בוקר טוב

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחח.. חופצנים!!!../images/Emo46.gif

אה ושכחתי גם להגיד.. לא ידעתי שיש פה עוד מישהי שמכירה את ג'נסן המושלם!!
ראית מלאך שחור? איזה סידרה מדהימההההה

ortal herrera

New member
בארור שראיתי! כנסי שניה

ג'נסן באמת מושלם... וחברה שלי מתה עליו... יש לה איזה 500 תמונות שלו במחשב מכל הזמנים וגם יש לה קומונה עליו....

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif500 תמונות??? ../images/Emo12.gif

וואו...
לי אין אפילו אחת..
חחח.. אבל יש לי תמונה שלו בחדר
.. ושימי קישור לקומונה אם בא לך.. אולי אני אח"כ אכנס.... עכשיו אני הולכת להוציא כרטיס עובד..
אז צ'או בנתיים... ושיהיה יום מדהים!!!

eveligne406

New member
לא בדיוק אמרה..

אומרים שהיא התעצבנה כי ראו את אנני ופונצ'ו ביחד במסעדה כשנסעו לצלם בקנקון, ואומרים שהם היו ממש צמודים והחזיקו ידיים והכל, וזה לאאאא היה חלק מהסצינות. ויש איזה מישהי שטוענת שהיא חברה מאוד קרובה של פונצ'ו ושהוא אמר לה שהוא נפרד מדולסה בגלל סיבות אישיות ושהוא יוצא עם אנהי. לפי דעתי...60% אמת. השאר שקר.

O u R u S h

New member
אם זה נכון......

אז היא התעצבנה בצדק... ופונצ'ו יוצא פה מניאקקקקקק וגם אנהי.... אם היא אומרת שהן כל כך חברות טובות וזהה... בעעעעע שונאת בוגדיםםםםם ושתבינו אני הכי אוהבת את פונצ'ווו..!!! אבל זה מגעילל

eveligne406

New member
אנהי לא מניאקית! גם אם זה נכון

גם אם זה נכון היא בכלל לא מניאקית כי אם השמועה נכונה , אז פונצ'ו נפרד מדולסה לפני בערך שבועיים. כי השמועה עצמה יצאה לפני שבועיים. אז זה לא שהוא יצא עם אנהי בזמן שהיה חבר של דולסה..ואם זה נכון, אז אין מה לעשות אנהי לא אשמה שהיא אוהבת את פונצ'ו, והיא בכלל עושה טובה שהיא הסתירה את זה עכד עכשיו היא יכלה לצאת בהצהרות לעיתונות שהיא ופונצ'ו יוצאים אבל היא לא עשתה את זה. ושוב, זה רק בהנחה אםם השמועה נכונה. מה שלא כל כך נראה לי.

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo42.gifבוקר/צהריים טובים../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

עכשיו קמתי
הייתי עייף כנראה יותר מדי...נרדמתי ב-5 וחצי בבוקר
שיהיה לנו יום טוב...

oren456

New member
קצת מאוחר ,אבל צהריים טובים

שיהיה לנו יום מדהים ושלופיטה כבר תחזור לניקו!!!!!!!!!!!

למעלה