שרשור חיובי

inbal287

New member
../images/Emo42.gifשרשור חיובי../images/Emo42.gif

רשמו את הדברים החיוביים שעומדים לקרות לכם השבוע.
ראשון
שני
שלישי
רביעי
חמישי
שישי
שבת
שבוע נהדר לכולם

CrazyFairy

New member
שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif../images/Emo203.gif

ראשון- כלום כעיקרון :X שני - כלום :S שלישי - כלום, יום ארוך- חרא... רביעי - יום קצר
חמישי - כלום :S שישי - יומולדת לחברה שלי שבת - יומולדת לחברה שלי + כנראה שחברה שלי מקומונה אחת באה אליי :X כעיקרון- שבוע משעמם...

Sim§ MaN

New member
קומונה אחת? ../images/Emo11.gif

ס"ו היא לא סתם אחת! *סוטר בחוזקה*

danduuu

New member
שלי ../images/Emo9.gif

ראשון-אממ לא יום מעולה חח ללמוד למבחן בתנ"ך זה ממש לא כיף
שני-אחרי ביצפר שיעור נהיגה
ואז אממ בערב המרכז הרזייה שלי של הדיאטה
שלישי-אממ כנראה הולכת לחברה שלי-הבעלית שלי
רביעי-וואי כמה שאני מחכה ליום הזה!! ת"א מהבוקר עד הלילה-דיזינגוף->סיור לימודי ב'קאמרי'->שנקין ועזריאלי->הצגה ב'קאמרי'-"המפיקים" פששש חפרתי חח
חמישי-מממ לא יודעת כנראה כלום
שישי-גם עוד לא יודעת
שבת-גמלא יודעת חח חחחחחחחחחחחחח קלטו ת'תמונההה

cuddles236

New member
זה עושה לי את זה.. :p

לא יודעת למה, אבל לראות את באם עם ווילה.. אוחח זה כאילו מחברים את האנשים הכי סקסיים ביחד..

pearly1

New member
שלי[:

ראשון-איכשהו עבר אבל יזמים צעירים שני-כלום אבל מסיימים בית ספר ב12 שלישי-הצגה בהבימה עם כל השכבה:| רביעי-יום ארוך ומעצבן חמישי-מביאים לי את השם של החוברת מתקדמים באנגלית:) שישי-לא יודעת שבת-לישון כל יום D:

Sim§ MaN

New member
../images/Emo69.gif

ראשון: כלום. שני: כלום. שלישי: כלום. רביעי: תעודות. חמישי: כלום. שישי: כלום. שבת: כלום. נכון שיש לי חיים מרתקים? D=

pearly1

New member
למה כולם מקבלים תעודות עכשיו?

ואני לפני חודש וחצי?><

Sim§ MaN

New member
הו..

דווקא היום [שני] יש לי מה להוסיף!
שני:הייתי בקריון, אכלתי סושי, קניתי את הארי פוטר 6 סופסוף ישתבח שמו והסתובבתי בטאווררקורדס, קלטתי 2 דיסקים של הימ. מאוד מיהרתי אז לא הספקתי לראות, אחד הראשון שלהם אני חושב, הורוד שווילה מאוד חושפני שם. הסתכלתי מאחורה, יש שם שירים טובים.
ועוד אחד אפור כחול, וילה גם שם במין תקריב. לא שמתי לב מה השמות. והיה כייף, חיפשתי חגורת ניטים ולא היה בשום מקום. אז אני אחכה לת"א בפורים. הו, שהייתי בחנות אז מישהו ראה אותי מסתכל בדיסקים של הימ והוא אמר שהוא אוהב אותם אז אמרתי לו מגניביישן וחמקתי משם. הוא נעץ בי מבטים שנה ואחרי זה אמר לי את זה. זה היה נורא ספוקי. PX

Sim§ MaN

New member
כן, הורוד שווילה כזע.. *.*

Deep Shadows And Brilliant Highlights זה האפור כחול שראיתי. לא היה להם את דארק לייט!

למעלה