ים ראשון- איזה כיף!

sweet shir

New member
ממ. יום מדכא.

כולי הייתי בדיכאון היום בגלל שיש לי ריק בחיים אחרי שסיימתי את אקליפס ואיןלי את ברייקינג דון לקרוא. אבללללללללל! שבאתי לכיתה של חברה שלי לבכות לה, אני רואה שהיא ועוד חברה נקרעות מצחוק ומצביעות על ידיד שלי. הוא עשה פן או משהו בקצווה בשיער שלו, כאילו זה אמור להיות פוני או משהו עם קצווה קטנה של שיער. וזה כלכךךךךךךךךךךך קורעעעע XDDDDD זה נראה כמו פיאה! כמו איזה מישהו ווירד משנות ה70! פשוט התגלגלתי על הרצפה מצחוק.
~סיריוסלי.~ אז זה ממש עודד אותי. XD אה ואחרי ביצפר הלכתי אל חברה שלי ושיחקנו בWII וחפרנו וטחנו והיה מוי כיף. <: וראינו האי!! XD (איפה יון איפההה$#@). ובשאלה.. לא יודעת, לא ממש אכפת לי חח מה שבמצב רוח.

Maddie

New member
אתמול הייתי בהופעה של מה קשורD:../images/Emo118.gif

היה כזהההההה מצחיייייק
הם ענקייייים
שאלה יומית איך אתן הכי אוהבות לשמוע מוזיקה, לבד עם אוזניות עם עצמכן בשקט, או בקולי קולות במערכת הביתית.. שאפשר ממש לרקוד להתפרע ולשיר עם עצמך?? וואי שאלה טובה... אין לי מושג
זה תלוי, כשאני באוטובוס/לבד, או עצובה, או מצוברחת, כועסת או סתם אין לי חשק לאנשים [זה קורה הרבה] אני אוהבת אוזניות על פוללל ווליום. כשאני לבד בבית, קולי קולות במערכת הביתית

yael0000

New member
סופ"ש ארוך וטוב../images/Emo211.gif

מחר צבא, לאאאאאאאאאאאאאאא אניוואי ביום שישי הלכתי עם חברות למקס ברנר בנמל, אחרי זה הלכנו לישון אצלי. ואז בשבת בבוקר היינו בסופרלנד. והיום משחק כדורסל של מכבי ת"א

יום ראשון D:

תתחדשי על האמפי ^^ שאלה יומית: הממ אני לא כ"כ אוהבת לשים פול ווליום למרות שזה כיף אבל עדיף לא באוזניות, אלא במחשב, אבל אני גם לא אוהבת לשמוע מוזיקה בפלאפון כשזה לא באוזניות כי זה נשמע כמו רעש מוזר
בקיצור: במחשב, לא חזק
שבוע טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח אהבתי את התמונה../images/Emo6.gif

אתמול אחרי הלימודים הלכתי לאופטיקנה לקחת את המשקפיים החדשות שלי 8DD שהתגלה שיש עליהם סימן והם גם עקומות בטירוף
אז אני אלך אליהם מחר
והיום בבוקר היה סיוט, עלינו לאוטובוס ובת"א מישהי עלתה והתעלפה!
הנהג הוריד את כולנו ובאו אמבולנס ומשטרה
אחרי זה יום ארוך במיוחד עד 16:00ובאו מהצבא להחתים אותנו על קבע
וכל מה שקשור לזה, ושאר היום עבר ממש מהר.. עוד מעט הולכת לבאולינג עם חברים בתקווה שישפר את הרגשתי
שאלה יומית
בהחלט תלוי איפה אני, מצב רוח וזה. אם בא לי לרקוד ולשיר אז בטח שבמחשב בפול ווליום, אבל רק כשאני לבד
וככה, באוטובוס או כשבא לי לשמוע שירים שקטים אז רק אוזניות.

Little Joanna

New member
../images/Emo203.gifמתי בן סטילר היה בנתניה?!

אררררררררררר עוד שחקן שאני ממש ממש ממש אוהבת בא לארת ואני מפספסת אותו*אהמ ווילים סקס מהלך אהמ* אוף אני חולה על בן סטילר הוא אחד האנשים המצחיקיםD: ובקשר לשאלה.. זה תלוי לפעמים בקולי קולות במיוחד כשיש מקפליי וקווין ואז מזייפים בטירוף ולפעמים באוזניות רק כדי שהערסים לא יוציאו עליי סכין כי אני שמה מוזיקה טובהD:

למעלה