GOOD MORNING

livi4

New member
../images/Emo42.gifGOOD MORNING ../images/Emo42.gif

בוקר טוף לכל היפות והעייפות !!!! מה קורה ? אילתי היכן את? אני עוד מעט יוצאת לטיול לפרדס עם הבת שלי ..... יום טוב

Nova5

New member
בוקר טוב, מתוקיזות../images/Emo42.gif

ליבי, תהני עם בתך מהטיול... אחרי הפרדס תחתכי שם לכיוון הים, אולי לפני החולות תיראי איזה פריט מעניין
שיהיה לכולכם יום נפלא, אחזור אחרי צהריים מואה

רנה6

New member
יופי יאנה'לה..

תעשי לנו כאב בלב...למה לא...תביאי עוד ועוד תמונות ...תביאי, נו!....ושאנחנו נצא מדעתנו...אנחנו נגיע לגהה לבסוף..יודעת, זה שרוקדים ללא מוסיקה...אני כבר רוקדת בלי מוסיקה....הנה!

מצטרפת לקריאהcome back

יאלה חזור אלינו עם התקליט או אפילו עם סתם שירים ששרת כבר אפילו רק 4 מתגעגעים.

eilati27

New member
בוקר טוב יפה שלי!!!!!!

מה שלומך ראיתי את הקריאות שלך מאתול בלילה אבל התעלפתי נשמה שלי אני כבר אספר לך... שתקראי את זה תכתבי לי ואני אספר לך על שניי הלילות האחרונים שלי... להתעלף... נשממי שלי התגעעגתי אלייך... טוב מקווה שת נהנית עם הקטנטנה ומחכה לך שתחזרי... יום נפלא לכולן... שיהיה לנו יום כתום...

Karina85

New member
בוקר טוב לכולן!!! ../images/Emo42.gif

אילתי עושה חיים???
שיהיה לך טיול מהנה ליבי!!!

רנה6

New member
מישהי יכולה....

להודיע לג'קו שעשיתי מרק צ'ורבה נפלא והוא מזהההההההה מוזמן.

Karina85

New member
בטח שיר, תמתיני

אני כבר מרימה אליו טלפון...
ובאמת מה זה צ'ורבה???

רנה6

New member
צ'ורבה=מרק רומני

ולא שחלילה אני...אבל התחתנתי איתם קצת ולמדתי כמה מאכלים נפלאים...על כל פנים מרק עם הרבה ירקות , כדורי בשר ואורז...מדהים ( אה, גם לימון!)

eilati27

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifיאמייייי

גם אני מעורבבת עם כמה כאלה.. חחח.. מתה על המרק הזה.... ג'קו!!!! אני קוראת לך מייד לגשת לשיר וללכת לאכול מרק תימני... ותשאיר קצת גם לי!

דורית41

New member
אוי שיר-גם אני ממחוזות הצ'ורבה...

אני מתה על צ'ורבה...אם היית קרובה הייתי מגיעה אליך בטיל...

eilati27

New member
../images/Emo4.gif לא משהו... ../images/Emo8.gif

סתם פגישות מעניינות היו לי ביומיים האחרונים וזה הטריד את מנוחתי... מה קורה יפה שלי?

Karina85

New member
ת'אמת מאמי אני בדיכאון עמוק... אבל

לא חשוב, יעבור... רוצה לספר לי על הדברים שמטרידים את מנוחתך??? או אולי לשטוף את העיניים פשוט... התרופה לכל טרדה...

eilati27

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

את לא מאמינה אפילו כמה אני עייפהההההההההההההההה רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןן אפילו שהבוס לא פה,הסמנכ"ל החליט לשגע אותי!!!!!!
יואו אני קורעה אני אספר לך עוד מעט אני הולכת רגע לעשות מה שה -
ביקש!!!!!!!

Karina85

New member
טוב מאמי...

הייתי בכיף נותנת לך כמה מהשעות שינה שלי... אני ישנה בממוצע 11 שעות בזמן האחרון... וזה לאו דווקא כיף!!! העדפתי את הימים שישנתי 4 שעותתת!!! טוב מאמי... תחזרי מהההררר!!!

למעלה