XDD אני רוצה ללכת.. כל דבר שלא ריאלי הוא טוב בשבילי\ עדיף פסיכולוגיה או סוציולוגיה
ג גילולית New member 20/2/08 #120 ../images/Emo205.gifXDD אני רוצה ללכת.. כל דבר שלא ריאלי הוא טוב בשבילי \ עדיף פסיכולוגיה או סוציולוגיה
../images/Emo205.gifXDD אני רוצה ללכת.. כל דבר שלא ריאלי הוא טוב בשבילי \ עדיף פסיכולוגיה או סוציולוגיה
B butbut New member 20/2/08 #121 נ../images/Emo126.gifאמ..פסיכו' הרבה יותר מעניין מסוציו'... לפי דעתי בכול אופן- כי חברות שלי לומדות את שניהם. XD
נ../images/Emo126.gifאמ..פסיכו' הרבה יותר מעניין מסוציו'... לפי דעתי בכול אופן- כי חברות שלי לומדות את שניהם. XD
ג גילולית New member 21/2/08 #122 ../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifזה מה שאמרה לי גם בתדודה שלי, אצלנו בבצפר אני לא חושבת דאפשר גם וגם זה או זה או זה =\\ חבל שאי אפשר כלום במקום מת'
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifזה מה שאמרה לי גם בתדודה שלי, אצלנו בבצפר אני לא חושבת דאפשר גם וגם זה או זה או זה =\\ חבל שאי אפשר כלום במקום מת'
M McFly rullz New member 19/2/08 #89 ../images/Emo192.gifגאאאש איזה יפפפה!../images/Emo178.gif ותודה על כל התמונות
B butbut New member 20/2/08 #109 חחח או בת-ים או ת"א לא זוכרת כבר אבל הוא מסתובב הרבה בעזריאלי- הוא היה במפגש פורום אחד שלנו[מקפליי] ואמרנו לו ולחברים שלו שלום.
חחח או בת-ים או ת"א לא זוכרת כבר אבל הוא מסתובב הרבה בעזריאלי- הוא היה במפגש פורום אחד שלנו[מקפליי] ואמרנו לו ולחברים שלו שלום.
D DoLi it is Me New member 20/2/08 #119 בבתת ים??סבתא שלי גרה שם XD טוב כל הסבתות גרות שם ><... ובן כמה הוא חח?
M Maddie New member 20/2/08 #113 אהההה הסנוב מישרא!../images/Emo185.gif יודעת מי זה והוא לא דומה בגרוש לדאגי. הוא עשה מוהוק O:
B butbut New member 20/2/08 #114 ../images/Emo45.gifהוא שדרג את עצמו-הוא צבע לחום-שחור בלע הרס את עצמוXD
K kelly7i New member 19/2/08 #78 שמעי משו. את חייבת להפסיק להשתמש ב- - זה היה האייקון של הפיק שלך, הוא מת אז גם זה מת איתו! לא משתמשים בו למטרות אחרות, הוא אך ורק של הפיק.
שמעי משו. את חייבת להפסיק להשתמש ב- - זה היה האייקון של הפיק שלך, הוא מת אז גם זה מת איתו! לא משתמשים בו למטרות אחרות, הוא אך ורק של הפיק.
B butbut New member 19/2/08 #83 לא../images/Emo70.gifXDDD מעכשיו זה המאומץ שלי ^^ LOL זה מה שמסמל אותי XDDD