התפקדות חודש יולי!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif התפקדות חודש יולי! ../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

ועכשיו אחרי שכ-ו-ל-ם (לצעירות מביננו
) סיימו לימודים יש תוספת שאלות לקיץ ולחופש. גם אלו שסיימו לימודים לפני שנה ויותר זרמו עם החלק האחרון
שם:
תאריך לידה:
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
משהו רע שקרה בחודש יוני:
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
שיר החודש:
תמונת החודש:
מסר לאומה: לאלה שסיימו לימודים:
איך התעודות?
השנה שהייתה:
עולה לכיתה:
ביה"ס:
חוייה טובה משנת הלימודים:
חוייה לא טובה משנת הלימודים:
היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות? לקראת החופש הגדול:
מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה?
מתכננות חופשה בארץ?
מתכננות חופשה בחו"ל?
לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)?
באות למפגש פורום בחופש?
מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה?
מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם?
מתכוונות לעבוד?
תוכניות נוספות לחופש: ~קרדיט לפורום אופנה על החלק האחרון~ שיהיה קיץ נעים וחופשה נעימה! נצלו אותם היטב ושמרו על עצמכן
קישור למדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

rox love BSM

New member
../images/Emo175.gif סאמר :]

שם: אמילי תאריך לידה: 19.9.1991 גיל:17 מיקום בארץ:חדרה דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): משהו טוב שקרה בחודש יוני: סיימתי בית ספר! לתמיד! חח משהו רע שקרה בחודש יוני: בגרות באזרחות למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: שיסתיים ויגיע אוגוסט חח שיר החודש: decoy של פארמור תמונת החודש: מסר לאומה: לאלה שסיימו לימודים: איך התעודות? ממוצעת כזו,העיקר אין ציונים מתחת ל 70 חח השנה שהייתה: עברה ממש ממש מהר עולה לכיתה: לא עולה! נגמר,חח ביה"ס: חוייה טובה משנת הלימודים: מאחרי הבגרות בתנ"ך שהורידו לנו מלא שעות,והתחילו להיות הרבה צחוקים חוייה לא טובה משנת הלימודים: מתמטיקה היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות? רק מועדי ב' לקראת החופש הגדול: מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה? מתה לחופש חח מתכננות חופשה בארץ? נופ מתכננות חופשה בחו"ל? יאפ לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? חח למזלי לא באות למפגש פורום בחופש? מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? סבירה I'm a working girl now מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם?^ כנ"לֹ מתכוונות לעבוד? יאפ תוכניות נוספות לחופש:טיול 3 ארצות רק אני ואחי,לעבוד ולחסוך כסף,לצבוע את השיער,לטייל ולהנות מהחופש שנשאר לי עד הצבא חח

../images/Emo109.gifחופש, והוהוהו חופש!../images/Emo152.gif

שם: רוני
תאריך לידה: 23.6.93
מיקום בארץ: חיפה
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): פייסבוק Roni Gott מסנג'ר [email protected] טוויטר Roni_G
משהו טוב שקרה בחודש יוני: יומולדת, חופש, ים, בריכה, ת"א.
משהו רע שקרה בחודש יוני: כלום :p
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: הארי פוטר השישי
, מפגש אצל רייבן (חולצה!), יומולדת לטום חחח
שיר החודש: מקפליי מקפליי מקפליי! |כלניתתמונת החודש: מושלם או לא?
מסר לאומה: תדליקו מזגן
איך התעודות? טובה :)
השנה שהייתה: ממ עברה מהר, לא היה קשה אבל גם לא היה קל.
עולה לכיתה: י"א :O
ביה"ס: ריאלי
חוייה טובה משנת הלימודים: |:
חוייה לא טובה משנת הלימודים: התשובה בשאלה
היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות? היו, והרבה. ממ נשאר מועד ב' במתמטיקה
מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה? חופש
מתכננות חופשה בארץ? לא
מתכננות חופשה בחו"ל? לא
לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? חחח אפילו לא נתנו לי שיעורים D:
באות למפגש פורום בחופש? ברור
מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? ממ אני לא אעשה לילות לבנים אבל גם לא אלך לישון ב10 חח
מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? באמצע ככה
מתכוונות לעבוד? אין עבודה
אולי בייביסיטר פה ושם
תוכניות נוספות לחופש: חחחחח וואי אין לי תוכניות בכלל :X כמה עצוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif In memory of The KING of Pop../images/Emo16.gif

שם: אלכס
תאריך לידה: 07.08.90
מיקום בארץ: בת-ים
דרך ליצירת קשר: פייסבוק
http://www.facebook.com/profile.php?id=523529618&ref=name טוויטר (לא בשימוש)
http://twitter.com/Lex007 מקושרים
http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=541063 מסן
[email protected]
משהו טוב שקרה בחודש יוני: כביכול חופש מהלימודים
משהו רע שקרה בחודש יוני: המוות של מייקל ג'קסון ופארה פוסט
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: לסיים עם המבחני סמסטר בהצלחה (עד כמה שאפשר
), דודה שלי+בתדודה מגיעות מקנדה!
אממ אולי אילת ועוד דברים מתוכננים
שיר החודש: כל השירים של מייקל מתחילת דרכו ששודרו בלי סוף בערוצי MTV ופשוט לא הספיקו לי. במיוחד Ghost (שדווקא לא שידרו אבל התמכרתי
), Thriller, Leave Me Alone ועוד. Black Eyed Peas - Alive, Boom Boom Pow, I Gotta Feeling Danger Radio - Slow Dance With a Stranger David Guetta feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over Flo Rida feat. Wynter Gordon - Sugar Green Day - ¡Viva La Gloria!, 21 Guns, Last Night On Earth Katy Perry - Waking Up In Vegas Kings of Leon - Taper Jean Girl, Milk, Soft, My Party, True Love Way, Notion, Manhattan, Be Somebody, Cold Desert Lacuna Coil - Spellbound Lady Gaga - Paparazzi Passion Pit - Better Things, Little Secrets, Sleepyhead יוני בלוך - כשאת איתי (אני רוצה למות), יש טבעת, הלב שלי עומד להתפוצץ, ילדה שלי קטנה, על מי אני עובד
תמונת החודש: מייקל
מסר לאומה: We will never forget you. R.I.P. לקראת החופש:
מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה? אממ אני צריכה חופש מהחיים בכלל!
מתכננות חופשה בארץ? לרדת לאילת, או לעלות לצפון חח נראה מה יזרום
מתכננות חופשה בחו"ל? ממש לא.. אני חיה על תקציב של סטודנטית
לומדות גם בחופש? דפנטלי נוט, מספיקים לי המבחנים שאני בוקשי לומדת אליהם ><" ובזמן שכולכן בחופש אני עדיין לומדת
באות למפגש פורום בחופש? לא נראלי
מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? אני צריכה לקום ללימודים
מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? לקום מוקםד ללימודים..
מתכוונות לעבוד? אני בחיפושים, אני ממש צריכה עבודה!
אז אם למישהי יש הצעות..
תוכניות נוספות לחופש אממ לא יודעת מסיבות וכאלה, לא משהו מיוחד אני מקווה שיהיה נחמד בחודשיים הקרובים עד כמה שאפשר..

../images/Emo84.gifתעבדי בחנות בגדים של פוקס או משהו ../images/Emo3.gif

בתור קופאית או בתור המציקות שתמיד שואלות " צריכות עזרה
" ? מייקל ג'קסון באמת היה מלך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נהה מכירות זה לא אני חחח

חוצמזה אני לא סובלת את החנות הזאת ואת כל המוכרות שם, זה יהיה פשוט סבל בשבילי

../images/Emo221.gif יאיייייייי השיר שלי ../images/Emo3.gif

אני מתה על מייקל. באמת. תמיד אהבתי אותו. אבל כל העניין הזה פתאום כל כך מרתיח אותי!!! כולם פתאום ככ עצובים ואוהבים אותו, כולל תקשורת וכולל אנשים מפורסמים, כולם עצובים פתאום, פשוט צביעות. שונאת צביעות. התקשורת זאת שאני לא זוכרת פעם אחת שהייתה נחמדה אליו, האנשים המפורסמים האלה שלא הרימו טלפון כשהוא היה שקוע בחובות. איכס.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לגמרי. אבל אני כבר מעלימה עין

אין טעם להתעצבן, נכון? אבל אני מעריכה את ההתעניינות האינסופית עכשיו מכל השנים האחרונות וסיקור מורחב כבר כמעט שבוע. וכל ההצלחה שלו במצעדים עכשיו. זה פיצוי על כל מה שעבר עליו, ככה לפחות אני רוצה לחשוב..

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo195.gifמתפקדתD:../images/Emo195.gif../images/Emo70.gif

שם:
ספיר
תאריך לידה:
1.1.95
מיקום בארץ:
בת ים
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
מסן + פייסבוק - [email protected] איסיקיו - 197604458 פייסבוק - http://www.facebook.com/profile.php?id=1798945475&ref=profile#/profile.php?id=1798945475&ref=profile
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
איילת, חתיכים, מלא בנים שהכרתי D: וונדרלנד !! פוסטרים :] יומולדת לאחי ולדוד. חופש !@$# ובטוח יש עוד מלא אבל >.< תוכניות הקידום בפורום למקפליי :]
משהו רע שקרה בחודש יוני:
מייקל ג'קסון
תעודה >.< מישהו התחיל איתי. חסמו אותי בפייסבוק והייתי צריכה לפתוח חדש. המורה לערבית ולספורט ..
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
משהו מעניין לעשות בחופש .. ייחום לכלבה שלי D: יומולדת לטומי. יומולדת לאבא. יומולדת לסבא. שיגיע רדיו אקטיב כבר לדיסק סנטר לעזעזל ! שיהיה כבר פוסטר של סימפל אצל תומר ! אני כבר נואשתXD אני רק נכנסת לחנות הוא יודע מה אני רוצה
שיר החודש:
Save You - SP 30STM - From Yesterday 30STM - A Modern Myth Three Days Grace - Home Three Days Grace - Let It Die McFLY - Transylvania Hoobastank - The Reason All Time Low - Dear Maria, Count Me In You Me At Six - If I Were In Your Shoes Erreway - Tiempo :D Kelly Clarkson - Because Of You Autopilot Off - Clockwork Eric Dill - I'd Follow You Story Of The Year - Terrified
The Stiff Dylans - Ultraviolet Sum41 - Pieces Linkin Park - Faint Red Hot Chili Peppers - Can`t Stop
תמונת החודש:
יש כמה
אבל זאת, חרשתי עלייה
מסר לאומה:
כל מי שעולה לתיכון [וגם למי שעדיין לא] - אל תלכו למגמת ערבית !! אל תתביישו ! ראיתם מישהו שמצא חן בעיניכן? לכו אליו !!!
לאלה שסיימו לימודים:
איך התעודות?
חרא.
השנה שהייתה:
נחמדה אבל מעייפת.
עולה לכיתה:
ט'
ביה"ס:
חשמונאים
חוייה טובה משנת הלימודים:
קיבלתי 97 במתמטיקה ? XD
חוייה לא טובה משנת הלימודים:
נכשלתי באנגלית :(
היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות?
-
לקראת החופש הגדול:
מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה?
חח בטח שחופש D:
מתכננות חופשה בארץ?
יש מצב :]
מתכננות חופשה בחו"ל?
לא >.< וחבל ..
לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)?
נופ
באות למפגש פורום בחופש?
בטח !
מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה?
מנסה לישון בשעה סבירה אבל לא מצליחה >.<
מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם?
מנסה לקום מוקדם אבל לא מצליחה
מתכוונות לעבוד?
חיפשתי - לא מצאתי >.<"
תוכניות נוספות לחופש:
בריכה, ים, סרטים, פימו, מרתון על טבעי, מרתון המורדים, מרתון סרטים, מרתון לולה, שופינג, שיפוץ החדר, שיפוץ עצמי. שיהיה לכולכן חופש מהנה ומנוצל טוב

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif :O רצינית?! >.<"

ואי לדעתי זאת אחתת התקופות הכי יפות שלו

../images/Emo221.gif מה נסגר עם הלק גבר?

כ"כ יפה. למה הוא הורס את עצמו למה??? אני רוצה את המשקפיים האלה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואו!../images/Emo99.gif

זה מהתקופה האחרונה?

למעלה