קטע אסטרולוגי

אז נשארו לכם יומיים לחגוג...

היא תבוא ביום ד´ במקום היום... אילוצים משפחתיים...

אז ככה:

יש פה מקבץ מעניין של מזלות שחוזרים על עצמם. המאזניים מתאימה לעיסוק בנושאים של אמנות. מוטרדת מכל חוסר איזון.נוטה לרצות ולמצוא חן. מתאימה את עצמה ועלולה להתבטל בזוגיות . העקרב דומיננטית וקנאית . החיבור יהיה טוב אם הוא על רקע רוחני. אם יש חיבור רוחני זו תהיה זוגיות גבוהה. אם החיבור הוא פיזי יהיו קשיים רבים. ילד מאזניים יכול להיות האיזון הטוב . חשוב לתת לו הרבה חופש ולתת מקום לשקט שלו.

אז ככה:

העקרבית אירוטית וקנאית, ופגיעתה רעה. הסרטן הנאמן הוא בן זוג מצויין בשבילה. חתול בן מזל סרטן הוא חתול בית אמיתי. קצת רשע . בן מזל סרטן זקוק לתמיכה המתקבלת היטב מהסרטנית האסרטיבית. הילד התאומים נוטה לרצות (לרצות להשביע רצון), ואם יופעל עליו לחץ רב מדי בצירוף ההורי הזה הוא יכול להתפתח לכיןן של נטיה "לעגל פינות".

אבא גאה

New member
אני ראיתי את תומרר במציאות

הוא כבר מעוגל בכל הפינות
(בונבון). ואני לא דואג שיופעל עליו לחץ.....אלה ההורים ובני האדם/חוה הכי נינוחים שפגשתי.

אז ככה:

הגבר הבתולה הוא בעל חוש הומור סמוי. עדין ושקט. פוחד מכשלון. לא יודע מה זה "לחפף". הדלי היא ההשלמה האידאלית שלו. ההארמוניה ביניהם מושלמת. יש בינהם הבדל רק במידת הצורך ב-חיי חברה. האריה מושך המון תשומת לב והוא אידאלי כילד בכור. מנהיג טוב ואחראי. השור הוא הביתיות והוא נהדר כילד שני. יציב ונאמן. השור הוא אמין ואיש סוד נהדר וההורים צריכים להזהר לא לתת לו לקחת יותר מדי אחריות על עצמו. יש חשש שיסתגר. הטלה הוא ילד ה-צדק. שונא אפליות. נמצא קבוע בגיל ההתבגרות. הקשת הוא הצבע וההרפתקאה של כל המשפחה. חסר טאקט ועם לב זהב. יופי של הרכב משפחתי. יש ברכה על ביתכם !

miku

New member
אפשר גם?

אני דגים אופק שור, האשה סרטן אופק קשת והקטן שור באופק עקרב. מתאימים???

אז ככה:

הדגים חולמנית ומיסטית, מרחפת ונמצאת קרוב לרוח. נוטה להיות עגמומית לעיתים ורגישה לכל שינוי במצב הרוח של הזולת. אופק השור נותן איזון וחיבור לקרקע, שבגיל צעיר יכול לעורר קשיים ובגיל הבוגר יתן איזון. הסרטן ביתית וסגורה, טובה לאחרים וקשה לעצמה. גם כאן יש איזון טוב ע"י האופק שמעיר אש בנשמה. הקטן הוא חיבור נהדר בין שתיכן ובלי ספק הפך את הזוגיות למשהו מעשיר ואת הבית למרכז החיים.

minga

New member
ואם יש עוד מקום אז גם אני

אני דלי, ילדי לפי הגיל: סרטן וטלה. בת זוגתי:מאזנים; ובנותיה לפי הגיל: מאזנים וטלה. בהצלחה

אז ככה:

הדלי נוטה להיות שונה. מקורית.אידאליסטית. עם ילד סרטן יהיו חיכוכים.עם ילד טלה יהיה הרבה הבנה ולהט. עם בת זוג מאזניים יהיה קשר פורה אם תהיה צמיחה משותפת. נחוץ תמיד למצוא פרוייקט משותף . ילד מאזניים לאמא מאזניים אי אפשר לדעת בלי האופק לפחות. ילד טלה יפרח אצל אמא מאזניים.יהי קושי בחיבור בין הילדים.ילד סרטן יימשך לבת הזוג המאזניים.

למעלה