בראבו

T z L i L u S h

New member
היא קראה לך ככה בגלל הכינוי היא לא

ידעה את השם שלך
חוצמזה קוראים לה: י = ר = ד = ן

Blody Angel

New member
א. אני יודעת...ב. הכינוי שלה זה

ירדנה אז חשבתי שככה קוראים לה.....

LuLi GiRl

New member
ערן כנס!

רוצה ליצור קשר עם הילדה? חחחחח..... קוראים לה דניאל בלייברג והיא מהשיכבה שלי! וד"א...... קמי ופלי היו אצלה בבית! וגם נדיה וסבסטיאן! וגם היא הייתה עם המורדים מאחורי הקלעים של ההופעה ובמלון..... זה מה שקורה כשיש לך קשרים עם כל העולם! חחחחח

הבלונדה מכשפה../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אבל מישל הזאת, אז 2 מהרקדניות שאיתה הן מהבית ספר שלי. *גאה* ומי שזכתה דווקא חמודה, רק החיוך המעפן שלה הציק לי, ממזרטה קטנה...

TaMaRשולטת

New member
הבלונדינית המתולתלת היא אחותי../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

סתאאאאאם........פשוט משעמם לי אז התחשק לי שתכנסו להודעה!!!! אז מה נשמע היום??????...

LuLi GiRl

New member
דניאל המתולתלת היא מהשיכבה שלי!

ערן, רוצה ליצור קשר עם הילדה? חחחחח..... קוראים לה דניאל בלייברג והיא מהשיכבה שלי! וד"א...... קמי ופלי היו אצלה בבית! וגם נדיה וסבסטיאן! וגם היא הייתה עם המורדים מאחורי הקלעים של ההופעה ובמלון..... זה מה שקורה כשיש לך קשרים עם כל העולם! חחחחח

LuLi GiRl

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

המחומצנת [[בלונדה בשבילכם]] מזכירה

את שאקירה. רק בשיער... בכל אופן,אני חושבת שהיא שרה מעולה והיא הייתה צריכה לזכות. אבל ללא ספק שמישל הקטנה הייתה חמודה ולילדה כמוהה מגיע לזכות יותר-רק בגלל הפרצוף התמים הזה. אבל ה"בלונדה" שרה מעולה. והזכייה לא נידמה לי הצדיקה,הילדה שזכתה נורא חמודה אבל בעלת המון זיופים. כולם זייפו,אבל לבלונדה היה קול ממש יפה.

אני חושבת שדניאל הייתה צריכה../images/Emo185.gif

לנצח....... מישל חמממממווודהההההה לאלללהההה
ומאוד מתאים ל'ראפרים' לבכות [
]......

למעלה