שרשור חיובי

../images/Emo210.gifאני-

ראשון- חרא שני- הולכת לקנות משהו לחתונה, אולי הולכת לאליק שלישי- לא תכננתי עדיין רביעי- אסתי חמישי- עדיין לא תכננתי שישי- חתונה של מישהו מהמשפחה שבת- כלום

JosT Me

New member
שלי...

ראשון- כלום כלום וכלום... שני- מסתפרת עושה פסים סגולים עבים בכל השיער ופן שלישי- בעע...אין משהו חיובי.. רק להתכונן למבחן וזה לא חיובי.. רביעי-אומממ... יש מצב עושה עוד שני חורים באוזן...
חמישי- אומממ.. כלום.. אני חושבת.. שישי- הולכת להדר..!!! שבת- יושנת..

inbal287

New member
הנה את!

את פשוט נעלמת, ולא פתחת את השרשור הזה או את הכר את הקומונה כבר שבועיים בערך.. אז פתחתי במקומך.

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

ראשון: מיכא"ל ^^ שני: עוגיאדה ^^ שלישי: פעולה ^^ רביעי: כלום :X חמישי: אוטובוס הסמים ^^ שישי: מקווה להופעה ^^ שבת: מנוחה :]

Lost Lullaby

New member
שלהלה

ראשון הייתי בת"א עם החבר:$
שני כלום נראה לי. הולכת בערב עם חברות לקנות למישי מתנת יומולדת...
שלישי כלום P:
רביעי מבקרת בבצפר הישן נראה לי...
חמישי מ12 עד 4 אצל ידיד טוב, ואחרי זה ביחד נוסעים לת"א למפגש
שישי נראה לי אצל החבר
שבת נראה לי גם
שבוע טוב

Elpar

New member
שלי ואין הרבה חחח

ראשון - אמא שלי הדפיסה לי טאבים של השיר Walk Away וזה שיר פיצוץ! שני - שיעור גיטרה :) משהו חדש לגמרי אני מקווה :) שלישי - אני נוסע למדבר יהודה!!! (אבל בשעה 5 וחצי בבוקר בערך קם, או לפני, בני *****) רביעי - בטיול :) חמישי - בטיול וחוזר בערך ב7 וחצי בערב ואז אם אני אוכל אני אלך גם לתיאוריה, אני לא משקיען אבל יש שם צחוקים
שישי - חופש!!! אין מבחנים באופק! או בחנים! שבת - אוי איזה יום נפלא :) להתאמן כל היום כמעט, לסיים להוריד את Testify ואממ זהו נראה לי
אוהב את כולכם |נשיקות|

ilona4ka

New member
../images/Emo220.gif שלי ../images/Emo220.gif

יום ראשון- למדתי רק שעה אחת (והתחלתי ב11)
יום שני- היה מבחן במתמטיקה ואני חשה שיהיה ציון טוב, רשמו אותי לעבודה(נואשת לכסף)
יום שלישי- מממ כלום
יום רביעי- יום מד"א, מתכוונת להישאר בבית
יום חמישי- טיול באזרחות לביה"מ בבאר- שבע, אינ מפסידה אותו והולכת להרוויח כסף
יום שישי- קמים מוקדם בבוקר ונוסעים לחרמון
, עם החברה הכי טובה שלי
יום שבת- קמים בבוקר(בצימר) ונוסעים למרכז קנדה :) יש לי שבוע דיי חוויתי

מימימימי:)../images/Emo163.gif

ראשון- בע אין.. שני-נמ.. סתם יום טוב כזה=] שלישי-אין. חרא של יום! רביעי-אממ.. תיאטרון.. אלא אם כן יש טיול שנתי ואז אני ישנה לי בבית. חמישי-כנ"ל. שישי-אולי הופעה של יוזלס=] שבת-לישון?

../images/Emo9.gif נממ אני

ראשון- קצת מעייף וארוך, אבל עבר! היידד!
שני- המון היסטוריה על הראש, לצערי אין חיובי.
שלישי- צפייה במחזה "המלט" של שייקספיר!
רביעי- יום קצרצר.
חמישי- רר היסטוריה, זה נורא.
שישי- רוקי

למעלה