שאלון היכרות קצר

meytula

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo203.gifשאלון היכרות קצר../images/Emo203.gif../images/Emo42.gif

שם: גיל: אזור מגורים: רווק? מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא? מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא? מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן? מי מהחברים של איתן מועדף עליך? מי לדעתך יועמד להדחה השבוע? דניאל קרן או אורטל?? מה הייתם משניפ בפורמט של התוכנית? אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם? בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן??

meytula

New member
אני ראשונה

שם:מיטל גיל:25 אזור מגורים:מרכז רווק?לא מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא?דניאל מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא?אתי מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן?אורטל את המליון ודניאל את איתן מי מהחברים של איתן מועדף עליך?אורן,לדעתי הוא הכי טוב בוילה הזאת מי לדעתך יועמד להדחה השבוע?ליז,ענת,ליהי ואיילת דניאל קרן או אורטל??דניאל מה הייתם משניפ בפורמט של התוכנית?הייתי מכניסה גבר נוסף במעמד של איתן אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם?כן בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן??אחרי שהוא יצא על אתי והתעורר כן.הוא בחור די טוב,יש לו בסיס של ערכים,עקרונות,הוא חכם,הוא רגיש לאנשים שהוא מכבד ואוהב,לא אגואיסט

../images/Emo9.gifאני...

שם:-רוני גיל:32+ אזור מגורים:-חיפה רווק?-כן מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא?-איילת (לאחרונה קצת פחות) מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא?-אתי מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן?-איילת או אורטל את המיליון. דניאל את איתן מי מהחברים של איתן מועדף עליך?- אורן מי לדעתך יועמד להדחה השבוע?- ליהי,ליז,אתי,ענת דניאל קרן או אורטל??-דניאל מה הייתם משניפ בפורמט של התוכנית?-עוד רווק,עוד משימות מעניינות אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם?-לא כרגע בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן??- לא! צנון יבשושי ולא הטעם שלי גם חיצונית...

meytula

New member
אני גם אהבתי אותה בהתחלה

אבל ההתחברות שלה לקרן ואתי הגעילה אותי והיא איבדה את כל אופייה המיוחד והפכה להיות הצל שלהן ולא איילת בפני עצמה כמו לפני החיבור לא נראה לי שהיא תחזור לעצמה

../images/Emo153.gif

שם: 2 וו זה אנקול גיל: 29 אזור מגורים: גוש דן רווק?יאפ מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא?
מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא?
אני חייבת לציין שענבר.. כי מאחרים לא ציפיתי לכלום. מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן?שכולם יצאו עם ידיים ריקות.. ונאמר אומן! כן יהי רצון!
מי מהחברים של איתן מועדף עליך?אורן מי לדעתך יועמד להדחה השבוע? קרן,אתי,ליהי,ענבר. דניאל קרן או אורטל?? דניאל מה הייתם משנים בפורמט של התוכנית?
את המנחים בתור התחלה, את הרווק לאחר מכן. אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם?
בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן??

לשנות מנחים זה גם לשנות את כל ההפקה

ז"א.. שיתנו להם חופשיות להגיד דברים בלי צנזורה . ואני בטוחה שיש להם הרבה מה להגיד. ואם לא כאלו, אז לפחות משעשעים כמו ארז ואסי..

meytula

New member
כנראה שניתקע איתם לנצח../images/Emo10.gif

הם לא מספיק דומיננטים

../images/Emo171.gifאני ../images/Emo171.gif

שם: נועה גיל: 28 אזור מגורים: מרכז רווקה? טרייה... מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא? לא בדיוק אהובה אבל אורטל נסבלת מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא? ענבר, גם בגלל כל מה שהיה השבוע וגם בגלל שהיא מוזנחת ברמות וממש קשה לי לראות את זה. מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן? מקווה שאורטל את המיליון ודניאל את איתן מי מהחברים של איתן מועדף עליך? אורן. לא הייתי מתנגדת..
מי לדעתך יועמד להדחה השבוע? ליז ענת ליהיא אולי ענבר (מקווה בעקבות השבוע) דניאל קרן או אורטל?? אם זה לאיתן- דניאל, בכללי- אורטל מה הייתם משנים בפורמט של התוכנית? מכניסה עוד גברים דחוףףףף!!!!
אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם? לעולם לא מסמסת לתוכניות טלויזיה בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן?? כן בגדול הוא בסדר,חמודי רק חבל שיוצאים ממנו דברים לא טובים בתוכנית,אבל אי אפשר להאשים אותו חוץ מהקטע שהוא נכנס לתוכנית כמובן...

meytula

New member
גם אני לא הייתי מתנגדת לגבר כמו אורן

רק שחבר שלי לא ישמע את זה ואז אצטרך להיכנס לוילה ולסבול את אתי

שאפולי

New member
אני:)

שם: ליב
אזור מגורים: בבית
רווק? לא, נשואה באושר+ חתולה מניאקית
מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא? אין מישהי אהובה, הרע במיעוטו הוא משהו בין דניאל לענת?...
מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא? קרן
מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן? אם שום דבר לא ישתנה, אני מעריכה שדניאל את שניהם
מי מהחברים של איתן מועדף עליך? איכסססס שאני לא אתחיל בכלל
מי לדעתך יועמד להדחה השבוע? ליז,ליהי,אתי וענת
דניאל קרן או אורטל?? דניאל, ברור.
מה הייתם משניפ בפורמט של התוכנית? פפפפפפפ
אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם? לא, לא ועוד פעם לא.
בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן?? גבר? בקושי ילד
לא.

meytula

New member
../images/Emo6.gifחתולה מניאקית

גם אני סולבת מאחת כזאת

שאפולי

New member
טוב לדעת שאני לא לבד

מצד שני, אחד מהחתולים (האהוב והיפה מכולם) שאני מגדלת בחצר נדרס היום

למעלה