שאלון הכרות ארוך(וגנוב)

s h a r o n 7

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

שעת התחלה: 23:15 איך קוראים לך? שרון אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת חח הכינויים שיש לשם שלך? שרוני, שרונוש הכינוי הכי אהוב? שרוני האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת/בן שלך על שמך? לא מזל? קשת חיות מחמד? אין עולה לכיתה? ח' איזה שפות אתה מדבר? ספרדית צרפתית אנגלית ועברית חח בן כמה אתה? 12 וחצי חושב שאתה יפה? תלוי חח החלום שלך? לטוס למקסיקו אתה חושב שהוא יתגשם? יאפ מה אוהב לאכול? הרבה חח מה אוהב לשתות? מיץ מנגו! בן אדם שאוהב אותך? אמאבא הבן אדם שאתה אוהב? אמאבא הבן אדם שאתה שונא? נועה אלמן אנשים שאוהבים אותך מהמין השני? חברים ואח רגיש לדגדוגים? כן אוהב את החיים או לא? תלוי חח כמה אחים? 2 מסר לחיים? תחייכו תמיד
יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים
מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ובריאות ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים וגנבים צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? לא יודעת
יש פירסינג? נופ קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? מממ.. לא יודעת יש לך סודות? חח כה אתה שונא את עצמך? תלוי את אוהב את כתב יד שלך? יאפ יש לך הרגלים רעים? מממ לא יודעת
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? רזית חחח אתה יודע לשיר? לא ממש
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי חח האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא
יש לך יומן/ג'ורנל? לא חחח מה אני רוטשילד?! יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? הרבה. לוזכרת כרגע מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להזהר בכבישים
התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן שיקרת פעם? חחח יותר מידי עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הסרט הכי דפוק שראית? לוזכרת שחית בעירום? נופ ברחת מהבית? כן חחח לחצי שעה נשארת ער כל הלילה? לא
הייתי אמורה אתמול חחח לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא!! הרגת חיה בטעות? חחחח לא הרגת חיה בכוונה? כן! זבוב חח רצית למות? כן שחית/צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא! התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא חח התעלפת? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על סוס? כן.. חחח ויש לי סיוט מזה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן!
שיחקת הוקי? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? הייתי אמורה אתמול
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן חח מלא! זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? חחח כל שיעור! תפסו אותך? כן חחח
התעקשת על משהו מטופש? אנ עקשנית על כל דבר חח הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהי? כן טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא חחח דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא
התעלמת ממישהו בכוונה? כן חחח סיננת מישהו בטלפון? כן חיחי
ניתקת למישהו בפרצוף? חחח כן! רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? אממ כן נראה לי חח תפסת טרמפ? עם חברות כן. ככה סתם לא הלכת לאיבוד? לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן עברת ניתוח? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן חיחי
היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן בכית? לא חחח די מוזר.. צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? לא שידוע לי חח קנית משהו? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו\י? לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנס אפור קצר וגופיה חחחח קר לך או חם לך? נעים לי! את שומע עכשיו מוזיקה? לא.. עכשיו כן! עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? נעמה
אתה מאוהב? לא איפה הכי היית רוצה להיות? מקסיקו חח איזה ספר את קורא? אפחד חיחי תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? נעים מתגעגעת שמחה מתרגשת סבבה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ. מסן עם לופו
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ אתה... מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך ? כמה דברים חח אתה אוהב את איך שאתה נראה? לפעמים מאחר הרבה? לא! אוהב את המשפחה שלך? מאוד מאוד מאוד אוהב חורף? כן!! מבריז הרבה מבצפר? לא מדבר הרבה בטלפון? לא משתדל לאכול בריא? כן קורא עיתון? לפעמים מדבר עם זרים? לפעמים חח ישן עם בובות פרווה? כן! עם כלב שקיבלתי ליומולדתתת! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן חח נוהג? לא אוהב את הקול שלך? כן למה לא? חח הבית האחרון שהיית בו? מממ.. של חברה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן לצערי חח בדיחה האהובה עלייך? בלעעע ארוך חח מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? אמא וחברה הכי טובה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? משפחה הכי מצחיק? חברה! הכי קרוב? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? חברה עם מי אתה רב הכי הרבה? חברה חח הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אמא המקום האחרון שהיית בו? מתנ"ס האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא השיר האחרון ששמעת? שומעת עכשיו- רן דנקר ונינט- שדות ביקשו הסרט האחרון שראית? חחח מזמן! היה יפה? לא זוכרת בקולנוע או בטלויזיה? קולונוע הדבר האחרון שאכלת? משמש הדבר הכי טוב שקנית ? בגדים חח דיסק אחרון ששמעת? צרוב עם שירים של קלאסה
שיר אחרון שנתקע לך בראש? תנו לו צ'אנס הוא שר מההההה=לב
של מה קשור חח מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה לבצפר
מזמן! חחח אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה שעת סיום:23:27

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

שעת התחלה: 00.42 איך קוראים לך? הילה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דניאל,בר הכינויים שיש לשם שלך?הילוש,לולי,שמשון,שרק,לול,מותק הכינוי הכי אהוב? לולי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא... האם תקרא לבת/בן שלך על שמך?לבן או לבת לא אולי לנכדה מזל? סרטן חיות מחמד?שונאת חיות עולה לכיתה? צבא איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית וקצת ספרדית בן כמה אתה?18 חושב שאתה יפה? נראה לי החלום שלך?להתחתן אתה חושב שהוא יתגשם? בלי עין הרע.. מה אוהב לאכול? בורגרנץ מה אוהב לשתות?קוללללללללה בן אדם שאוהב אותך? אמא אבא +אחים הבן אדם שאתה אוהב?אמא אבא+אחים וסבתות הבן אדם שאתה שונא? אין מישהו כזה.. אנשים שאוהבים אותך מהמין השני? נו סה... רגיש לדגדוגים? לא אוהב את החיים או לא? בטח! כמה אחים? 2 אחיות ואח מסר לחיים? חיו את הרגע כאילו הוא הרגע האחרון !! יש לך גשר? הורידו לי לפני חצי שנה בערך או יותר... יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפים למחשב וטלויזיה בלבד! מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות ממה אתה הכי פוחד? מוות פעם את השיער?לא יל שהיית רוצה להיות? 15 יש פירסינג?נזם קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמיים יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך?לא את אוהב את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות ושיער יפה אתה יודע לשיר?כןןןן אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא יש לך יומן/ג'ורנל?לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? הרבה דברים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?הרבה דברים התאהבת פעם? כן ם חשבת להתאבד? לא שיקרת פעם?כן עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? בטח סרט הכי דפוק שראית?הרבה שחית בעירום?לא ברחת מהבית? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו? כן...סתם לאא הרגת חיה בטעות? כן,שהייתי בת3 והחזקתי אפרוח שלי בטעות מעכתי אותו..בטעות!! הרגת חיה בכוונה? לא רצית למות?פעם 1 שחית/צללת עם דולפינים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן 640 התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עלפת? כן נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על סוס? על פוני רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל?לא שיחקת הוקי?לא וצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור? חחח כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך?כן התעקשת על משהו מטופש?אולי הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים?לךא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהי?כן טסת?כן נסעת ברכבת? מזמן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך?אולי שהייתי קטנה היית בבית-חולים?לא עשו לך תפרים? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?בטח!! שברת למישהו את הלב?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כו עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון? אולי ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא רת למישהו שאתה שונא אותו?לא חיבקת מישהו מפורסם? חיבוק? לא תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כשהייתי קטנה בים ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא עד הסוף עברת ניתוח? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן אצל חברה חח ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו?כן בכית? כן צחקת? חחחח כןןן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו? אוכל היום.. הרגשת טיפש?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו\י?לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? חולצה טישרט גזורה לבנה ומכנס קצר קר לך או חם לך?נעים את שומע עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?מישהו שאני מאוד אוהבת(זכר) אתה מאוהב?כן איפה הכי היית רוצה להיות? איתו בחול איזה ספר את קורא? לא קוראת תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? שמח מגורד(מהמדוזות בים..חחח) קצת עייף ומת לסיים כבר חחח האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא אתה... מעשן סיגריות? לא יית משנה בעצמך ? תחת הייתי רוצה תחת יותר גדול(אני אוהבת..) אתה אוהב את איך שאתה נראה?בסדר יש תקופות שכן ויש לא מאחר הרבה? כן אוהב את המשפחה שלך?עד השמייםםם אוהב חורף? כןןןןןןןןןן מבריז הרבה מבצפר? כן מדבר הרבה בטלפון?כן משתדל לאכול בריא? לפעמיים קורא עיתון?פעמיים מדבר עם זרים? תלוי ישן עם בובות פרווה? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?אולי נוהג? לא אוהב את הקול שלך?לא [ הבית האחרון שהיית בו?חברה שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בדיחה האהובה עלייך? אין מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך?אופי-חברה שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אחיות שלי הכי מצחיק? אחותי הכי קרוב? אבא ואמא מי מקשיב לבעיות שלך? אחיות שלי וחברות עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי וחברה שלי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? היה לנו ג'וק ואחותי צעקה אמא איזה גודל ואז הלכתי לחדר..חח המקום האחרון שהיית בו? ים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אופי חברה שלי לפני שעתיים השיר האחרון ששמעת?חי בחלום-שראל הסרט האחרון שראית?אלכס חולה אהבה..חח היה יפה? ראיתי 10000 פעם-וכן!! בקולנוע או בטלויזיה?בוידיאו הדבר האחרון שאכלת?פופקורן הדבר הכי טוב שקנית ?מחשב דיסק אחרון ששמעת? RBD שיר אחרון שנתקע לך בראש?טראנס של עופר ניסים מה הדבר האחרון שהדפסת? שנים לא הדפסתי(נראה לי עבודה בביצפר מזמן) אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה שלי שעת סיום: 00.57

blondi rebelde

New member
עונה

שעת התחלה: 01:15 איך קוראים לך?בת-אל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא יודעת הכינויים שיש לשם שלך?בתי הכינוי הכי אהוב?אין האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבת/בן שלך על שמך?לא מזל?מאזניים חיות מחמד?אין בגלל אמא שלי אבל דגים נחשב?יש לנו אקווריום עולה לכיתה?ט איזה שפות אתה מדבר?עברית קצת אנגלית וספרדית בן כמה אתה?13 וחצי חושב שאתה יפה?כן החלום שלך?יש הרבה אתה חושב שהוא יתגשם?לא... זה עדיין רק חלום אבל תמיד מקווה שכן מה אוהב לאכול?ממתקים... ג'אנק פוד מה אוהב לשתות?קולה בן אדם שאוהב אותך?הורים חברות דודים משפחה... יש מלא הבן אדם שאתה אוהב?אותו דבר הבן אדם שאתה שונא?לא יודעת זה תלוי מתי נגיד אחרי מריבות אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?אבא, אחים דודים חברים רגיש לדגדוגים?קצת אוהב את החיים או לא?אוהבת כמה אחים?5 מסר לחיים?לא יודעת יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?רק לרחוק ואני כמעט ולא שמה רק לפעמים בכיתה מה הדבר הכי חשוב לך?יש הרבה דברים! ממה אתה הכי פוחד?ג'וקים... סתם שיקרה משהו רע אלנשים שיקרים לי צבעת פעם את השיער?לא כי אבא שלי לא מרשה לי!! גיל שהיית רוצה להיות?להשאר ככה יש פירסינג?לא קעקועים?לא האם אתה חי את הרגע?נראה לי יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא את אוהב את כתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?עיניים יפות וזה מעצבן אותי!!! אתה יודע לשיר?אני אל מזייפת אבל גם לא זמרת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אין יל מושג האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא יודעת יש לך יומן/ג'ורנל?לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?יש הרבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לעשות משהו כשאני עצבנית! התאהבת פעם?לא פעם חשבת להתאבד?לא שיקרת פעם?כן... עשית פעם סיאנס?לא היית פעם בחו"ל? לא הסרט הכי דפוק שראית?לא זוכרת שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא נשארת ער כל הלילה?כן... יצאנו לטיול שנתי ב12 בלילה ואל ישנו עד הערב למחרת לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו?לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא רצית למות?לא שחית/צללת עם דולפינים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן התעלפת?לא נשברה לך שן?חצי שן שנברה לי קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל?כן שיחקת הוקי?לא הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר?כן היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?כן התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת?הרבה פעמים חח חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא צרחת מפחד?לא השתמשת בסמים?לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל?לא ראית טיטאניק?כן נישקת מישהי?לא טסת?לא נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך?כן היית בבית-חולים?כן.. בטיול שנתי התייבשתי והקאתי 11 פעמים אז לקחות אותי לבי"ח ושמו לי אינפוזיה כמה פחדתי מהאינפוזיה ובסוף זה היה כלום עשו לך תפרים?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?לא שברת למישהו את הלב?לא קינאת במישהו אחר?אממ נראה לי שכן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא חיבקת מישהו מפורסם?כן... את עופר שכטר בדיוק שירדתי בתחנה לבי"ס תפסת טרמפ?עם משהו שאני מכירה כן הלכת לאיבוד?לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?חלק מהתוכניות כן עברת ניתוח?לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן ישנת כל היום?קמתי בצהריים כן אבל אל יום שלם לישון חשבת שאתה משתגע?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?אממ אולי היית ברדיו/טלוויזיה?ל2 שניות בטלויזיה..יום ראשון שהייתי באימון של מכבי ת"א אז הראו אותי אות אחים שלי הטקנים לשמך 2 שניות היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית?לא חיבקת מישהו?לא בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו?לא הרגשת טיפש?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב?לא התגעגעת למישהו\י?לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?מכנסיים קצרות וחולצה קר לך או חם לך?נעים... עם מזגן בחדר את שומע עכשיו מוזיקה?כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?אלפונסו הררה אתה מאוהב?לא איפה הכי היית רוצה להיות?מקסיקו איזה ספר את קורא?לא קוראת תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?לא יודעת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא אתה... מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך? לא יודעת אתה אוהב את איך שאתה נראה?כן מאחר הרבה?לבי"ס כן ככה לא אוהב את המשפחה שלךכן? אוהב חורף?כן מבריז הרבה מבצפר?לא מדבר הרבה בטלפון?קצת משתדל לאכול בריא? לא קורא עיתון?בשבת מדבר עם זרים?חחח תלוי ישן עם בובות פרווה?לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?נראה לי שכן נוהג?לא אוהב את הקול שלך?כן הבית האחרון שהיית בו?שלי סתם של שכנה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בדיחה האהובה עלייך? מספרים לי מלא בדיחות על בלונדיניות.. מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך?לא יודעת שאתה מכיר הכי הרבה זמן?משפחה שלי... הכי מצחיק?חבר של אחותי הכי קרוב?יש הרבה מי מקשיב לבעיות שלך?ידיד שלי וחברות עם מי אתה רב הכי הרבה?לא יודעת הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?אבא שלי המקום האחרון שהיית בו?למטה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אחותי השיר האחרון ששמעת?POR BESARTE הסרט האחרון שראית?מר וגברת סמית' היה יפה? כן בקולנוע או בטלויזיה?במחשב... הדבר האחרון שאכלת?עוגת שוקולד הדבר הכי טוב שקנית? לא יודעת דיסק אחרון ששמעת?של RBD שיר אחרון שנתקע לך בראש?של רבלדה מה הדבר האחרון שהדפסת?מכתב אדם אחרון שצעקת עליו?אחי הקטן אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת שעת סיום: 01:31

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifווואוווו זה ארוך ../images/Emo12.gif

שעת התחלה: 00:11 איך קוראים לך? נעמה!
אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני צריכה לחשוב על זה...
הכינויים שיש לשם שלך? נעמונת, נֵעֶמֵה(
), נימי(בת דודה שלי בת 5 קוראת לי ככה
), נמנמ, נימנים, ענמה.. ותמיד אפשר להוסיף עוד אחד לאוסף... הכינוי הכי אהוב? לא אוהבת כינויים.. אוהבת את שמי הנורמלי במלואו!
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
האם תקרא לבת/בן שלך על שמך?
מזל? טלה. חיות מחמד? פעם היו.. היום אין!(וטוב שכך..) עולה לכיתה? י"ב!!! (
) איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וספרדית קצת... בן כמה אתה? בת 17! (וחודשיים..
) חושב שאתה יפה? לא. החלום שלך? שכל מה שאני ארצה יתגשם..!
אתה חושב שהוא יתגשם? אני מקווה.. ב"ה! מה אוהב לאכול? אממ.. פיצה! מה אוהב לשתות? נס קפה.
בן אדם שאוהב אותך? אמא ואבא
הבן אדם שאתה אוהב? אמא ואבא
הבן אדם שאתה שונא? יש כמה.. לא נזכיר שמות
אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?אממ.. אבא.
רגיש לדגדוגים?
אוהב את החיים או לא? תלויי מתי.. כמה אחים? 2.(חוצממני) מסר לחיים? אל תפסיקו לחייך!!
יש לך גשר?
יש לך משקפיים\עדשות מגע?
שניהם. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי..והחברות. ממה אתה הכי פוחד? להיות לבד. וגם מהמוות.. צבעת פעם את השיער?
גיל שהיית רוצה להיות?אממ.. 17 זה גיל מצויין... (למרות שלא הייתי מתנגדת לחזור להיות בת 5.. אבל בלי לגדול שוב ולעבור את כל הבי"ס מחדש
) יש פירסינג?
קעקועים?
האם אתה חי את הרגע?לא ממש האמת.. יש לך סודות? אפשר להגיד... אתה שונא את עצמך?חס וחלילה.. את אוהב את כתב יד שלך? לפעמים. יש לך הרגלים רעים?אממ.. כן בטח...(כמו למשל לשבת חצי יום מול המחשב
) איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת. אתה יודע לשיר? כולם יודעים לשיר!.. כל אחד שר בקול שלו
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אין לי מושג. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
יש לך יומן/ג'ורנל?
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לבכות בדר"כ לא עוזר.. ושיש אנשים אכזריים בעולם! התאהבת פעם?
פעם חשבת להתאבד?
שיקרת פעם?
כמו כולם.. עשית פעם סיאנס?
היית פעם בחו"ל?
הסרט הכי דפוק שראית? 3 בפארק.. סרט כ"כ לא מובן... שחית בעירום?
ברחת מהבית?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
יום כיפור, תשעה באב... דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
הרגת חיה בטעות? נמלים.. מה אני יעשה שהם קטנות והולכות לי מתחת לרגליים?
הרגת חיה בכוונה? לא! אבל הבאתי מישו אחר שיהרוג..זה גם נחשב? רצית למות?
שחית/צללת עם דולפינים? לא
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
התעלפת?
נשברה לך שן?
קיבלת נכשל בתעודה?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורגל?
מזמןןןןןןן... שיחקת הוקי?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מביצפר?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית כל הלילה על המחשב?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
וישר חזרתי לישון.. זכרת חלום?
נרדמת בשיעור? חצי כזה.. העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
.. בכיתה ו' נראה לי.. חחח
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
אני חושבת.. צרחת מפחד?
השתמשת בסמים?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
ראית את מגדל אייפל?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהי?
טסת?
נסעת ברכבת?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דחפתי הכל לארון...
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית-חולים?
עשו לך תפרים?
אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?
שברת למישהו את הלב? לא יודעת. קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך? אולי מתישהוא.. לא זוכרת. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
לפחות לא כשהתכוונתי לזה... חיבקת מישהו מפורסם?
תפסת טרמפ?
אבל רק מהמושב.. הלכת לאיבוד?
ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא שזכור לי.. עברת ניתוח?
היית על במה?
מזמן.. ישנת מחוץ לבית?
ישנת כל היום?
בערך כל היום.. חשבת שאתה משתגע?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
נראה לי.. היית ברדיו/טלוויזיה?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית?לא ממש... חיבקת מישהו?

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלמה הפסיק באמצע?../images/Emo7.gif

ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית?לא ממש.. חיבקת מישהו?
בכית?
צחקת?
גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת קנית משהו? לא הרגשת טיפש?
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו\י? לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנס וחולצה. פיג'מה. קר לך או חם לך? אף אחד מהם. את שומע עכשיו מוזיקה? לא. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת. אתה מאוהב? לא. איפה הכי היית רוצה להיות? לא יודעת. איזה ספר את קורא? כלום. (אין בי"ס-אין ספרים!
) תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני מרגישה מצויין ברוך ה'!!
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. אתה... מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים.. אתה אוהב את איך שאתה נראה? לא תמיד... מאחר הרבה?
יותר מידיי.. אוהב את המשפחה שלך?
ברורררררר!!! אוהב חורף?
מבריז הרבה מבצפר?
מדבר הרבה בטלפון?
משתדל לאכול בריא? מנסה.. אבל זה לא כ"כ מצליח לי... קורא עיתון? כן. מדבר עם זרים? כן.. כשהם מדברים איתי קודם, וכשהם לא נראים לי מפחידים... ישן עם בובות פרווה?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
בנתיים רק בשיעורי נהיגה... אוהב את הקול שלך? לפעמים. הבית האחרון שהיית בו? בבית שלי עכשיו..ולפני זה אצל חברה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
האם אתה סומך על אחרים בקלות?
בדיחה האהובה עלייך? צריכה להיזכר... מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? אני! שאתה מכיר הכי הרבה זמן? גם אני! הכי מצחיק? חברות. הכי קרוב? חברות. מי מקשיב לבעיות שלך? חברות... עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי ואחותי. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? מישו בטלויזיה.. המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה. השיר האחרון ששמעת? שיר מהTV, לא מכירה אותו... הסרט האחרון שראית? מפרקים את הבית. היה יפה? חמוד.. בקולנוע או בטלויזיה? TV הדבר האחרון שאכלת? עוגת שוקולד..
הדבר הכי טוב שקנית ? לא יודעת.. דיסק אחרון ששמעת? אבריל. (דיקס צרוב) שיר אחרון שנתקע לך בראש? סולו קדטה אן סילנסיו.. מה הדבר האחרון שהדפסת? משו של אמא. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת.. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אבא... שעת סיום: 1:39 (זו הייתה השעה לפני שהייתי צריכה לשחזר ת'חצי הזה.. עכשיו כבר 2:10...) היה נחמד!
לילה טוב

../images/Emo95.gifשליייי

במהלך השאלון תראו יותר את האייקון האהוב עלי:
נא לא להשתגע
שעת התחלה: 08:42 איך קוראים לך? נאוה,קראו לי נאוו'ש
אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
הכינויים שיש לשם שלך? נאוו'ש,נונו,אווש...
הכינוי הכי אהוב? נאוו'ש
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?עד כמה שאני יודעת..לא
האם תקרא לבת/בן שלך על שמך? לא נראה לי.. מזל?
אריהההה
חיות מחמד?כלב
עולה לכיתה? ח' איזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית,ואמהרית. בן כמה אתה?עוד חודש 13
חושב שאתה יפה? כן,למה לא
החלום שלך?להיות מעצבת גדולה... אתה חושב שהוא יתגשם? עם המון רצון הוא בטוח ייתגשם
מה אוהב לאכול? הכל חוץ מדגים,וכל הבשרים שהם לא על האש! מה אוהב לשתות? תפוזים
בן אדם שאוהב אותך? השפחה הבן אדם שאתה אוהב? משפחה,חברות,ידידים.. הבן אדם שאתה שונא? אניטשמים,וגזענים ימותו אמן
אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?הידיים שלי כפרעליהם..!!! רגיש לדגדוגים? תלוי איפה
אוהב את החיים או לא? בטח,למה לא
כמה אחים? יש לי עוד 2 אחים בן ובת,ועוד 3 חודשים אח קטן
מסר לחיים?"תחייכו!! חיוך הוא קו עקום שמיישר את הדברים
" יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים.. מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה
ממה אתה הכי פוחד? מלחמות..
צבעת פעם את השיער?לא.. גיל שהיית רוצה להיות? הייתי רוצה להיות 15.. יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע?לא יש לך סודות?לא אתה שונא את עצמך?לא את אוהב את כתב יד שלך?ככה-ככה יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני יודעת לשיר... אתה יודע לשיר? כן,נראה לי
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח!! האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא..!!! יש לך יומן/ג'ורנל?לא.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא הצעתי לבחור שאני אוהבת חברות בזמן..
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?"כל בנאדם הוא עולם ומלואו..." התאהבת פעם? כן.. פעם חשבת להתאבד? כן.. שיקרת פעם? כן.. עשית פעם סיאנס? לא.. היית פעם בחו"ל? בקרובבבב הסרט הכי דפוק שראית?אין אחד כזה.. אני תמיד רואה סרטים טובים
שחית בעירום? לא ברחת מהבית? התכוונתי,כשהייתי בת 6 אבל אני בעצם ישבתי במדרגות של הבניין
אבל מאז לא העזתי.. נשארת ער כל הלילה?ברור!!! לא אכלת יום שלם?כהה
כיפורים..
דיברת בטלפון כל הלילה? עדיין לא הרגת מישהו? למה נראה לכם שילדה בת 13 תרצח מישו
הרגת חיה בטעות?נמלה נחשב
הרגת חיה בכוונה?^^^ רצית למות? כן.. שחית/צללת עם דולפינים?כעעעעע איזה כיף זההה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כןן התעלפת?לא.. נשברה לך שן? כמו לכל אחד.. קיבלת נכשל בתעודה? במחצית הקודמת כןן רכבת על סוס? על חמור
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כעע והמון פעמיםם שיחקת כדורגל? ברור!!! שיחקת הוקי?לא.. הוצאת מלא כסף על שטויות? חח כע.. הברזת מביצפר? כעע היית מאושר? כעע התנצלת על משהו שעשית?כעע היית כל הלילה על המחשב? כעע קמת באמצע הלילה סתם ככה?כעע זכרת חלום?כעע נרדמת בשיעור?לאא העברת פתקים בשיעור?ברור!! תפסו אותך? לפעמים
התעקשת על משהו מטופש? כןן הברזת למישהו בלי להודיע? לאאא התחרפנת? תמיד
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כןן צרחת מפחד?ברור!! השתמשת בסמים? לאא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כןן ראית את מגדל אייפל? לאא ראית טיטאניק? ברורר!! נישקת מישהי? לאא,טוב נו יצא בטעות..שתינו זזנו לאותו כיוון.. טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לאא דיברת בשיעור?כןן פחדת מהחושך? כןן היית בבית-חולים?כןן עשו לך תפרים? כןן אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?כןן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי.. קינאת במישהו אחר? כןן היית גאה בעצמך? ברור!! הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כןן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כןן התעלמת ממישהו בכוונה?כןן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם?כן..
תפסת טרמפ? לאא
Never
הלכת לאיבוד?כןן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כןן עברת ניתוח? לא.. היית על במה? כןן ישנת מחוץ לבית? כןן ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן היית ברדיו/טלוויזיה?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?ל
ב- 24 שעות האחרונות...
היתה לך שיחה רצינית?לאא חיבקת מישהו?כן בכית?לא צחקת?כןן גרמת למישהו לצחוק?כןן קנית משהו?לא הרגשת טיפש?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כןן התגעגעת למישהו\י?כןן
עכשיו...
מה אתה לובש ברגע זה?גופיה וטרנינג קר לך או חם לך? נעים לי את שומע עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?עם הידיד הכי טוב שלייי כפרעליו!!! אתה מאוהב?לאא איפה הכי היית רוצה להיות? צפון.. איזה ספר את קורא? לא קוראת.. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? מאושרת יותר מאי-פעם בחיים! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא
אתה..
מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך ? כלום אתה אוהב את איך שאתה נראה? כןן מאחר הרבה? לא אוהב את המשפחה שלך? מאוד
אוהב חורף? כןן מבריז הרבה מבצפר? לאא מדבר הרבה בטלפון? כןן משתדל לאכול בריא? לפעמים קורא עיתון? כן מדבר עם זרים? כןןן חח ישן עם בובות פרווה? לא.. הפסקתיי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לאא נוהג? לא אוהב את הקול שלך? כן הבית האחרון שהיית בו?הבית של חברה שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תמיד בדיחה האהובה עלייך? :"למה חולבים פרה בעמידה
כדי שיצא חלב עמיד!
מי הבן-אדם...
שיודע הכי הרבה עלייך? אמא שלי.. וחברה שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה שלי שהייתה איתי מהגן עד עכשיו
הכי מצחיק? ידיד שלי הכי קרוב?חברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך?אמא שליי עם מי אתה רב הכי הרבה?עם מי שמעצבן אותי
הדבר האחרון...

עונההההה

להכיר את חבריי הפורום!! שעת התחלה:11P:20 איך קוראים לך? ספיר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?מיה הכינויים שיש לשם שלך?ספירחס ספירוש הכינוי הכי אהוב?ספירח'ס האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם אבן ספיר.. האם תקרא לבת/בן שלך על שמך? לאא מזל?גדי חיות מחמד?כלב עולה לכיתה? ז' איזה שפות אתה מדבר? ספרדית ערבית עברית ואנגלית בן כמה אתה?12 וחצי חושב שאתה יפה?אני ניראת בסדר... החלום שלך? שהיו לי ולמשפחה שלי חיים טובים אתה חושב שהוא יתגשם?כן מה אוהב לאכול?פסטה מה אוהב לשתות? פאנטה בן אדם שאוהב אותך?אבא אמא משפחה הבן אדם שאתה אוהב? אבא אמא משפחה הבן אדם שאתה שונא?ילדה מגעילה מהכיתה שלי לא ננקוט בשמות אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?יש בן אחד שאני יודעת שאוהב אותי רגיש לדגדוגים? כן.. אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים?2 מסר לחיים?חיים פעם אחת אז כדי לנצל את זה יש לך גשר? לא היה לי לפני שנה יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? אמ הרבה דברים ממה אתה הכי פוחד? גבהים צבעת פעם את השיער?לא גיל שהיית רוצה להיות?18 יש פירסינג? לא קעקועים?לא האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא את אוהב את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חברה טובה ובנאדם שמח אתה יודע לשיר?כן אבל אני לא טובה בזה.חח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שלפעמיים אני לא יודעת לסתום את הפה יש לך יומן/ג'ורנל?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שצריך להמשיך האלה ולהנות מהחיים האלה התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? לא שיקרת פעם? כן עשית פעם סיאנס?לא היית פעם בחו"ל? כן הרבה פעמיים הסרט הכי דפוק שראית? הציפורים של היצקוק שחית בעירום? חח לא ברחת מהבית?חח כן לשעתיים נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא..חח הרגת חיה בטעות?נמלה הרגת חיה בכוונה?ג'וק רצית למות?לא שחית/צללת עם דולפינים?כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? כן נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל?כן שיחקת הוקי?כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כןןןןן הברזת מביצפר? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? חצי לילה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא צרחת מפחד?לא השתמשת בסמים?לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהי? כן טסת? כן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך? לא היית בבית-חולים?כן עשו לך תפרים?כן אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן שברת למישהו את הלב? לא שלי ידוע קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ?לא הלכת לאיבוד?לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן עברת ניתוח? לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן ישנת כל היום? לאא חשבת שאתה משתגע?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה?כן הייתי בת 7 והייתי אצל דודו טופז הילדה שיודעת הרבה על כדורגל עם מישהו זוכר היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן בכית?כן צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו\י?כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנסים קצרות ורדות וגויפה יפה עם פסים קר לך או חם לך? נעים את שומע עכשיו מוזיקה?כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?אחותי אתה מאוהב?כן איפה הכי היית רוצה להיות?נוי יורק אצל אחותי איזה ספר את קורא?הארי פוטר ה4 תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?שמחה מאושרת מתגעגעת נרגשת מאוהבת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא אתה... מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך ? שיער אתה אוהב את איך שאתה נראה? לא ממש מאחר הרבה? לאאאא אוהב את המשפחה שלך? כן אוהב חורף? כן מבריז הרבה מבצפר?לא מדבר הרבה בטלפון? כן משתדל לאכול בריא?כן קורא עיתון?כן ראש 1 מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? כן של בוב ספוג מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?לא אוהב את הקול שלך? כן הבית האחרון שהיית בו? שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בדיחה האהובה עלייך?אין ממש כרגע מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך?אבא שאתה מכיר הכי הרבה זמן? משפחה הכי מצחיק? החברות הכי טובות מור זוהר אנאבל ואוראל הכי קרוב?אחותי הגדולה מי מקשיב לבעיות שלך?אחותי עם מי אתה רב הכי הרבה? ילדות מהכיתה שלי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? חברה הכי טובה שלי מור המקום האחרון שהיית בו?בריכה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?מור השיר האחרון ששמעת?רבלדה הסרט האחרון שראית?קלולס היה יפהכן בקולנוע או בטלויזיה? טלוויזיה הדבר האחרון שאכלת? פסטה הדבר הכי טוב שקנית ? בוב ספוג תיקקק דיסק אחרון ששמעת? עיברי לידר זכיתי לאהוב שיר אחרון שנתקע לך בראש? ממעמקים מה הדבר האחרון שהדפסת? אמ לא זוכרץ אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה הכי טובה שלי שעת סיום:11:19

becky123

New member
../images/Emo20.gifבאיחור אבל בכל זאת עונה...

שעת התחלה: 11:30 איך קוראים לך? בקי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת הכינויים שיש לשם שלך? בק בק, בקיתה ובק הכינוי הכי אהוב? לא אוהבת אף אחד... האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבתא שלי(ז"ל) האם תקרא לבת/בן שלך על שמך? לא יודעת, אלוהים גדול עד אז מזל? גדי חיות מחמד? אין עולה לכיתה? ט' איזה שפות אתה מדבר? עברית(זה ברור לא),ספרדית (כשפת אם), אנגלית, קצת ערבית(מה שלומדים בבצפר), וקצת צרפתית בן כמה אתה? 14 חושב שאתה יפה? אני לא חושבת שאני מכוערת החלום שלך? יש הרבה אתה חושב שהוא יתגשם? אולי מה אוהב לאכול? שניצל עם צ'יפס או ספגטי מה אוהב לשתות? מים וקולה רגיש לדגדוגים? קצת אוהב את החיים או לא? למה לא לאהוב ת'חיים? כמה אחים? 2 מסר לחיים? תחיו ותתנו לחיות יש לך גשר? אני שמה בסוף החודש יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים מה הדבר הכי חשוב לך? יש הרבה ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? לחזור לכיתה א' (6) יש פירסינג? לא קעקועים? לא יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא את אוהב את כתב יד שלך? אומרים לי שהוא יפה אבל אני לא אוהבת ממש יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יש הרבה אתה יודע לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הנקודת חן שיש לי על הלחי יש לך יומן/ג'ורנל? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא שזכור לי התאהבת פעם? מי לא? פעם חשבת להתאבד? לא שיקרת פעם? מי לא? עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? הרבה פעמים הסרט הכי דפוק שראית? יש הרבה כאלה שאני אפילו לא יודעת למה ראיתי אותם שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן- ביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? ג'וק רצית למות? לא שחית/צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא שזכור לי נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? למזלי לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן שיחקת הוקי? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? מי לא? הברזת מביצפר? לא היית מאושר? יש מישהו שלא היה מאושר אף פעם? התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? זה בערך כל יום קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן- ואת נחלומות הכי מפגרים שיש נרדמת בשיעור? לא- אבל כמעט בשיעור היסטוריה שעה ראשונה, זה היה נראה כמו נצח העברת פתקים בשיעור? ברור... תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? אולי... הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? מי לא? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? למשיח? צרחת מפחד? כן- במתקנים ביורודיסני, יש שם מתקנים שהם פחד איימים השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כמעט ותמיד ראית את מגדל אייפל? כן- לפני שבועיים ראית טיטאניק? הערך מאתיים פעם נישקת מישהי? מישהו טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אין לי מקום מתחת למיטה דיברת בשיעור? מי לא? פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן, הייתי מאושפזת שבועיים עשו לך תפרים? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן שברת למישהו את הלב? כן... קינאת במישהו אחר? מי לא מקנא במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרבה פעמים הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן, וזה ממש עיצבן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? את חברה שלי יום אחד שהיא עיצבנה אותי ניתקת למישהו בפרצוף? ברור... רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא זוכרת... חיבקת מישהו מפורסם? כן, ביום העצמאות הופעתי בבמה המרכזית אצלנו וחיבקתי את מי שהופיע שם תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן עברת ניתוח? לא היית על במה? הרבה פעמים ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי שפעם אחת היית ברדיו/טלוויזיה? כן- בברוך ושרוך בערוץ הילדים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, זה היה חלום בהמשכים ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן בכית? בכיתי מצחוק צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו\י? לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? סתם מכנס וחולצה קר לך או חם לך? חם לי את שומע עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת אתה מאוהב? לא איפה הכי היית רוצה להיות? בהרבה מקומות איזה ספר את קורא? לא קוראת תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? משועממת רצח ומתה מחום אהה.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא אתה... מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים אתה אוהב את איך שאתה נראה? לא ממש מאחר הרבה? לא אוהב את המשפחה שלך? כן אוהב חורף? כן מבריז הרבה מבצפר? לא מדבר הרבה בטלפון? לא משתדל לאכול בריא? לא קורא עיתון? כן מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב את הקול שלך? כן הבית האחרון שהיית בו? של סבתא שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בדיחה האהובה עלייך? יש הרבה מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? אמא שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? המשפחה שלי הכי מצחיק? אח שלי הכי קרוב? חברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? חברות שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? עם חברה שלי אבל אנחנו משלימות אחרי 2 דקות הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אבא שלי בטלפון המקום האחרון שהיית בו? סבתא שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי השיר האחרון ששמעת? ג'ניפר לופז- love don´t cost a thing הסרט האחרון שראית? גבר מי שמטפלת היה יפה? כן בקולנוע או בטלויזיה? במטוס הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס הדבר הכי טוב שקנית ? הרבה דברים דיסק אחרון ששמעת? דיסק שאני הכנתי שיר אחרון שנתקע לך בראש? lo siento של בלינדה מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה לבצפר אדם אחרון שצעקת עליו? בת דודה שלי- היא התחילה לדגדג אותי ועיצבנה אותי אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת שעת סיום: 11:55

ortal herrera

New member
עונה:

שעת התחלה: 12:46 איך קוראים לך? אורטל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני לא רוצה שם אחר... הכינויים שיש לשם שלך? אורטי, טולטול, טולי... הכינוי הכי אהוב? אני לא אוהבת את הכינויים, רק אורטל. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. האם תקרא לבת/בן שלך על שמך? ברור שלא. מזל? סרטן. חיות מחמד? אין לצערי.. עולה לכיתה? י"ב... איזה שפות אתה מדבר?עברית, ספרדית ואנגלית. בן כמה אתה? 17 חושב שאתה יפה? לא יודעת.. החלום שלך? לטוס למקסיקו. אתה חושב שהוא יתגשם? בהרבה כוח רצון הוא יתגשם. מה אוהב לאכול? אמ.. הכול חוץ מבשר ודגים... מה אוהב לשתות? קולה... בן אדם שאוהב אותך? משפחה, חברים... הבן אדם שאתה אוהב? כנ"ל.. הבן אדם שאתה שונא? אין... אנשים שאוהבים אותך מהמין השני? אבא, אחים, ידידים... רגיש לדגדוגים? מאודדדד אוהב את החיים או לא? ברור שכן! כמה אחים? ביחד איתי 4... מסר לחיים? החיים יפים! תהנו מהם ותנצלו כל רגע! יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? לחיות, להנות, להיות בריאה ושככה יהיו גם כל מי שאני מכירה... ממה אתה הכי פוחד? אני לא יודעת.. אני לא חושבת שממשהו מסויים... צבעת פעם את השיער?רק גוונים.. גיל שהיית רוצה להיות?18.. לא חסר לי הרבה.. יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? שצריך אז כן יש לך סודות? ברור, כמו כולם לא? אתה שונא את עצמך?לא את אוהב את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים?ממ.. לא ממש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חחח לא יודעת... אתה יודע לשיר? אני אוהבת לא הכי יודעת.. תלוי מה צריך לשיר... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה זה אומר? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יש לך יומן/ג'ורנל? יש לי אבל אני לא רושמת בו קבוע.. ויש לי גם יומן טיולים... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לעשות את מה שמרגישים ולזרום, בלי לחשוב יותר מדי.. התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? לא שיקרת פעם? כן עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? לא..
הסרט הכי דפוק שראית? לא ראיתי כאלה סרטים... שחית בעירום? לא ברחת מהבית?לא נשארת ער כל הלילה? המון פעמים לא אכלת יום שלם? כן ואפילו יותר..(חוץ מצום... ז"א גם בצום וגם לא בצום..) דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא רצית למות? קצת אבל לא ממש למות... יותר להיעלם ממקום מסויים.. שחית/צללת עם דולפינים?לא.. אבל אני ממש רוצה! קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא נראה לי קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן שיחקת הוקי?לא הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מביצפר? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? אולי.. לא זוכרת... היית כל הלילה על המחשב? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לפעמים... התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? אולי פעם אחת.. התחרפנת? קצת חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא צרחת מפחד? לא השתמשת בסמים?לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? ברור! זה הסרט האהוב עלי! נישקת מישהי? אני בת אז לא טסת? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?חחח כן דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך? ברור שהייתי קטנה... היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? בערך.. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? פרק? כן עונה שלמה לא... עברת ניתוח? לא היית על במה? אמ.. בטקסי סיום... ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? לא בדיוק כל היום... חשבת שאתה משתגע? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןן ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו\י? כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? בגדי בית..(בוקסר נשיקות וסתם חולצה גדולה..) קר לך או חם לך? נעים לי את שומע עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם אף אחד אתה מאוהב? לא איפה הכי היית רוצה להיות? בטיול איזה ספר את קורא? מישהו לרוץ איתו תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני מרגישה די עייפה עכשיו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא אתה... מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך ? כלום... אתה אוהב את איך שאתה נראה? כן מאחר הרבה? לפעמיים אוהב את המשפחה שלך? כן אוהב חורף? כן מבריז הרבה מבצפר? אמ.. ככה ככה מדבר הרבה בטלפון? ככה.. משתדל לאכול בריא? עכשיו כן קורא עיתון? רק ויוה וכאלה... מדבר עם זרים? לפעמים... ישן עם בובות פרווה? לא.. אבל יש לי 4 בחדר.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב את הקול שלך? כן הבית האחרון שהיית בו? הבית של סבתא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בדר"כ כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן.. זה משהו שרע בי... בדיחה האהובה עלייך? לא יודעת... מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? אני שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה שלי.. מגיל שנה... הכי מצחיק? חברה שלי הכי קרוב? ההורים מי מקשיב לבעיות שלך? אני לא מספרת את הבעיות שלי... עם מי אתה רב הכי הרבה? עם ההורים.. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? את אח שלי המקום האחרון שהיית בו? המיטה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא השיר האחרון ששמעת? salvame הסרט האחרון שראית? הנרקוד? (אתמול בבוקר) היה יפה? נחמד... אבל לפני זה ראיתי את "זהות" ואת" לא יכול בלי" שהיה ויותר טוב... בקולנוע או בטלויזיה? טלוויזיה הדבר האחרון שאכלת? עוגיית שוקולד צ'יפס הדבר הכי טוב שקנית ? לא יודעת.. דיסק אחרון ששמעת? לא שומעת ממש דיסקים.. שיר אחרון שנתקע לך בראש? salvame... כבר מלא זמן! מה הדבר האחרון שהדפסת? אמ.. פרק בסיפור שלי... אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת... אדם אחרון שראה אותך בוכה? המדריך שלי בטיול אחד שלא הרגשתי טוב... שעת סיום:13:08

למעלה