שרשור עדכוני צהריים
18/8/2011

רגע רק רגע

Active member
את מבינה...

ואנחנו המקובעים... אנחנו הילדים שלא רוצים להתבגר... אנחנו הזקנים הממורמרים... אנחנו... אנחנו... אנחנו... רשע מה הוא אומר? - מה העבודה הזאת לכם. לכם ולא לו.

אואווו חתמת את זה כמו שצריך

לו הייתי מקובעת, אין לי בעיה שיקראו לי כך, אבל הצביעות הזאת.. מה שלהן מותר לאחרים אסור... לא פלא האמת.. שהן אוהבות את מי שהן אוהבות. לגיטימי שיתחברו.

webguy

New member
נו ..באמת אורטל נגעה את רצינית ?

אז מה ... הגעת ממאה שערים שאסור לגעת בגבר?

sunflower11

New member
גם אני בעדה. אבל אם רק למי שה"רווקים" יבחרו

יש סיכוי לזכות, אז כנראה שלא יהיה לה סיכוי לזכות. וזה מאוד חבל, כי היא הפייבוריטית של הצופים, ובצדק.

ela501

New member
פייבוריטית של המשפחה שלה שקונה את המיליון

אגב בזילזול צריך רק להשקיע 10000 כל שבוע מה רע?

SHELGIA21

New member
יש מצב שבראש ההפקה עומד מפגר? וסליחה

מראש לקהילת המפגרים! הכניסו רווק יחסית שרמנטי וחמוד , שכינו לו חדר יפה ורהיטים יפים אבל מהנ ה/וס הגדול שולחן ביליארד! יא הפקה דבילית! במקום מלגרום לאינטרקציה בין גב לבנות, לא מספיק שהקודמים הם פ]וצים עכשיו הם הופכים גם את גב לפוץ הבנים מתבודדים וגב יחד עמם ושולחן הביליאד בקיצור שלא בסאשמתו של גב אלא רק באשמת ההפקה נהייה יותר משעמם מקודם איתן דגור על דניאל הבנים וגב סגורים על עצמם שולחן הביליארד והשש- בש פיייי ממש ממש מרתק

sunflower11

New member
על מה את מדברת? לפי מה שאורטל סיפרה היום

יש לה משפחה ממש ענייה (אחות אחת שלה מקבלת עזרה אפילו באוכל).

meytula

New member
חמודים ביותר../images/Emo45.gif

אורטל מאוד כנה היא לא מסתירה שהגיעה ממשפחה קשה ומורכבת ושלא היה לה כסף

וכואב הלב שבגלל 680 ש"ח לא אימצה את פשע

היא סיפרה שרצתה לאמץ את פשע ואחותה הסכימה שיהיה אצלה עד שאורטל תצא אבל התבקשה לשלם 680 ש"ח וכנראה אין לה אורטל ביקשה שההפקה תשלם ותוריד את זה מהשכר שלה .. אני לא יודעת איך זה נגמר אבל זה מראה על מצוקה כלכלית אמיתית. ולא כמו שאתי מספרת מצד אחד שהיא צריכה את הכסף ומצד שני מספרת שאח שלה נוהג במכונית מפוארת וקונה בגדים רק מותגים ואבא שלה קבור בחלקה הכי יקרה בהר מירון והבית שלה.. בניגוד אליה, אורטל בלי לדבר הרבה כנראה באה באמת ממצוקה כלכלית קשה

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכולם שם ילדי שמנת חוץ ממנה

ומאיילת

meytula

New member
נזכרתי שהיא אמרה שאין לה גם זמן לטפל בו

והיא לא רוצה סתם לקחת גור שזאת אחריות גדולה וכרגע אין לה זמן לגדל גור בגלל העבודה

היא אמרה שהיא מתבאסת

כי הוא כל היום יהיה לבד בבית, כשהיא בעבודה.. ושהיא לא יכולה לחשוב רק על עצמה ועל הרצון שלה בפשע. היא צריכה לחשוב גם עליו.

izmeral1

New member
אני מבית במעמד בינוני.=

ואימא שלי עם הכוח ואהבתה לתורה. רכשה ספר תורה. על שמה. בכסף שלה בלבד. שהיא חסכה לה. וגם שידעה. שאחד האחים צריך קצת כסף. לא הבינה אותו.יותר מאשר להמשיך לשלם את ספר התורה. ובליבה היקר . חשבה שדרך האל. תבוא הבשורה. וכולם יהיו בסדר. גם האח שהיה זקוק לקצת כסף. מה רע פה. ולמה לא לתת מה שההרורים מבקשים. לסוף דרכם. כמבוגרים לעת זיקנה. אלה הם הבקשות של בני עמי. ואני אומרת. הם גדולים הילדים בזכות עצמם. וטיפלתי בהם עד גיל ההתבגרות. כך הם ההורים שלנו. אמי זל לא חשבה רק על עמצה. אלה הבינה. אני לא מערבת בשום דבר שלכם. כמו הכסף ושאר הדברים. אז את בקשותי הם לי בלבד. זה לגבי האבא של אתי.מבית מאוד דתי. כתבתי לכם שהיא מהעיר שלי. עזבה לטבריה ועדיין כאן רוב המשפחה שלה. אגב כמה מבני הדודים של אתי היו אלופים בתנך. וחידון התנך. על אותו אח המגונדר. שיבושם לו כך נגיד. אז הוא יכול לעזור. מעט. אבל זה שלו. לי גם יש אח במעמד גבוה. האם הוא צריך להעביר אלי משהו. הצחקם אותי. אולי בקשה קטנה. או סתם. משהו קטן. יש לו אישה. יש לו ילדים. אז להם טוב.ואני שמחה ביבילם. יום טוב לכולם. האמונה חזקה כאן........

למעלה