שאלון היכרות קצר

Dmorrigan

New member
אני ../images/Emo192.gif

שם: דנה גיל: 26 אזור מגורים: מרכז רווקה? גרה עם בן זוג מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא? ענבר היתה הפייבוריטית שלי, כרגע הרעות במיעוטן הן ענבר, ענת ואולי דניאל מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא? קרן צ'אקי, אתי
, יוני החופר ובן האפס מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן? אורטל תיקח את המיליון ודניאל את איתן מי מהחברים של איתן מועדף עליך? אורן, למל"מ רציני, אבל בן אדם טוב ונראה הכי גברי מבין הארבעה. מי לדעתך יועמד להדחה השבוע? ליז, ענת, ליהי ואתי, בעזרת השם אתי תעוף. דניאל קרן או אורטל?? דניאל מה הייתם משנים בפורמט של התוכנית? 1. מחליפה את המנחים ואת ההפקה 2. מעיפה את כל הבנים ומכניסה רק את גב פשטי אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם? סימסתי לענבר עד שחברה לציר הרשע בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן?? לא, צנון הוא הירק השנוא עלי.

lantora

New member
אני../images/Emo203.gif

שם:לנטורה :p גיל:20 אזור מגורים:השרון רווק?לא מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא?דניאל מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא?קרן מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן?דניאל את איתן,ענת\איילת\אורטל את המיליון מי מהחברים של איתן מועדף עליך?אורן מי לדעתך יועמד להדחה השבוע?אתי ליז ענת ליהי דניאל קרן או אורטל??דניאל! מה הייתם משניפ בפורמט של התוכנית?גבר נוסף בתקן הרווק+הרבה פחות צנזורה ו"חירבושי הפקה+הרבה יותר משימות למיניהם-משעמם! אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם?קצת.. בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן??ממש לא

survivorUS

New member
../images/Emo26.gif

שם: אורן גיל:27 אזור מגורים: מרכז רווק? כן מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא? דניאל וענבר מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא? קרן מי לדעתך תיקח את המליון ומי את איתן? דניאל את איתן , אורטל את המליון מי מהחברים של איתן מועדף עליך? אורן , אחלה גבר מי לדעתך יועמד להדחה השבוע? ליז,ענת,ליהי ואתי דניאל קרן או אורטל?? דניאל מה הייתם משנים בפורמט של התוכנית?במקום בנות חדשות שיכניסו רווק חדש אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם? קצת בנות,הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן??

1Shir

New member
שיר, 29, הרצליה, רווקה

מי הדמות הנשית האהובה עליך בדור הבא? דניאל מי הדמות הכי פחות אהובה עליך בדור הבא? ליהי מי לדעתך תיקח את המיליון ומי את איתן? דניאל
מי מהחברים של איתן מועדף עליך? אורן מי לדעתך יועמד להדחה השבוע? כבר לא רלוונטי, לדעתי תודח ליז
דניאל קרן או אורטל? דניאל מה הייתם משנים בפורמט של התוכנית? לא לשנות חוקים אתם מסמסים לפייבוריטית שלכם? בינתיים לא, בתוכנית האחרונה הצבעתי באינטרנט בנות, הייתן רוצות גבר כמו איתן לצידכן? לא. בחיצוניות - הכי כן

למעלה