זה או זה

וואו..די ארוך אבל נענה ../images/Emo185.gif

מהשחקנים: פלור או חואן פלור.. מריאנה או אסטפנו מריאנה
קוקו או פליפה באמת שלא יודע..פלי.. פליפה או בנחמין זה בטח קשה...פלי לואיסנה או קמילה לואיסנה מהדמויות: מרטין או תומאס תומאס מללה או טיטינה בטח שטיטינה ...מה השאלה פה?? פצ'ה או בטה פצ'ה נטה או קלרה קלרה מורדים / פלוריסיינטה פלורסיינטה גידו במורדים או בטה בפלוריסיינטה בטה בפלורסיינטה פליסיטאס במורדים או סופיה בפלוריסיינטה סופיה בפלורסיינטה אגוסטינה במורדים או מיה בפלוריסיינטה מיה.. פבלו במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה פרנקו (בגלל הטניס!!) פינת אור / פלוריסיינטה וואו! שאלה מתקילה...אין לי שמץ שתיהן כ"כ טובות...אבל אם ממש חייב 51% פינת אור 49% פלורסיינטה. מרטין בפלוריסיינטה או אגוס בפינת אור-השם זה לוקאס..ו...האמ..לוקאס רוברטיטה בפלוריסיינטה או מריאנה בפינת אור-מלנה..ואל תשאלי על פינת אור אם לא ראית...מעדיף את מלנה תומאס בפלוריסיינטה או אסטפנו בפינת אור תומאס בפלורסיינטה שירים בסדרה: Ven a mi או Porque ואן מי kirikiki או Tic Tac קיריירירירייריק כי את טיק טאק לא שמעתי.. Y asi sera או Quereme solo ami לא שמעתי.. שונות: להקה: ארווי או בננות ירוקות (גלאם..) ארווי שיר הפתיחה: במורדים או בפלוריסיינטה בפלורסיינטה סרט: קטנטנות או המסע אל החלום קטנטנות המורדים בארץ: הופעה ראשונה או שניה ראשונה (כי אז ראיתי ואהבתי אותם..) סדרות: קטנטנות או פינת אור קטנטנות זוגות: פליפה ולואיסנה או בנחמין וקמילה פלי ולו זוגות 2: פלור ופרנקו או פלור ופדיריקו פלור ופדריקו השאלון: נחמד או אהבתי נחמד

dulce nofa

New member
תשובות../images/Emo26.gif

פלור או חואן- פלור מריאנה או אסטפנו- מריאנה קוקו או פליפה- קוקו
פליפה או בנחמין- בנחמין לואיסנה או קמילה-קמילה מרטין או תומאס- תומס מללה או טיטינה-טיטינה פצ'ה או בטה- פצ'ה נטה או קלרה- נטה מורדים / פלוריסיינטה- שניהם
גידו במורדים או בטה בפלוריסיינטה- בטה בפלוריסיינטה פליסיטאס במורדים או סופיה בפלוריסיינטה-פליסיטאס במורדים אגוסטינה במורדים או מיה בפלוריסיינטה-מיה בפלוריסיינטה פבלו במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה- פרנקו בפלוריסיינטה פינת אור / פלוריסיינטה- פלוריסיינטה
מרטין בפלוריסיינטה או אגוס בפינת אור- אגוס רוברטיטה בפלוריסיינטה או מריאנה בפינת אור- אין על מריאנה
תומאס בפלוריסיינטה או אסטפנו בפינת אור- אסטפנו להקה: ארווי או בננות ירוקות- ארוואי שיר הפתיחה: במורדים או בפלוריסיינטה- איזה מהמורדים.. היו הרבה.. סרט: קטנטנות או המסע אל החלום- המסע אל החלום המורדים בארץ: הופעה ראשונה או שניה- ראשונה
סדרות: קטנטנות או פינת אור- קטנטנות זוגות: פליפה ולואיסנה או בנחמין וקמילה- פליפה ולואיסנה.. זוגות 2: פלור ופרנקו או פלור ופדיריקו- פלור ופרנקו..חח.. השאלון: נחמד או אהבתי- נחמד..חח... אבל ארוך..

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif אני עונה ../images/Emo182.gif../images/Emo105.gif

מהשחקנים: פלור או חואן
פלור.. מריאנה או אסטפנו
שנייהם.. קוקו או פליפה
קוקו.. פליפה או בנחמין
בנחמין.. לואיסנה או קמילה
לואיסנה.. |מהדמויות: מרטין או תומאס
תומאס.. מללה או טיטינה
טיטינה.. פצ'ה או בטה
אממ לא יודעת.. נטה או קלרה
שתייהן.. מורדים / פלוריסיינטה
שנייהם.. גידו במורדים או בטה בפלוריסיינטה
אממ שנייהם חח..
פליסיטאס במורדים או סופיה בפלוריסיינטה
שתייהן..
אגוסטינה במורדים או מיה בפלוריסיינטה
מאיה בפלוריסיינטה.. פבלו במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה
שנייהם..((כן, שוב..)) פינת אור / פלוריסיינטה
שנייהם.. מרטין בפלוריסיינטה או אגוס בפינת אור (לא יודע ת'שם של הדמות שלו)
בפינת אור קראו לדמות שלו לוקאס ואממ..שנייהם.. רוברטיטה בפלוריסיינטה או מריאנה בפינת אור (כנ"ל)
בפינת אור קראו לדמות שלה מלנה ושנייהם.. תומאס בפלוריסיינטה או אסטפנו בפינת אור (כנ"ל)
בפינת אור קראו לדמות שלו מתאו וגם שנייהם.. שירים בסדרה: Ven a mi או Porque
אממ שנייהם.. kirikiki או Tic Tac
קיקיריקי.. Y asi sera או Quereme solo ami
אי אסי סרה.. שונות: להקה: ארווי או בננות ירוקות
ארווי.. שיר הפתיחה: במורדים או בפלוריסיינטה
שנייהם.. סרט: קטנטנות או המסע אל החלום
קטנטנות.. המורדים בארץ: הופעה ראשונה או שניה
ראשונה.. סדרות: קטנטנות או פינת אור
אממ שנייהם.. זוגות: פליפה ולואיסנה או בנחמין וקמילה
לואיסנה ופליפה
זוגות 2: פלור ופרנקו או פלור ופדיריקו
פלור ופרנקו.. השאלון: נחמד או אהבתי
נחמד +..

alinali

New member
../images/Emo41.gifעונה-->../images/Emo41.gif

מהשחקנים: פלור או חואן : פלור מריאנה או אסטפנו : מריאנה קוקו או פליפה : פליפה פליפה או בנחמין: פליפה לואיסנה או קמילה : קמילה!!!! מהדמויות: מרטין או תומאס :תומאס מללה או טיטינה : מללה פצ'ה או בטה :פצ'ה נטה או קלרה :נטה מורדים / פלוריסיינטה : גידו במורדים או בטה בפלוריסיינטה : גידו פליסיטאס במורדים או סופיה בפלוריסיינטה :פלי אגוסטינה במורדים או מיה בפלוריסיינטה :מיה פבלו במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה : פבלו פינת אור / פלוריסיינטה מרטין בפלוריסיינטה או אגוס בפינת אור : מרטין רוברטיטה בפלוריסיינטה או מריאנה בפינת אור: רוברטיטה תומאס בפלוריסיינטה או אסטפנו בפינת אור: תומאס שירים בסדרה: Ven a mi kirikiki Y asi sera שונות: להקה: ארווי או בננות ירוקות ארויי שיר הפתיחה: במורדים או בפלוריסיינטה : מורדים סרט: קטנטנות או המסע אל החלום : המסע אל החלום המורדים בארץ: הופעה ראשונה או שניה: הופעה ראשונה סדרות: קטנטנות או פינת אור : קטנטנות זוגות: פליפה ולואיסנה או בנחמין וקמילה :בנחמין וקמילה זוגות 2: פלור ופרנקו או פלור ופדיריקו : פלור ופדריקו השאלון: נחמד או אהבתי: אהבתי

FelipeMiVida

New member
יאללה נענה בכל מקרה מצ'עמם לי

מהשחקנים: פלור או חואן? עם כל אהבתי לחואן אני בוחרת את פלור מריאנה או אסטפנו? מריאנה קוקו או פליפה?פליפפפפפפהההה פליפה או בנחמין?עדיין פליפה לואיסנה או קמילה ? קמושלמת כמובן מהדמויות: מרטין או תומאס?תומי מללה או טיטינה ?טיטינה פצ'ה או בטה ? בטה נטה או קלרה ? נטה מורדים / פלוריסיינטה גידו במורדים או בטה בפלוריסיינטה? גידו פליסיטאס במורדים או סופיה בפלוריסיינטה?פליסיטאססס אגוסטינה במורדים או מיה בפלוריסיינטה ? מיה פבלו במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה ? פבליטו פינת אור / פלוריסיינטה מרטין בפלוריסיינטה או אגוס בפינת אור? מרטין רוברטיטה בפלוריסיינטה או מריאנה בפינת אור? רוברטיטה תומאס בפלוריסיינטה או אסטפנו בפינת אור ? תומי שירים בסדרה: Ven a mi או Porque ? פורקה kirikiki או Tic Tac ? קיקיריקי Y asi sera או Quereme solo ami ? אי אסי סרה איזה שיררררררר שונות: להקה: ארווי או בננות ירוקות ? ארווי שליטההה שיר הפתיחה: במורדים או בפלוריסיינטה רבלדה סרט: קטנטנות או המסע אל החלום ? המסע אל החלום*רוצה כבר שיצא בדיוידי* המורדים בארץ: הופעה ראשונה או שניה? שניה סדרות: קטנטנות או פינת אור ? צ'יקי זוגות: פליפה ולואיסנה או בנחמין וקמילה?פלי ולו אבל אם זה בסדרה אז פבלו ומריצה זוגות 2: פלור ופרנקו או פלור ופדיריקו? פדה ופלור השאלון: נחמד או אהבתי ? מעביר את הזמן במוי כיף

עונההה../images/Emo26.gif

מהשחקנים: פלור או חואן? פלור מריאנה או אסטפנו? מריאנה קוקו או פליפה? קשה אבל..פליפה
פליפה או בנחמין? אממ נראה לי בנחה
לואיסנה או קמילה? קמילהההההה
מהדמויות: מרטין או תומאס? תומאס מללה או טיטינה? מללה פצ'ה או בטה? בטה נטה או קלרה ? נטהההההההה ברור מורדים / פלוריסיינטה גידו במורדים או בטה בפלוריסיינטה? גידו פליסיטאס במורדים או סופיה בפלוריסיינטה? פלי אגוסטינה במורדים או מיה בפלוריסיינטה? מיה פבלו במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה? פרנקו
פינת אור / פלוריסיינטה? מרטין בפלוריסיינטה או אגוס בפינת אור? בפינת אור רוברטיטה בפלוריסיינטה או מריאנה בפינת אור? רוברטיטה תומאס בפלוריסיינטה או אסטפנו בפינת אור? תומאס שירים בסדרה: Ven a mi או Porque ? אממ VEN A MI kirikiki או Tic Tac? אממ... KIRIKIKI Y asi sera או Quereme solo ami? נראה לי Y ASI SERA שונות: להקה: ארווי או בננות ירוקות ? ברור ארווי!!!!!!!
שיר הפתיחה: במורדים או בפלוריסיינטה? אממ המורדים סרט: קטנטנות או המסע אל החלום? המסע אל החלום המורדים בארץ: הופעה ראשונה או שניה? שנייה סדרות: קטנטנות או פינת אור? קטנטנות ברור זוגות: פליפה ולואיסנה או בנחמין וקמילה? בנחה וקמי
זוגות 2: פלור ופרנקו או פלור ופדיריקו? פלור ופדריקו השאלון: נחמד או אהבתי ? נחמד

התשובות שלי:

1)מהשחקניות:פלור
אני
בה כי היא מושלמת
2)מהשחקניות:מריאנה
אני
בה כי היא מושלמת
3)מהשחקנים:קוקו
אני
בו
הוא חתיך,מושלם,סקסי
4)מהשחקנים:בנחמין
אני
בו
5)מהשחקניות:קמילה
אני
בה
6)אני
בתומאס
7)אני
בטיטינה
8)אני
בבטה
9)אני
בקלרה
10)אני
בסידרה "פלוריסיינטה" 11)אני
בבטה מ"פלוריסיינטה" 12)אני
בסופיה מ"פלוריסיינטה" 13)אני
במיה מ"פלוריסיינטה" 14)אני
בפרנקו מ"פלוריסיינטה" 15)אני
בסידרה "פלוריסיינטה" 16)אני
במרטין מ"פלוריסיינטה" 17)אני
ברוברטיטה מ"פלוריסיינטה" 18)אני
בתומאס מ"פלוריסיינטה" 19)שירים בסידרה שאני אוהבת:ven a mi porque 20)אני
בלהקה בננות ירוקות מ"פלוריסיינטה" 21)שיר הפתיחה שאני אוהבת:"פלוריסיינטה" 22)הסרט שאני אוהבת:קטנטנות. 23)ההופעה של המורדים בארץ שהכי אהבתי:הופעה מספר 2. 24)אני אוהבת את הסידרה:פינת אור. 25)הזוגות שאני אוהבת:בנחמין וקמילה. 26)פלור ופדריקו
הם זוג כובש
אני מתה,חולה,מאושפזת עלייהם
27)אהבתי את השאלון
זה היה חמוד

חניניתה

New member
אניייייייי עונהההההה

מהשחקנים: פלור או חואן: היתלבטות קשה אבל חואן מריאנה או אסטפנו: אסטפנו קוקו או פליפה: קוקיטו
פליפה או בנחמין: בנחה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם
לואיסנה או קמילה : אמממ שתיהן מהדמויות: מרטין או תומאס: תומאס מללה או טיטינה: טיטינה פצ'ה או בטה : פצ'ה
נטה או קלרה: נטה מושלמת!!!! מורדים / פלוריסיינטה : שניהםםםםםםםם גידו במורדים או בטה בפלוריסיינטה : בטה פליסיטאס במורדים או סופיה בפלוריסיינטה: סופיה אגוסטינה במורדים או מיה בפלוריסיינטה : מיה פבלו במורדים או פרנקו בפלוריסיינטה פבלו.. לא הספקנו לראות אותו מפלורי פינת אור / פלוריסיינטה : שניהם מרטין בפלוריסיינטה או אגוס בפינת אור (לא יודע ת'שם של הדמות שלו): פינת אוררררררררר רוברטיטה בפלוריסיינטה או מריאנה בפינת אור (כנ"ל): רוברטה תומאס בפלוריסיינטה או אסטפנו בפינת אור (כנ"ל): שניהם הוא כל כל חמודדד שירים בסדרה: Ven a mi kirikiki Y asi sera שונות: להקה: ארווי או בננות ירוקות : רבלדה שיר הפתיחה: במורדים או בפלוריסיינטה שניהם סרט: קטנטנות או המסע אל החלום : המסע אל החלום המורדים בארץ: הופעה ראשונה או שניה :ראשונה סדרות: קטנטנות או פינת אור : שניהםםםם זוגות: פליפה ולואיסנה או בנחמין וקמילה: בנחה וקמי זוגות 2: פלור ופרנקו או פלור ופדיריקו : פלור ופדריקו השאלון: נחמד או אהבתי : אהבתי

../images/Emo187.gif../images/Emo183.gifאניייי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מהשחקנים
פלור או חואן
שניהם
מריאנה או אסטפנו
שניהם
קוקו או פליפה
פליפהההה
פליפה או בנחמין
ברור שפליפה המושלםםםם
לואיסנה או קמילה
שתיהן
מהדמויות