I Wanna Hold You
פרק 3

rachel malasa

New member
../images/Emo42.gifI Wanna Hold You../images/Emo42.gifפרק 3

אז החלפתי ניק. שובXD. וזה הניק הקבוע
עוד פרק. אינג'וי. ************************ השעה הייתה חמש אחה"צ, לא יודעת למה אבל מאוד התרגשתי. לא היה לי מושג מה אני עושה ומה עבר עליי בראש שאני רציתי או יותר נכון הסכמתי להיפגש איתו . אבל אין דרך חזרה . לאאא! **** לקריסטין לא סיפרתי שאני יוצאת להיפגש איתו, וגם אם היא הייתה יודעת שאני הולכת להיפגש איתו היא הייתה עוצרת אותי או משהו כזה. הבטתי בשעון. השעה הייתה רבע ל-8. החלטתי לצאת והלכתי לעבר מקום המפגש, הביג בן. או כמו שאי קוראת לו: "השעון הגדול". השעה הייתה 10 דקות ל-8. התחלתי להילחץ למקרה שהוא לא יגיע ואני סתם יעשה צחוק מעצמי, אבל ניסיתי להרגיע את עצמי. חיכיתי וחיכיתי עברה רבע שעה, קמתי מהספסל שהתיישבתי בו כדי לחזור הביתה, אבל אז שמעתי מישהו קורא בשמי. "היי" נעמדתי והרגשתי את הידיים שלי מתחילות להזיע. "היי" אמרתי והסתובבתי אליו,לא ראיתי אותו כ"כ כי הוא עמד מאחורי המנורה אבל יכלתי לראות מעט את הג'ינס שהוא לבש ואת נעלי האולסטאר השחורות שלו. "זאת את?" הוא אמר לי בקול קצת חושש. "אני חושבת" אמרתי בקול שכמעט שלא שמעתי את עצמי, "את מי אתה מחפש?" "אלכס. אני חושב" "אז זאת אני" התקדמתי מעט לעברו כדי לראות אותו יותר טוב. ולא האמנתי למה שראו עיניי, "אתה?!" אמרתי בבהלה, "אתה SKATER D?" מי שעמד מולי לא היה אלא דני. מיסטר דני ג'ונס, לא הוצאתי הגה. "אה, את בסדר?" הוא התקדם לעברי והושיט לי את היד. "כן כן" חזרתי לדבר בקול הרגיל שלי, "אני בסדר אני פשוט קצת בהלם." התקדמנו לספסל והתיישבנו. "למה בהלם?" "לא ציפיתי שמי שדיברתי איתו באינטרנט יהיה חבר בלהקה מאוד מצליחה בארץ" "אוה, נכון." הוא אמר מעט מבויש וישר את הכובע גרב שהיה על ראשו וסידר את התלתלים שבצבצו ממנו. "להקה שאני גם מאוד אוהבת" אמרתי קצת בלחש, ולרגע אחד הצטערתי על המשפט האחרון שאמרתי. "אז אני מבין שדיברתי עם מעריצה" "כן וזה כנראה הסוף" אמרתי במהירות. "למה הסוף?" "כי אתה בטח שתחשוב שאני רוצה להמשיך להיפגש איתך רק בגלל שאני מעריצה או בגלל הפרסום שאני אנסה להשיג מזה" "לא!" הוא אמר מעט בקול, "זאת אומרת, את לא ידעת שאת מדברת איתי אז אם החלטת להיפגש איתי אז בטח זה יה רק בגלל שאהבת לדבר איתי ולא בגלל שאני דני ג'ונס , האם אני צודק?" "אה כן, יש משהו בדברייך " אמרתי בחצי חיוך. הייתה שתיקה מוזרה באוויר, לא אהבתי את זה. הרחובות היו די ריקים. "טוב" הוא הביט בשעון שלו לרגע והתבונן בשעון הגדול שישבנו למרגלותיו, "אני לזוז, את יודעת דברים של הלהקה וזה" הוא אמר בחיוך. "אז ניפגש פעם אחרת?" "אוקיי, פעם אחרת" השבתי לו בחיוך גם. הוא קם על רגליו וקמתי גם אני, הוא התקרב אליי חיבק אותי, ונישק אותי בלחי. יכלתי להרגיש את עצמי מסמיקה, מזל שהוא לא יכל לראות את זה בחושך. הוא התרחק לאט לעבר הרכב שלו, ולפני שנכנס שיגר אליי חיוך ונפנוף קטן ביד. "ביי" אמרתי גם אני ללא מילים. והסתובבתי לכיוון השני, הייתי כולי מאושרת אני ידידה של דני ג'ונס, וואו. יש! ********************* כן, כן, פרק קצר. תגובות ייתקבלו בברכה
נ.ב כל הבנות שהגיבו לי בפרק הקודם: תודה רבה על המחמאות,

גילולית

New member
../images/Emo205.gifOMG איי קניו איט../images/Emo70.gifXDD

בהתחלה התחלה של הפיק ישר חשבתי שסקייטר D זה דני אבל אז היא אמרה "אני לא מאמינה שראיתי את דאגי" אז הנחתי שהפייב שלה הוא דאגי ושזה דאגי
אז יפה
הצלחת להטעות
אני אוהבת לגלות דברים מסעירים במהלך העלילה XDDD פיק מדהים
מחכה לפרק הבא^^ אבל למה הם היו ביחד רק 5 שניות
XD =]

rachel malasa

New member
LOL תשאלי את דני

סתםסתם... הם היו קצת זמן יחד, כי ת'אתת, אין לך כ"כ מה לעשות עם מישהו שדיברת איתו באינטרנט ואז אתם מחליטים להיפגש, אלא אם כן מתפתח בינכם קשר רומנטי.. ועדיף שאני לא אמשיך
.................XD אנימגלה יותר מידי פרטים.

גילולית

New member
פיל|איי לייק ../images/Emo58.gif'ס../images/Emo70.gif*מבטמטורףבעיניים*

אבל הם תכננו קצת זמן או שסתם היה מביך אז הם הלכו

דנושש XD

New member
../images/Emo12.gif אעאעאעא ../images/Emo23.gif

יווווו זה דני!!
חחחח כולן חשבו שזה דאגי (גם אני
) אעאעעא היא ידידה של דני,דני ג'ונס *מקנאה* אהבתי מאוד!!!

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif דנידנידנידנידנידנידני ../images/Emo23.gif

ידעתי שזה דני !!!!! אז בפרק של ההופעה רציתי לרשום שלמה כולן חושבות שזה דאגי זה גם יכול להיות דני
וזה דני !! אני גם רוצה לדבר עם סקייטר D
אבל למה הם לא דיברו יותר ?
אבל ממש יפה !

rachel malasa

New member
תודה תודה../images/Emo23.gif

גם אני לא הייתי מתנגדת לדבר עם דני חעחעחע

m o r 1 0 2

New member
היה בי שמץ של מושג שזה דני../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

הפרק שהכי אהבתי עד כה
נהניתי ממנו מאוד
זה דני,איזה מתוקקק
אני מתארם אותם ממש קטנים,בתיכון כאלהXD וזה מצחיק,דני כזה מבויש ומסמיק
מחכה מאודד

rachel malasa

New member
XDD

האמת, גמאני דימיינתי את דני בדיוק ככה! מסמיק ביישן, אדום והתלתלים האלה שלו! תודה

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח איזה חמודה הילדה שם../images/Emo9.gif

XDD איזה חמוד הוצאת את דני=] מחכה לפרק הבא=]

michalie XD

New member
עאעאעאעאע

אני חשבתי על הפיק שלך ופאקינג התערבתי עם עצמי מי זה סקייטר די!!!!!!!!!!! כמובן שבסוף חשבתי שזה דאגי ואז עירערתי כי אמרתי לעצמי בטוח תהיה הפתעה ואז... אמרתי שבסוף זה דאגי!
פיק יפהה מאוד מאוד
מצפהה להמשךךךך

חצמבוש

New member
יאוו איך הייתי מתה להיות במקומהD:

פאק, דני פרק מדהים3> הם עוד יהיו ביחד

Maddie

New member
פאק אץ קולטת אוית ככה->../images/Emo2.gif../images/Emo185.gif

WTF! הייתי בטוחה זה דאגי *מגרדת בראש באי הבנה* רק שלא תתעסק איתו יותר מידי

למעלה