יאפ....
O olly v New member 21/12/05 #11 כבר צהריים טובים.. בוחן בכימיה , עבר טוב.... זה הקטע בתור חנונים כאילו? לדון במבחנים למיניהם?..
L lady from the hell New member 21/12/05 #12 ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gifצהריים טובים ודווקא לי דחפו היום בשעה ראשונה מבחן בסוציאולוגיה..
../images/Emo140.gif../images/Emo42.gifצהריים טובים ודווקא לי דחפו היום בשעה ראשונה מבחן בסוציאולוגיה..
L lady from the hell New member 21/12/05 #18 חח לא יודעת אין לנו בינתיים ספרים הכל המורה מסכמת >< סתם חרתה של מיקצוע
S SuddenlyPsychotic New member 21/12/05 #21 הסבר על קוד בינארי משרשור ישן יותר לא הכנסתי את זה שם, כי רק עכשיו כתבתי את זה למי שמתעניין, זה מסביר בצורה די בסיסית, מקווה שתבינו תזכרו ליישר את קובץ הטקסט לשמאל כדי לקרוא את המספרים כמו שצריך בהצלחה
הסבר על קוד בינארי משרשור ישן יותר לא הכנסתי את זה שם, כי רק עכשיו כתבתי את זה למי שמתעניין, זה מסביר בצורה די בסיסית, מקווה שתבינו תזכרו ליישר את קובץ הטקסט לשמאל כדי לקרוא את המספרים כמו שצריך בהצלחה
B bernie92 New member 22/12/05 #25 לא לכיתה שלי. יש להם מחר שעתיים ראשונות מבחן (ממש קשה) בערבית ואני בכלל פרשתי משם שני מבחנים אחרונים (צרפתית ולשון) עם ציון 96
לא לכיתה שלי. יש להם מחר שעתיים ראשונות מבחן (ממש קשה) בערבית ואני בכלל פרשתי משם שני מבחנים אחרונים (צרפתית ולשון) עם ציון 96
א אחלום לנצח New member 22/12/05 #26 ../images/Emo85.gifהיה לי היום אסיפת הורים ובפיזיקה קיבלתי חיובי גבוה [שזה אומר, 80 ומעלה.] זה כזה לא צפוי^^ ציפיתי לפחות לחיובי אם לא פחות :] יופידו. וגם בלשון, ערבית, והסטוריה קיבלתי חיובי גבוה ^^ יאעי.
../images/Emo85.gifהיה לי היום אסיפת הורים ובפיזיקה קיבלתי חיובי גבוה [שזה אומר, 80 ומעלה.] זה כזה לא צפוי^^ ציפיתי לפחות לחיובי אם לא פחות :] יופידו. וגם בלשון, ערבית, והסטוריה קיבלתי חיובי גבוה ^^ יאעי.
N noname202 New member 22/12/05 #31 ../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif טוב, אין טעם לפתוח שרשור חדש כי זה לא ירד... אז שיהיה לכולנו יום מוצלח ונעים, בהצלחה לכל הנבחנים בהיסטוריה [עליות סאקס. ] ולכל הנבחנים האחרים 8 עמודים של סיכומים!! תגידו לי שזה לא התעללות..
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif טוב, אין טעם לפתוח שרשור חדש כי זה לא ירד... אז שיהיה לכולנו יום מוצלח ונעים, בהצלחה לכל הנבחנים בהיסטוריה [עליות סאקס. ] ולכל הנבחנים האחרים 8 עמודים של סיכומים!! תגידו לי שזה לא התעללות..