קטע אסטרולוגי

../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifקטע אסטרולוגי../images/Emo41.gif

ידידתי האסטרולוגית מבטיחה לתת פירוט קצר לכל מי שירשום את המערך המשפחתי! כתבו את הרכב המזלות במשפחה, ו- נראה מה יהיה לה לאמר... חשוב לציין מי המבוגרים, ואת הילדים לפי סדר גיל (אם יש יותר מ-אחד).

שמנתולה

New member
אנחנו! אנחנו!

אני תאומים, זוגתי טלה כלבה אחת עקרב והשניה קשת. נו... מה זה אומר?

אז ככה:

התאומים: זקוקה להרבה שינויים ודברים שונים בחיים. לתנועה ולהומור. הטלה לעומתה הטלה נאמנה, מראה-כיוון , זקוקה להתפתחות מתמדת, לגיוון ולחיזור יצירתי. קנאית. אין ספק שזו זוגיות מוצלחת במיוחד, בפרט אם יש בבית הרבה חיות.

אז ככה:

התאומים הגבר חייב להיות מחוזר כל העת. אוהב אמנות ומוזיקה. זו השנה שלהם והם עומדים לפתחן של התחלות חדשות. הגדי הוא עקבי ועקשן, מגיע להשגים לאט. דמות של מורה ידען. יש לו נטיה לראות דברים בפשטנות והוא עלול לפספס חלקים מבן זוגו התאומים שהם עדינים יותר. העקרב הוא תככן ועלול להיות ילד שקצת מסכסך בין ההורים.

אבא גאה

New member
תוצאות :

מיילס חייב להיות מחוזר כל העת - וזה לא חייב להיות אני שמחזר
אוהב אמנות ומוסיקה: אמנות האכילה והמוסיקה של מלחמת הכוכבים לפני התוכנית. אני באמת עקשן ולגבי הפשטנות לא יודע (האישת"י אומר שזה לא לגמרי נכון) והילד: באמת תככן!!! היום הוא אומר לי :"אבא רוני, תקנה לי ביסלי" אני:"בוא, אני אתן לך יש לנו ביסלי" הוא:"אין לנו ביסלי" אני:"יש, הנה" (מוציא ונותן לו) הוא:(נראה מבולבל) "אבא מיילס אמר אין ביסלי" (לוקח את הביסלי וממלמל כמו מנטרה ל20 דקות הבאות): "אבא מיילס - אין ביסלי, אבא רוני -יש ביסלי, אבא מיילס - אין ביסלי, אבא רוני - יש ביסלי" כשמיילס חזר מהעבודה הוא סיפר לי שבאמת בבוקר זה מה שהוא רצה לאכול אז הוא אמר לו שאין ומכר לו במקום זה חביתה עם עגבניה....

Myles

New member
correction:

אני מבקש להודיע אני רואה מסע בין כוכבים ולא מלחמת הכוכבים. (Star Wars give me a break!)

לא שאני מנדנדת...

אבל מחר היא כאן (האסטרולוגית חסרת האינטרנט...) אז מי שרוצ/ה...

oritze

New member
שכנעת גם אותי

אורי בתולה ואני דלי. הילדים לפי הגילאים אריה, שור, טלה, קשת. השאר יחכו לפעם הבאה. תודה מראש אורית

ציבונה

New member
נו אם את ממש לוחצת

אני קשת, אשתי מאזניים והקטנה שור לגבי בעלי החיים אנחנו לא סגורים על תאריכי לידה אז נעזוב אותם.

ציבונה

New member
עדכון

אני קשת אופק סרטן ואשתי מאזניים אופק קשת והילדה שור אופק אריה.

אוקיי: המשך:

בעצם האסטרולוגית מזכירה לי שהיא ביקשה תאריכים ולא רק מזלות... אבל לפי האופק היא כבר יותר שמחה להגיב: הקשתית נגועה בתזזיתיות ותאוות נדודים שעם הגיל מתרסנת ע"י האופק הסרטן. האופק נותן לה פרספקטיבה ורגישות שמכשירה אותה לחיות עם המאזניים . זהו קשר של אהבה יציבה עם פרצי התאהבות מרגשים. הילדה מוסיפה את האדמה , הקרקע, שהיתה חסרה לקשר לפניה, ואם לא תיזהרו היא עלולה להפוך לאדם הדומיננטי במשפחה.

ציבונה

New member
תודה על ההשקעה

וחוץ מזה הקטנה היא כבר הדומיננטית במשפחה מה לעשות?

מסרתי את ה"תודה".

היא שוב נזפה בי... (אסטרולוגית חינוכית...) ששכחתי לבקש תאריכים, אבל - כרגע היא לא מציעה "מקצה שיפורים" - היא עסוקה מאד. אולי בסוף החופש הגדול. ו- לגבי הקטנה... במקרה שלכן - לציית לה ולחייך !!! (זו לא עצה ממנה...)

האמא הקשתית

מומלץ לה ילדים במזל שור. אין יותר טוב! (המשך יבוא ! אנחנו יוצאות להפסקה עקב סוף הגן... איך היה עד עכשיו?)

She Dolphin

New member
רוצים גם!! ../images/Emo98.gif

אני עקרב, יובלל סרטן, תומר (המתוק
) תאומים
, ובלוז החתול - סרטן (בגוף המשפחה, היה מוסיף יובלל אילו היה כאן הרגע
) והערה קטנה: גם אצל יובלל וגם אצלי, יש הרבה אלמנטים של מזל תאומים, למזלנו, אחרת איך בדיוק היינו מסתדרים(אנחנו, עם כל המים האלה) עם הילד הזה, שכולו אויר!!!

ליאת +

New member
ואם נגלה שאנחנו לא מתאימים../images/Emo5.gif

אבל בשביל הספורט: אני מאזניים, היא עקרב והפעוט גם מאזניים (המשמעות המיידית היא ששלושת ימי ההולדת שלנו מרוכזים בתקופה של כשלושה שבועות. אינטנסיבי משהו).

למעלה