שרשור חיובי

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

Hip Hop star

New member
אני../images/Emo9.gif

ראשון-לוקחת את אלכס לפנסיון,וטסה לאילת שני-אילת שלישי-אילת רביעי-אילת חמישי-חוזרת הביתה שישי-משלימה את החסר ומנסה פעם שלישית לשמור שבת
שבת-שומרת שבת
...אחוריי שיוצאת,רואה אבודים!

DesertRose7

New member
אם כבר אבודים..

איזה פרק מעולה
.. סוף סוך פרק על הארלי בשבוע הבא! מתקרבת לדת?

DesertRose7

New member
כן

זה רק אני שראתה את הארלי בטלויזיה כשג'ין בא להזהיר את היפני השני בפעם הראושנה והילדה שלו ראתה טלויזיה?! מעניין מה יהיה בפרק הבא. עם המספרים והפיצוץ..

DesertRose7

New member
את חייבת לשים לב לדברים הקטנים

כשג'ין בא להזהיר את היפני השני אז היפני הזה אמר לו שרק לא ליד הילדה שלו. הילדה שלו ישבה בסלון וראתה טלויזיה, הילדה שממנה הוא לקח אחר כך את הכלב. היא ראתה טלויזיה וטלויזיה הראו את הארלי .. עם כתוביות יפניות!

DesertRose7

New member
אוי לא שמתי לב שלא ראית

אז מחר בשידור חוזר.. שימי לב לטלויזיה. וכן הארלי זה השמן

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחחחחח

בהחלט פרק כייפי! יווו,לפעמים סוייר כ"כ דורש כאפה... וגם אני ראיתי את הארלי יבטיוי ואני כזה....*פאק,טוב שלא שמתם אותו באמת...*...אבל בטח בפרק הבא נדע... אבל זה גם כמו שהראו את שאנון ובון,אז כשבון היה במשטרה היה את זוייר..אני זוכרת כשנפגשתי עם לינע וג'נע..ראינו את הפרק הזה,ואמרתי להן:"הוא נורא דומה לסוייר"....והן צחקו,ואמרו לי שזה באמת הוא... אוי גדול גדול!שאנון וסעיד!חעחעחעחע..שאנון תתאסלם,תפסיק להיות פאקצה ותשתוק ת'פה שלה! אבל איזו רעה ג'ני,היא הייתה חייבת לספר לי שבון יימות לקראת הסוף! אהההההההההההההההה ונראה לי המספרים זה הקוד של הפצצה או משהו,הפצצה זה בטח מה שלוק ובון מצאו... בכלל,מי חטף אותם עדיין לא הבנתי...ולמה גם... ופאק מהזה האי הזה?!

DesertRose7

New member
../images/Emo58.gif מעלי

הכל נדע שבוע הבא.. חיכיתי שיבוא כבר הקטע עם המספרים

just jenny

New member
../images/Emo58.gifידעתי ששכחתי מישו..

חשבתי כבר הראו על כל הדמויות.. אבל מסתבר ששכחתי את הארלי
אני מחכה לפרק 20! בלעט איזה פרקק!!

Hip Hop star

New member
משתדלת להתקרב...../images/Emo9.gif

אחלה פרק
...הרג אותי הקטע שהארלי מתחיל להקשיב למוזיקה..ומראים את כולם בהילוך איטי...מראים את צ'ארלי
ואת קלר המטטה הזאת שבגללה בון יימות!
....ואז את הארלי שנראה גם כאילו הוא בהיריון =-D,ופתאום המוזיקה מפסיקה..חשבתי בהתחלה משהו היה לא בסדר אצלי בטיוי...ופתאום הארלי כזה "בנזונה!"...=-D...אוי,זה היה כ"כ מצחיק!=-D

DesertRose7

New member
זה באמת גדול

ובדיוק כשהיה מוזיקה ברקע חשבתי לעצמי על זה.. שכבר ראיתי בכמה תוכניות ששמו מוזיקה ותאום זה נעצר כי זה היה רדיו או משהו כזה.. וזה מה שקרה עם הארלי..קוראי מחשבות שכמוהם

למעלה