התפקדות חודש יולי!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

sweet shir

New member
../images/Emo100.gif מתפקדתD:

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 16.5 מיקום בארץ: רעננה. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן~ [email protected] פייסבוק~ Shir Golde טוויטר~ ShirG משהו טוב שקרה בחודש יוני: מצעד הגאווה, הכתבה של אדם ברולינג סטון וחופששש! D: משהו רע שקרה בחודש יוני: הבגרות בכימיה. למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: קוקה קולה וילאג', להיפטר מכלללל הבגרויות, שופינג ולנסוע לת"א.D: שיר החודש: כל השירים של מקפליי ואדם לאמברט.
תמונת החודש: כפרעליהם3> מסר לאומה: סימס 3 זה כלכך טווווב!! D:
לאלה שסיימו לימודים: איך התעודות? ממוצע 92 D: השנה שהייתה: ארוכה חח עולה לכיתה: י"ב. ביה"ס: תיכון מטרו-ווסט? חח חוייה טובה משנת הלימודים: טיול שנתי. חוייה לא טובה משנת הלימודים: מבחנים, בגרויות, מתכונות וזה שהתבטל לנו המסע הישראלי. :( היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות? היה מלא חח ונשארו מועדי ב' במתמטיקה ואנגלית..
לקראת החופש הגדול: מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה? חופש!!! מתכננות חופשה בארץ? לא ממש.. לא חח מתכננות חופשה בחו"ל? לא לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? לא באות למפגש פורום בחופש? לא חושבת. מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? עד השעות הקטנות. מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? עד הצהריים. מתכוונות לעבוד? אמא שלי מכריחה אותי, אז כן. XD תוכניות נוספות לחופש: מלא סמינרי הכנה לפולין ואולי ווליום אילת(?) של סלקוםD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקראדם333>

אוי איך שכחתי ת'כתבה של אדמוש? :0 ואת גם מתכננת לראות אותי דהההההה זה הכי מושי שיהיה לך כל החופש חהחה333>

sweet shir

New member
יואו תראי אותנו, כותבות 'קראדם3>' ו'כפרעליהם'

ממש התקדמנו מאז הגמר חחחחחחחחחחחח כל הכבוד לנו! חחחחחחחחחח צודקת!
3333>

Charley XD

New member
זה לא נחמד מצדך

זונה ><" אני קמתי בפאקינג 6:30 בזמן האחרון ואת ישנת עד הצהריים ! זה נראה לך הגיוני ? אהה ואת באה עלי. תזכרי אותי D:

sweet shir

New member
אני זוכרת! השאלה מתי חחח

אמא שלי עדיין מכריחה אותי לחפש עבודה בראשון, בזמן שזה ממש מפגר כי מה10 עד ה18 אנלא אוכל לעבוד.. אז כאילו אם יקבלו אותי "אבל אני לא יכולה כל השבוע הקרוב". והיא לא מוכנה לחשוב על זה בהגיון! ><

Little McMickey

New member
נקבה

שם: תאריך לידה: גיל: מיקום בארץ: דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): משהו טוב שקרה בחודש יוני: משהו רע שקרה בחודש יוני: למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: שיר החודש: תמונת החודש: מסר לאומה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני פה אני פה אני פה!!!../images/Emo23.gif

שם: מיכל מזרחי תאריך לידה: עוד חודש 19!!!! 9.8.90 גיל:18 ו-11 חודשים מיקום בארץ: קרית ביאליק דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): [email protected] זה מסן משהו טוב שקרה בחודש יוני:ואווווווו אתן לא יודעותכמה!!!!! בואו נגיד שמשהו שצריךלעשות עם בנים והוא מאוד מהנה עשיתי חחחח משהו רע שקרה בחודש יוני: פשוט שום דבר למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: לטלוש שלי
שיר החודש:ממש הרבה תמונת החודש: אני לא על המחשב שלי אז אין מסר לאומה: תשמרו על עצמכן!

yaelsee

New member
מתפקדת!

שם: יעל/יעלסי
תאריך לידה: 16.2.1992
מיקום בארץ: פרדסיה
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): Yael Seesam בפייסבוק
משהו טוב שקרה בחודש יוני: סיימנו בצפר!
משהו רע שקרה בחודש יוני: היו מיליון בגרויות
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: לוילג'
שיר החודש: Bubblewrap עשה לי פרץ נוסטלגיה מטורף
תמונת החודש: נו טוב, אין לי באמת...
מסר לאומה: אל תישרפו, זה כואב.
לאלה שסיימו לימודים:
איך התעודות? ת'אמת שממש טוב, ממוצע 91
השנה שהייתה: עמוסה ביותר, אבל לא חושבת שהייתי מוותרת עליה בחיים!
עולה לכיתה: י"ב
ביה"ס: דרור...
חוייה טובה משנת הלימודים: יש מלא, בעיקר כל החברים+כל הערב מחול וזה...
חוייה לא טובה משנת הלימודים: הבגרות בפיזיקה
היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות? רק מועדי ב', כזה ליתר בטחון.
לקראת החופש הגדול:
מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה? חופש! דה!
מתכננות חופשה בארץ? וילג' נחשב?
מתכננות חופשה בחו"ל? יאפ, טסה לארה"ב לשלושה שבועות לחברה! לבד
לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? אין מצב שבעולם!
באות למפגש פורום בחופש? אם הוא יהיה כשאני אהיה בארץ, אז למה לא?
מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? ערה!
מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? מה שיצא כזה...
מתכוונות לעבוד? נופ!
תוכניות נוספות לחופש: לישון מלא ולראות חצויה חחח

למעלה