שרשור מעיינות

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo42.gifשרשור מעיינות ../images/Emo42.gif

טוב אז למי שלא שם לב קצת חם בחוץ לאחרונה ולכן אני פותח פה שירשור ובו כל מי שמכיר מעיין /נביעה / מפלון / נחל / ניקבה או כל דבר אחר עם מים זורמים מוזמן לשרשר הודעה עם שם המקום , איזור , מסלול אופניים בקרבתו וכו' ,תמונה תתקבל בברכה . בסוף נעשה סיכומון קטנטן ...... אייל

Eyal Hershtik

New member
ואני אתחיל.... עין שוקק ../images/Emo45.gif

מעיין די גדול , מתאים לרחצה , נמצא כ-3 קילומטר לערך מערבית לקיבוץ רשפים . מומלץ ביותר אייל

Tweenies

New member
עין - עקב - ללא ספק יכול להתמקם -->

גבוה, גבוה בפיסגת המעיינות המיוחדים והמקסימים. טיול שקיים כבר בפורום וכולל את המעיין הוא - עין עקב עליון, תחתון, מעלה דיבשון, צין וכו'.

akivab

New member
עקוב אחרי טיולי EZriders ../images/Emo42.gif

רוב הטיולים היו טיולים עם רחצה במעינות

aFish

New member
שמונה מעינות בהרי ירושלים

+ אחד מנזר. טיול יוצא דופן. לויה! כאן.

IlanShacham

New member
גדול אתה אריה... ../images/Emo13.gif

אחרי שהגב שלי יחזור לאיתנו אתה לוקח אותי לטיול הזה.

aFish

New member
I'll be more than happy

והברכות כמובן לרמי לשם ולפי מיודענו הויקינג מי שבאמת אחראי על זה שהטיול עלה לכתב זה הויקינג בעתמו ובכבודו. ד"א המסלול ששלחתי לך במסר כולל את מה שאני קורא "סינגל השלט" - זה יורד מהשלט הגדול לכיכר ליד האיזור תעשיה. אחרי פעם שלישית על הסינגל הזה אני חייב לציין שהוא רק הולך ומשתבח - טכני ברמה מצוינת יחסית למה שיש בסביבה עם לא מעט ריגושים - כשזה כבר זורם זה פשוט פיצוץ! ולגבי הטפו - מה אני אשם שה-ל' נמצאת צמודה ל-ח' על המקשים האלו

רמי לשם

New member
הויקינג צודק, הוא באמת הציק לי עד

שהעלתי אותו.. וחוצמזה גם הת' והצ' קרובות...

udigold

New member
נחל כזיב-אחד המסלולים היפים+מעיין

בדרך. יא אללה - קיבלתי בלק-אאוט וברח לי השם של המעיין.......

יורם חן

New member
כמה מעיינות, ככה בשלוף ../images/Emo175.gif

1. עין חותם, בסינגל של נחל כזיב עליון 2. עין מודע, למרגלות הגלבוע, מדרום לניר דוד. בריכה גדולה . 3. עין מטע, נובע כל השנה, לא לרחצה (קטן מדי) אבל פנינה. צמוד לישוב מטע 4. עין נטף, נקודה מעולה להתרעננות, מתחת לנטף, במעלה נחל כפירה 5. ניקבה של צובא, בין המטעים של הקיבוץ, מוביל לשם שביל/סינגל מסומן ירוק מהכיכר של הסטף. 6. הסטף טוב, עכשיו נמשיך לעבוד.....

יורם חן

New member
היי מיקי, לא פייר, בלי סודות ../images/Emo26.gif

הינה המעיינות מסומנים במפה.

shl17

New member
עין כפירה

וכמובן הסינגל האתגרי ביותר (סימון ירוק) שמוביל למעין

למעלה