אתמול היה 17..
D D4Ever New member 7/8/05 #28 ../images/Emo58.gif זה לא נכון כולם קרוביםלמוות אבל רק בון מת, ראיתי כבר את כל העונה הראשונה.. אולי יהרגו אותו בעונה השנייה..
../images/Emo58.gif זה לא נכון כולם קרוביםלמוות אבל רק בון מת, ראיתי כבר את כל העונה הראשונה.. אולי יהרגו אותו בעונה השנייה..
B B u T T £ r F l y New member 7/8/05 #30 מה פתאום../images/Emo3.gif עכשיו התחילו לצלם ת'עונה השנייה וואוי,פרק הסיום כזה ע-נ-ק..זה ממש עושה חשק לראות כבר ת'עונה השנייה. אבל זה ישודר רק בספטמבר ועד אז אני חיה בלי אבודים
מה פתאום../images/Emo3.gif עכשיו התחילו לצלם ת'עונה השנייה וואוי,פרק הסיום כזה ע-נ-ק..זה ממש עושה חשק לראות כבר ת'עונה השנייה. אבל זה ישודר רק בספטמבר ועד אז אני חיה בלי אבודים
L loner in love New member 7/8/05 #7 אוי אלה אני כזאת מגעילה... כלכך הרבה דיבורים על אילת ואת ההכי חשוב לא אמרתי לך- תהני!!! ותני חיבוק בשמי למעיין לאב יו
אוי אלה אני כזאת מגעילה... כלכך הרבה דיבורים על אילת ואת ההכי חשוב לא אמרתי לך- תהני!!! ותני חיבוק בשמי למעיין לאב יו
H Hip Hop star New member 7/8/05 #17 תודה תודה../images/Emo3.gif חן,שששששששששששששששששששששששששששששש! את לא מגעילה,וברור שאמסור למעיין חיבוק ממך!ד"ש ממך,והכל הכל הכל הכל!
תודה תודה../images/Emo3.gif חן,שששששששששששששששששששששששששששששש! את לא מגעילה,וברור שאמסור למעיין חיבוק ממך!ד"ש ממך,והכל הכל הכל הכל!
D DesertRose7 New member 7/8/05 #5 ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif ראשון- מסיבת פיג'מות!! שני- המשך של המסיבת פיג'מות שלישי- לא ידוע רביעי-מפגש פורום פייב אולי.. חמישי-משפחה חוזרת.. וגם נעמה חוזרת!! שישי- השלמות עם משפחה שבת- השלמות עם נעמה?!
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif ראשון- מסיבת פיג'מות!! שני- המשך של המסיבת פיג'מות שלישי- לא ידוע רביעי-מפגש פורום פייב אולי.. חמישי-משפחה חוזרת.. וגם נעמה חוזרת!! שישי- השלמות עם משפחה שבת- השלמות עם נעמה?!
נ נופר36 New member 7/8/05 #23 אני!../images/Emo27.gif ראשון- בבאולינג עם חברות!! שני- אממ לא משו מיוחד שלישי- שנקין כנראה רביעי- לא יודעת עדיין.. חמישי- יומולדת לי שישי- המשך יומולדת עם המשפוחה שבת- יום מנוחה
אני!../images/Emo27.gif ראשון- בבאולינג עם חברות!! שני- אממ לא משו מיוחד שלישי- שנקין כנראה רביעי- לא יודעת עדיין.. חמישי- יומולדת לי שישי- המשך יומולדת עם המשפוחה שבת- יום מנוחה
M MayLuvsDoug New member 8/8/05 #34 שלייייייי מוחעחע ראשון- אההה היום בת דודה שלי הייתה פה.. שני- אורזת שלישי- טסה לאיטליה על הבוקר רביעי- איטליה חמישי- כנ"ל שישי- כנ"ל שבת- כנ"ל וככה עד יום שלישי ה-16 תאכלו לי שיהיה לי כיף!
שלייייייי מוחעחע ראשון- אההה היום בת דודה שלי הייתה פה.. שני- אורזת שלישי- טסה לאיטליה על הבוקר רביעי- איטליה חמישי- כנ"ל שישי- כנ"ל שבת- כנ"ל וככה עד יום שלישי ה-16 תאכלו לי שיהיה לי כיף!
B B u T T £ r F l y New member 8/8/05 #36 מיי!../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif תהני לך שקסונת ותחזרי עם המון חוויות ותמונות!! ושתהיה לך טיסה בטוחה,קצרה ומהנה אוהבת אותך!
מיי!../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif תהני לך שקסונת ותחזרי עם המון חוויות ותמונות!! ושתהיה לך טיסה בטוחה,קצרה ומהנה אוהבת אותך!