GOOD MORNING

reviital

New member
בשביל להוציא אותך

מהדיק (אופס, כותבים את זה עם כ') אני מצרפת קישור מאד חביב וגם טפשי עם אזכורונצ'יק על ג'קו.

reviital

New member
חמוד מאד! אין על סמיילים!

אפרופו נינט והכל יכול לקרות... שיר אביב גפן מובהק! באלבום הבא היא לא תעבוד איתו, כנראה היחסים בינהם לא הסתימו יפה, והיא תעבוד עם עברי לידר.

Karina85

New member
אני יודעת...

כמה שהשיר הזה קיטשי הוא תמיד מעודד אותי
במיוחד הקטע על אלוקים... כאילו ככה אני מפרשת אותו... ("אבל תמיד יש מישהו ששומע, שומר עליי יודע שאני לא אוותר...")

reviital

New member
אני גם חושבת שהכוונה בשיר

זה לאלוקים. זה שיר עידוד דיי טוב. אגב, עוד שיר מעודד זה שיר הנשוא מתוך "סוף העולם שמאלה" גם הוא בביצוע נינט. עם המסר קח את עצמך בידים - כי בסוף העולם לא תוכל לברוח מעצמך...

Karina85

New member
נכון...

חבל שנינט קצת איבדה את עצמה... בין כל הפפרצי... בחורה מוכשרת

reviital

New member
קארינוש, אני לא חושבת שנינט איבדה

את עצמה. לדעתי היא לא השתנתה למעט בגרות או חישול (שזה דבר טוב). היא נשארה אותה נינט חביבה ומקסימה. וכל הלבוש שלה והאיפור וכל הפוזה - מי מאיתנו לא אוהבת שמפנקים אותה? מי לא אוהבת להתחפש מידי פעם לנסיכה? או מה שלא יהיה? בחורה שהיתה שמנמה ונהייתה רזה - איזה פרגון אדיר ופידבק זה שמזמינים אותה להצטלם לכתבת אופנה בלאישה? ובכלל - כל הקטע הרוקיסטי - עוד בחצי הגמר בכוכב נולד היא שרה שיר של היהודים - שזה הכי רוק שיכול להיות, והיא ספרה כמה היא אוהבת אותם. וכך גם על שלום חנוך . עד כאן חפירתי בענין נינט. סורי, הייתי חייבת!

Nova5

New member
היי, רווטל

ספרי - איך יצא הדיסק ואיך אחותך קיבלה אותו?

Karina85

New member
אין ספק, לא לזו הייתה הכוונה

ואולי זאת לא כל כך אשמתה, פשוט - כל הפוקוס הוא על איך שהיא נראית, ומה היא קנתה ומה היא לבשה, ולא על המוזיקה... באמת איך אחותך קיבלה את הדיסק?

reviital

New member
היי נובה וקארין,

איזה מקסימות שאתן זוכרות!!
הדיסק יצא פצצה!! עד כדי כך ששתי חברות של אחותי חשבו לרגע שג'קו הוציא כבר דיסק וקניתי אותו כמתנה. חחחחח זה היה משעשע... שמתי מקדימה את התמונה "מיפים ונכונים", מאחורה - את תמונת ה"דוגמן" הקצרה יותר (לו זו שרואים בה את רוב הגוף והיה בעבר ויכוח אם יש לו צלקת או שזה קו השיער... זוכרות?)
ועל הדיסק עצמו הדבקתי קולאג' של התמונות מההופעה ה1 בגהה. את השירים היא אוהבת, כי ראתה אותם בכוכב נולד וכבר אז התלהבה. הקטע המענין הוא שהיא מכירה גם את השיר "לא משנה דבר" וממש לא ברור לי מאיפה??? בקיצור - זה היה רעיון ממש טוב. מומלץ, לכל מי שיש בו חשש ג'קואיות בדם.

Karina85

New member
וואי תקשיבו...

יש בפליקס קליפים ממש מעניינים על נמרוד הראל... מומלץ!!!

reviital

New member
כבר כמעט צהריים טובים ../images/Emo13.gif

ליבי, טיול לפרדס? כייף לך!! איזה פרדס? ההוא ליד השוקת? אני בטיול למעמקי הגבינה הלבנה של תנובה......חחחח

Karina85

New member
איזה כיף לכן

שיש לכן פרדסים קרובים... למה אני גרה בחולון למה??? אין פה לא ים ולא פרדסים... רק קניון... בעעע

livi4

New member
איזה כייף היה אתן לא מאמינות!!!!

שתי הבוביות שלי חזרו עם לחיים תפוזים
, היה כל כך נעים וחמים , איזה מזג אויר משגע . חזרנו עם שקית מכל פרות ההדר הנהדרים והעסיסיים . בקיצר - היה סוף!

למעלה