגיע מחר שיודיע לי
שני- בצפר >< שלישי- בצפר || חוגיטרה
רביעי- בצפר || עובדת חמישי- בצפר || חוג ציור
שישי- חורפת. כ"כ כ"כ חורפת
שבת- SOS [?] .. לפחות השבוע יצא לי להגיע לשם D:

נסטי XD

New member
אני לאהוב שיער וורוד..

ראשון- חופש || להתאושש מנהסיעה אתמול|| למדתי לנגן את "let me go" של 3DD שני- בי"ס- כמה שלא התגעגעתי|| ספורט בשעת אפס^&&#$%^@#|| שלישי- נוסעים לירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לעודד חנונים בחידון ג"ג [כי מי שבנבחרת- נוסע, גם אם הוא לא הגיע לגמר..] || מפסידים מבחן בתזונה!!! [תפרקו את זה תראו מה יצא..] רביעי- בי"ס || נשארים עד 3 לתגבור באנגלית || מתמטיקקה..|| גיטרה? חמישי- יום מבוזבז - בא לי להשאר בבית.. שישי- חופש! שבת- כנ"ל..

אאאאאאאמן שיהיה שבוע טוב../images/Emo28.gif

ראשון- איכ. יום מגעיל. שני- שומדבר מיוחד. | ללמוד למבחן בספרות. שלישי- שומדבר מיוחד. (היה אמור להיות יום ללא בנים, אבל זה יאלץ לזוז.) | מבחן בספרות. רביעי- טיול שנתי. חמישי- טיול שנתי. | יציאת גלידה (טייק 2) שישי- הוא?
שבת- קצת לישון. אולי מת'.

קצת שינוי ><"../images/Emo28.gif

שלישי- ה-ו-א
[בא לראשון כי הוא לא יכול לנסוע לת"א
] שישי- ת"א עם טל. אומייגאד, שבוע מוווווווווושלם.

A t a s h i

New member
בדיליי. D:

ראשון - ביצפר, מבחן בכיכמיה; ת"א עם הדר קוקי. 3> שני - ביצפר; פיתוח קול; פסנתר; אולי לומדת קצת לכיכמיה. שלישי - ביצפר, מתכונת בכימיה; אולי שיעור נהיגה; אולי שיעור פרטי בפיסיקה. רביעי - ביצפר; סוסים; גיטרה חשמלית. חמישי - ביצפר, בגרות בכימיה; אולי שיעור נהיגה; גיטרה קלאסית; כתיבה. שישי - ביצפר; בטח משהו בערב, אבל עוד לא יודעת. שבת - עוד אין תוכניות. :]

a k c

New member
../images/Emo109.gifאיזה יופי שנגמר השבוע ואני עונה../images/Emo6.gif

ראשון- תחילת שבוע אמנויות- ראינו הפקת י"ב בתיאטרון- "אושר"-
. שני- ראינו הפקת תיאטרון י"ב- "פופקורן"-
. שלישי- הלכנו לסנימטת וראינו את "נודל". העהעאה איזה סרט חמודד
. רביעי- ראינו הפת תיאטרון י"ב- "פלאף". היה חביבוס
. חמישי- ריאנו סרטי גמר של י"ב ובאחד מהם הם צילמו ליד הקיבוץ שלי וזה היה מבדר
. שישי- חזרות מ10 עד 14:00 ומשפוחה באה בערב + ללמוד את "עוץ לי גוץ לי"
שבת- נוסעים למשפוחה אחרת+ ללמוד את "עוץ לי גוץ לי"+ ללמוד את "העיירה שלנו". אללי שבוע עמוס ומלא "
"

למעלה