בוקר טוב...

Karina85

New member
אבל למה אתן מתעצבנות???

בנות אני מאוד אוהבת אתכן אבל... אני לא מבינה למה אתן מתעצבנות... אני באופן אישי ממש בבאסה כי יש לי שבוע מגעיל, זה שבוע שהיה אמור להיות מהמם ועוד ההופעה בוטלה אז זה ביאס אותי עוד יותר... ואם הבנתי את הטון שלכן לא כמו שהתכוונתן אז אני מתנצלת (מתנטסלת
) אבל יש לי תחושה שזאת נימה של עצבנות וממש חוסר סבלנות... אז באמת שלא צריך...

reviital

New member
למה אתן כאלה פסימיות?

זה מאכזב בענק שאין הופעה!! מאכזב ברמה של יום מעפן... אבל למה להיות פסימיות? קורה שהופעה מבוטלת, קורה שיש אי הבנות או מה שזה לא יהיה. אולי פשוט ג'קו לא יכול להגיע במוצ"ש? אולי צץ לו משהו דחוף? אולי ואולי ואולי... יכול להיות לזה אלף סיבות. אין הופעה במוצ"ש - חבל מאד!!! אבל מה הדרמה??

shongold

New member
הפסימיות נובעת לא מאי ההופעה דווקא

אלא מהסיבות שהביאו לידי כך שאין הופעה. בואי נאמר זאת כך לו היו מדווחים לנו על סיבה מסויימת רלוונטית הגיונית הייתי מקבלת זאת כפשט- לנו אני מתכוונת לפורום שתומך בו לכל אורך הדרך. אבל מכיוון שלא עשו כן יש דברים שכנראה לא לנו לדעת...מכאן ההתרעמות שהדברים לא מתגלגלים כמו שהם אמורים להתגלגל, וודאי לא בשלב הזה של תחילת המופעים.

reviital

New member
יש סיבות רציניות מתחת לפני השטח?

משהו שאני לא יודעת עליו??

shongold

New member
רויטל אשיב לך בשאלה האם נראה לך

הגיוני ש'טדי הפקות' יחצ"ניו מפיקיו וכל מי שיש לו יד ורגל בנושא, יתן לנו אינפורמציה עדכנית על מה שמתרחש מאחורי הקלעים נראה לך הגיוני? אנו כאן בקטע החברתי..בלבד, לא אמונים לדעת מעבר למה שרוצים ליידע אותנו!

Nova5

New member
=המשך, עדיין יש בעיה עם לינקים

http://www.flix.co.il/tapuz/showvideo.asp?m=1255700

reviital

New member
המשך מזל"ט לרן - תראו איזה יופי

עוגה שהפורום הרישמי שלחו לו..

Nova5

New member
ליום הולדת של ג'קו

נשלח סטייק עם עצם (לאודי) באותו גודל

eilati27

New member
טוב בננות יקרות שלי...../images/Emo140.gif

הגיעה השעה האהובה עלי מכולן... השעה ללכת הביתה בשמחה... אז נתראה מחר (אני מוזמנת לאירוע היום) ואני אסיים ב"התנצלות" לכל מי שנפגע מדבריי... לא התכוונתי לפגוע לכל מי שלא אוהב את ג'קו... אני מתהההההה עליוווווווו!!! לכל מי ששומע גלגל"צ... אני סולדת מהם לכל מי ששונא כלבים... הם החיים שלי ולכל מי שרגיש לחולות... אין מה לעשות,זה שיר מס' 1!!!!!!!! חחחחחחח
הכל בהומור כן??? יאללה צ'או אוהבת'ותכן

למעלה