תמונות מקייטנות נווה נופש

greenview

New member
יום שיא אחרון: יום בעלי חיים

קבוצת בזוקה- בתחפושת העכברים

greenview

New member
דבר המצלמת לסיכום

זהו, מחר מסיימים את הקייטנה. מקווה שהצלחתי להעביר לכם ולו במעט את האווירה ששררה אצלנו בקיטנה במהלך ארבעת השבועות האחרונים בהם פעלנו, יצרנו, חווינו, למדנו, שחינו, צפינו בהצגות, התחברנו ונקשרנו ילדים לילדים ומדריכים לילדים. הקיטנה בעיני היתה הצלחה מהמון בחינות ולעונג היה לי להכיר את ילדיכם, תושבי כפר האורנים. משפחות המעוניינות לקבל את מאגר התמונות המלא וסרטי הוידאו מוזמנות ליצור איתי רקשר במייל. המשך חופשה מקסימה, ושימרו על ילדכם בחום הכבד של אוגוסט. בברכה, ליאת מטס.

greenview

New member
כמעט ושכחתי- טיולי משפחות

הגיע הזמן להציג את כובעי השני. במקצועי אני מדריכת טיולים ומורת דרך ומתמחה בטיולי משפחות. מדובר בחוגי משפחות מטיילות אחת לחודש בחצי, במהלך השנה כולה (ללא חוייבות) הטיולים ברכבים פרטיים ומותאמים לילדים בגילאי 4-12 ולפעוטות במנשאי גב.הטיולים חוויתיים במיוחד ומשלבים בתוכם צרור הפעלות טבע, משחקים, חידונים ואטרקציות למיניהן (מערות, מעיינות, מחילות מסתור, צפייה בבעלי חיים מקרוב ועוד ועוד). המחירים הם חסרי תחרות ! מצרפת דף טיול קרוב למעיינות בקעת בית שאן, טיול רטוב, וחווייתי במיוחד לילדים. משפחות שאוהבות לטייל בארצינו הקטנטונת ומעוניינות לקבל אינפו' על תוכנית הטיולים השנתית, מוזמנות לשלוח לי אימייל ולהצטרף לרשימת התפוצה של המשפחות המטיילות. [email protected] אז ניפגש בטבע, ליאת מטס - ירוק בעיניים.

למעלה