בוקר טוב...

eilati27

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo10.gifבוקר טוב...

התעוררתי לבוקר הכי מבאס בעולםםםםםםםם!!! למההההההה? למה אין הופעההה? למה לבאס ככה? ולא רק אותנו... אלא אותו... הבן אדם אוהב את זה,וזה מעל הכל מפרנס אותו... אני מתבאסת לא יודעת מה איתכם... לי בכל אופן יצא האויר מהמפרשים להיום...

rifkin1

New member
אילתי זה לא סוף העולם !

שטויות, קורה שיש ביטולים ואנחנו לא יודעים מה סיבת הביטול אבל אני בטוחה שהוא יודע. ותאמיני לי שיהיו עוד הופעות...

eilati27

New member
../images/Emo10.gif אני פשוט מפחדת...

שזה ייקח הרבה זמן עד שנשמע שיש עוד "הופעה" זה מבאסססססססס!!! ועכשיו המפזר חום שלי במשרד נדפק!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
יואו איך אני רואה שזה יום של שיערות לבנות!!!!!!!

Karina85

New member
אילתי... ../images/Emo10.gif

אני מזה מבינה אותך אני מרגישה בדיוק כמוך!!! מה נעשה אם לא תהיה הופעה בקרוב??? ולמה אני חולה??? ואני לא יכולה גם ללמוד כי אני חולה!!! האם נגזר עלינו לראות וידאואים מההופעות בריפיט??? חחח... טוב מאמי... יהיה טוב!!! אני בטוחה שבקרוב נתבשר על הופעה... ואולי היא גם תהיה בת"א אז זה יהיה לטובה??? ואז אני לא אצטרך לחשוב מה להמציא לאמא כדי שלא תתלה אותי???

rifkin1

New member
תאמיני לי

שהיום שלך לא ייראה כמו שלי...תאמיני לי!!! ואלה הפחדים שלך??? הלוואי עליי פחדים כאילו...חחחח אני מבינה שזה מבאס אותך אב קורה שהופעות נדחות... אל תשכחי עכשיו חורף וזו תקופה לא ממש טובה להופיע אפילו שמדובר במקומות סגורים.

shongold

New member
אילתי בוקר טוב אני בהחלט

יכולה להתחבר אליך כאן. חושבת עליו על ג'קו שאני מבינה שהופעות מטעינות אותו באנרגיות עושות לו הרבה טוב..וזה ממש מבאס. חושבת מה בעצם קרה כאן. מי לא ידע מה. למה כל הענין נפל בין הכסאות. וללא ספק יש כאן סיטואציה של נפילה בין הכיסאות. משהו התרשל..בלסגור את הקצוות. מלמד על חוסר מקצוענות משהו. וחבל מאד חבל לי, אני מקווה שילמדו מהנסיון הזה ומעתה והלאה יקחו גם את עניין ההופעות ומיקומן ביתר רצינות כי בידם הענין. בכללי על מנת לשווק משהו או משהו זה לא בשמיים. אפשר לקחת מוצר מאד חיוור ולעשות לו מסע יחסי ציבור - והוא יהפוך למשהו אטרקיבי ביותר שירבו לדוש בו. כך שיש כאן ענין של אסטרטגיה ואיך רוצים להוציעה לפועל וכאשר מוציאים אותה לפועל האם עושים זאת בצורה הטובה ביותר. - כמה רעיונות למחשבה.

kapit5

New member
בננות- לא חושבת שזה ביטול

בוקר טוב לכולן- היתה לדעתי איזושהיא אי הבנה או משהו כי משיחה עם אלי בעל המועדון התברר שמילחתחילה לא היה מופע. הוא אפילו התמפא מאיפה לקחנו את עניין ההופעה כי מראש לא היה ידוע על שום הופעה של ג'קו אצלו בגהה. אל תישכחו שיש דברים באופק רק הם לא סגורים.

rifkin1

New member
אז איך הגענו למסקנה שג'קו

מפיע שם ב - 13/1??? זה משהו שג'קו אמר???

Karina85

New member
לא זוכרת...

איכשהו כולן דיברו על זה וזה נהפך למן עובדה מוגמרת...

דורית41

New member
בגלל זה אמרתי אתמול שאם זה לא היה

עצוב זה היה מצחיק,כי כולנו הפכנו מההופעה עובדה מוגמרת,ואף אחד לא יודע יך זה נולד.... זה גם כמו הביצה והתרנגולת.....

shongold

New member
חושבת שכעסק וג'קו זה עסק לאלה

שמפיקים אותו, לא צרכים להגיע לסיטואציות כאלה. כי אם עושים עבודה כפי שצריך הקצוות חייבים להיות סגורים. גם מן הצד השני זה ביזנס. וכביזנס אתה וודאי אמון על צפי של הופעות מראש. וחזקה על אותו בעל מועדון שיודע מה לפניו ומה אחריו. כך שמשני הצדדיים יש כאן בעייתיות מסויימת.

rifkin1

New member
טוב, אז שון קורה שיש ביטול

כנראה שלא הכל היה סגור והיה בלבול כל שהוא וזה טבעי לחלוטין... לא צריך לקחת כל כך קשה ואני לא מתכוונת ספציפית אלייך אני מתכוונת לכולם. נכון, מאכזב...אבל בקטנה. זה לא שנמכרו מאה אלף קרטיסים לקסריה ובסוף ההופעה לא מתקיימת...

shongold

New member
זה לא הענין חמודה ממש לא

לא הופעה בקיסריה או הופעה במועדון זניח. הענין הוא לעמוד בתוכניות שהצבת לעצמך. ויש כאן בעיתיות מסויימת כי מדובר רק בתחילת הדרך. ובתחילת הדרך אסור שיהיו...קלקולים.

rifkin1

New member
השאלה שלי, שון

איפה היה כתוב או מי אמר שיש הופעה בתאריך הזה? ואני חוזרת ואומרת: קורה שיש פאשלות וטעויות וכנראה שההופע נדחתה למועד יותר מאוחר.

rifkin1

New member
טוב, מסתבר שג'קו בעצמו

אמר שיש הופעה בגהה חיפה בהודעת התודה שהוא כתב לפורום... כנראה שהיא נדחתה למועד יותר מאוחר...

למעלה