כולם חושבות שזה דאגי!!!!! נו טוב, זה היה צפוי סקייטר= דאגי. D=דאגי\דני. אני דפוקה.. תודה
R rachel malasa New member 14/3/08 #20 כולם חושבות שזה דאגי!!!!! נו טוב, זה היה צפוי סקייטר= דאגי. D=דאגי\דני. אני דפוקה.. תודה
ג גרבע New member 14/3/08 #21 ../images/Emo6.gif אני לא מבינה אותה.מה היא עושה ?!?!למה היא לא קופצת עליו ומבקשת חתימה!?!?!?! חחח פרק חמוד!הכתיבה שלך מאוד זורמת אהבתי
../images/Emo6.gif אני לא מבינה אותה.מה היא עושה ?!?!למה היא לא קופצת עליו ומבקשת חתימה!?!?!?! חחח פרק חמוד!הכתיבה שלך מאוד זורמת אהבתי
R rachel malasa New member 14/3/08 #24 תודה. ../images/Emo24.gif האמת, גמאני לא הייתי יועדת מה לעשות אם דני היה עכשיו לידי., XD
M MelMcFly New member 14/3/08 #22 ../images/Emo219.gif../images/Emo217.gifדני ../images/Emo99.gif גמאני הייתי בטוחה שזה דאגי ממש הופתעתי אבל אני אוהבת דברים לא צפויים פרק ממש יפה מחכה לפרק הבא
../images/Emo219.gif../images/Emo217.gifדני ../images/Emo99.gif גמאני הייתי בטוחה שזה דאגי ממש הופתעתי אבל אני אוהבת דברים לא צפויים פרק ממש יפה מחכה לפרק הבא
L Lior1590 New member 14/3/08 #23 הייתי בטוחה שהוא דאגי!!!../images/Emo9.gif איזה כיף לה!!! באיזה גילאים עשית אותם בפיק שלך?? כאילו דני ואלכס... ממש אבל ממש יפה! מחכה להמשך
הייתי בטוחה שהוא דאגי!!!../images/Emo9.gif איזה כיף לה!!! באיזה גילאים עשית אותם בפיק שלך?? כאילו דני ואלכס... ממש אבל ממש יפה! מחכה להמשך
ע עמית love דאגי New member 14/3/08 #25 כמו כולם גם אני חשבתי שזה דאגי..../images/Emo9.gif כאפה אני חבל שזה לא דאגי אבל גם דני זה טוב בכל מקרה אהבתי ! בהצלחה בהמשך "עמית שתקי !"
כמו כולם גם אני חשבתי שזה דאגי..../images/Emo9.gif כאפה אני חבל שזה לא דאגי אבל גם דני זה טוב בכל מקרה אהבתי ! בהצלחה בהמשך "עמית שתקי !"