ים ראשון- איזה כיף!

Little McMickey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo100.gifים ראשון- איזה כיף!../images/Emo42.gif../images/Emo100.gif

בנות! אני צריכה עזרה דחוווווף! מה לקנות מתנה לחברה הכי הכי טובה?! חחח כי אני ממש לא מוצאת! רציתי בהתחלה משכית, שזה השרשרת הזו שנפתחת ואפשר לשים בתוכה תמונות, נגיד של שתינו ביחד אבל אין את זה אצל אפחד... ורציתי משהו עם מסגרת ותמונות אבל זה יותר מדי יקר.. ועכשיו אני ממש לא יודעת מה לקנות, יש למישהי רעיונות? היא תהיה בת 18 כמובן.. תחשבו על משהו שאולי הייתן רוצות שיקנו לכן, חוץ מדברים של מקפליי
אני ממש חייבת עזרה... הייתי היום בקריון שעתיים וחצי ולא מצאתי כלום... -------------------------------------------------------- ועכשיו לעניין אחר... רופרט גרינט
AKA רון וויזלי
אחחחחח הארי פוטר ומסדר עוף החול כזה יפה.... במיוחד בקטעים שמראים ממש לרגע קט את סדריק
רון
די אני לא יכולה הוא כזה ג'ינג'י חמוווווד והקלטתי את זה כמובן יחד עם ההקלטה של אזקאבן שהיה בערוץ 10 יום לפני וגם את חדר הסודות שהיה ביסבבה.. XD עוד דבר קטן, ובכן לא ממש מכיוון שאני חופרת לכן XD חברה שלי מאי מהפורום טסה היום ל-LA ואני כל ך מקנאהה חח איזה כיף זה יאוו, כאילו בדוק את נתקלת שם בכמה כוכבים חח וד"א כוכבים בן סטילר היה בארץ!! ואני כזה "ארררררררר למה לא נסעתי לנתניה"
למה אני תקועה בעיר המשעממת הזו שנקראת קרית ביאליק... למה! ו... גם קיבלתי את ה-MP4 שהבטיחו לי מהבנק על פתיחת חשבון החייל שלי! לקח לי קצת זמן להבין מה עושים איתו ואיך מטעינים כי אין סוללות..וג'יגה אחד שלם חח לא נכנסו לי הרבה שירים אבל אממ נכנסו הרבה מהרוק שהכנתי.. ובקושי שירי פופ ושחורה אז אלה יהיו כבר באמפי השני שלי
ואוו חפרתי
סורי ממש סורי על החפירה חחח מלכה מי שקראה...
והנה תמונה שצילמתי בפאב בקרית אתא... צחוקים שהייתי חייבת לצלם חח זהכל כך נכון
כמו שרואים בסרטים וזה, במיוחד בסרט "Knocked Up" כלומר "הדייט שתקע אותי" הוו! והדבקתי גם את ואנסי בטירוף גארט האדלנד שלי.. שאליו שלחתי מכתב.. פתטית שכמותי.. אבל קראתי שהוא קורא את המכתבים שלו אבל לא עונה להם, אני אצטרף תמונה XD בקיצור זה עלה לי רק 7 שקל כל העניין, אפילו לא.. 5 שקל על לשלוח מכתב לארה"ב...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהתמונה+שאלה יומית ששכחתי../images/Emo69.gif

איך אתן הכי אוהבות לשמוע מוזיקה, לבד עם אוזניות עם עצמכן בשקט, או בקולי קולות במערכת הביתית.. שאפשר ממש לרקוד להתפרע ולשיר עם עצמך?? חהחהחה כשאני לבד זה רק במערכת.. וכשאני לא זה בקולי קולות אבל באוזניות..
וזה המלפנים ומאחור של המכתב ששלחתי, גאד אני מקווה שהוא יקרא, השקעתי מלא חחחחח דף שלם כתבתי לו, חפרתי על הסרט

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif רופיייייייייי../images/Emo23.gif

סיימתי את אוצרות המוות!!!!!!!!!111111 זה כלכך עצוב, אין לי חיים עכשיו. ובקשר לחברתך- סיון ועוד חברה שלי הכינו לי ליומולדת מתנה מגניבה, בלוח שעם הם תלו מלא תמונות שלנו יחד, ותמונות של מקפליי וכתבו לי כל מיני דברים ובחצי השני של הלוח הן שמו את הברכות שהן כתבו לי
קיצר זה נחמד D: ולסיום- מה שאני חווה ואחווה בימים האחרונים-
הארי פוטר
אה, שאלה: אני אוהבת לשמוע על פול ווליום

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif ותמונהההD:

נכון שאתן רוצות לאנוס אותו? כן.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifסם בילר היה בנתניה?O:

תשובה לשאלה היומית: ברור שזה תלוי המצב הרוח... אבל לרוב באלי לשמוע בקולי קולות D:

Red Shani

New member
איזה יום מדהים!!!

קודם כל, היום אני בת 15 D: מור, טל ועוד חברה שלנו אירגנו לי ולליאת את היומולדת הכי כיף בעולם!!! שירה בציבור של אייל בי אוקיי ומיסטר ברייטסייד זה הכי אחי
וכמובן שהיו גם מתנות מדהימות!- חולצה מדהימה של סימפל פלאן
, רום און דה פירד פלור, אול דה גרייטסט היטס DVD, וגם פתחתי את החבילה מאמאזון שבתוכה היה כמובן הרדיו אקטיב דלוקס DDDD: הכינו לי מלא ברכות ממש חמודות היום
(בעיקר אהבתי את זאת שחברה שלי כתבה לי בה רק:"טים אדוארד! הערפד הכי טוב!"
) וגם גיליתי שלמרות הלמידה הלקויה ביותר שלי אני כנראה עוברת את המבחן בתקשורת
ובבוחן בעריכה קיבלתי 100 D: זה היה חומר קל, אבל זה המקצוע האהוב עליי אז אני מאושרת!!!
נממ רעיון למתנה לא יקרה מדי.. אולי איזשהו קולאז' נחמד ויצירתי? מלא מחשבה ולא יקר כל כך ^^ אני מתה על רופרט!!
הוא כזה חמוד
אבל עם כל הכבוד דניאל ורוברט עולים עליו בכמה רמות
שאלה יומית
אני בד"כ שומעת עם אוזניות מהפלאפון.. אבל כמובן שהכי כיף זה לשים בפול וויליום במערכת! רק חבל שאני לא גרה לבד
שבוע טוב כולם

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!D:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמזל טוב! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

sweet shir

New member
מזל טוב שוב, כפרה! ../images/Emo23.gif

שיהיה לך אושר ועושר ותחיי עד 120! ~חה, איזה ברכת כיתה ב'. XD~

Red Shani

New member
אוי הימים שבהם קיללתי בנות אחרות../images/Emo6.gif תודה../images/Emo13.gif

למעלה