שרשור על הפרק - יום ג'

איזה פרקקקקקקקקקקק../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח "תעצום את העיניםם.." "אני רואה גבר יפה גם עם עיינים עצומוחת" חחחחחחחחחחחחחח
רקקק צחוקייםםם... ואיך הבנות שתוו............. ואיך הן התבאסו על הצלם הזה חחחחחחחחחחח..
חחחחחחחחחחח איןןןןןןןן פרק אחדד היפיםםםםםם

והיא שרה שיר די יפה ../images/Emo99.gif

ממממממ שאלהה.. נכון השיר פתיחה אז כתבו את המילים במיוחד לסדרה או שלא?! לי דווקא נראה שכןן..

2Smile

New member
../images/Emo42.gif זה לא ..

זה לא הפירוש של כל השיר.. זאת רק ההתחלה.. השיר האמיתי הוא משהו כמו 4 דקות, ושיר הפתיחה בסדרה הוא דקה אחת..

white angels

New member
חח לאן אנדריי הגיע ../images/Emo6.gif

איזה דפוק הוא זורק את מילקו ואחר כך מחפש אותו כדי להחזיר אותו..אנדריי עושה כאלה שטויות
מסכן קוליה איך החבורה הזו צוחקת עליו
חח איזה פאדיחות עם הבנות,הן נדלקו על החבר של מילקו וכשהן גילו שהוא הומו הן מה זה התבאסו
קטיהה..וואי היא השתכרה
חח מעניין מה יקרה
ויוליה סופסוף הופיעה
..אבל התאכזבתי חשבתי שהיא תשיר איזה להיט או משהו ולקחה סתם שיר..לפחות השיר השני ששרה היה יפה
אני יודעת מה יקרה עכשיו עם אנדריי..אני לא אומרת כלום אבל אנדריי יצטרך לפצות בגדול את מילקו הוא לא יסלח לו כלכך מהר
פרק נחמד..

........ ../images/Emo13.gif

היא לא הייתה יכולה לשיר שיר חדש.. כי צילמו את זה לפני שנה..וכל השירים שהיו חדשים אז עכשיו נראים חרושים חיחיחיחיחי

white angels

New member
וואלה נכון..

והדיסק החדש שלה יצא אחרי הסדרה..חח בגלל זה היא שרה שירים יותר ישנים..לא נורא

a666blove

New member
דווקא פרק חמוד

אהבתי תקטע שבסוף, שהזה שישב ליד הבר התחיל עם אנדריי חעחעחע ואז מילקו בא חיחיחי ומיסכן קוליה איך מנצלים אותו=\ אבל הכי הורג אותי... קטיה כבר בת 20+ וההורים שלה מרשים לה רק עד 10.. -.-מזה הדבר הזה?!

נככווןן..

והיא בכלל בת 20 פלוס...למה היא צריכה לבקש אישור מההורים.. וגם יש לה משכורת די טובה..ובכלל שתגור לבדדד..

white angels

New member
חח ההורים שלה נורא מגוננים עליה

ולא סתם..אבל זה כבר חולני! אימא שלה עוד איכשהוא לא איכפת לה אבל אבא שלה נסחף לגמרי..

ננכווןן!

איזה מגזים אבא שלהה..כאילו מה הקטע היא ילדה גדולהה... ובכל הקטע שקטי חננה כזאת ומתלבשת מכוערר..נראה לי ההורים אשמיםם.. כי הם לא נתנו לא את האפשרות לבחור את הדרך שהיא רוצה ללכתת.. ולא נתנו לה להיות לבדד..להתחיל חיים עצמאיים..והנה עד עכשיו שומרים עליהה
לפי דעתי הם לא צודקים !!

white angels

New member
אפשר לומר

שהיא חיה בתוך בועה.ההורים שלה כלכך גוננו עליה שהיא לא נחשפה לעולם...אפשר לראות את זה גם בסצנות עם מועצת הנשים שקטיה מגלה פתאום דברים חדשים-היא יוצאת למועדונים,הולכת לאכול עם החברות..היא אפילו אמרה להן שאף פעם לא היו לה חברות כמוהן היא הייתה לבד רוב הזמן או עם הידיד שלה קולייה.

נכווןן..

היא מאוד מסכנה..אפשר להגיד שההורים די הרסו אותה.. כי הם כנראה לא הרשו לה שום דבר ובגלל זה לא היו לה חברות,והם חפרו לה בשכל 'ללמוד ללמוד ללמוד' בגלל זה היא כזאת חכמה,אבל חבל לא נראה לי שהייתה לה ילדות מאושרתת.. כי מה לא היה לה חברות לא כלום..איזה מסיכנה..ההורים שלה..אני מבינה הם שמרנים דואגים לה.. אבל הם צריכים להציץ לחלון ולהבין שזאת המאה ה-21 ולהבין אותה..ולא לשגע לה תחייםם...

למעלה