המעבורת של אילן רמון כנראה

../images/Emo10.gif

נאס"א הודיעו רשמית כי כל האסטרונאוטים שהיו שם, נספו.
אני ממש בשוק! הייתה כזו גאווה כאשר הוא המריא, והייתה אמורה להיות חגיגה כשהוא ינחת, אבל החללית התפוצצה באוויר כאשר נכנסה לאטמוספרה. ביינתיים לא יודעים למה, כיצד, וכ'ו. אני לא מאינה שאילן רמון מת... כל-כך חיכיתי לרגע שהוא יחזור ואיך שיקבלו אותו בישראל!

netta12

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לכל שב

עת האסטרונאוטים,ואני משתתפת בצערם של משפחות האסטרונאוטים

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

עצוב

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה פשוט נוראי... אני עדיין לא מאמינה שהם מתים... תראו באיזו מהירות שמחה יכולה להפוך לעצב...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo121.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ותחשבו ראו בחדשות איך שהם דיברו!!! זה ממשש נוראי אני מתתה לראות את המשפחה שלו מי היא עושה כי זהה ממש מעניין!!!!! ואיזה מסכנים הם היו צריכים להיות 4 שנים בארצות הברית רק בשביל זה רק ילד אחד שלהם יודע עברית טוב השאר רק קצת מילים אבל בעיקרון אנגלית! זה נורא! לזכר זה אני אוותר על בני האייקונים המאומצים לאות כבוד!!

:(:(:(:(:--->

ועוד קראתי בוואלה שמצאו חלקי גופה, וגם שמצאו גוגולת או משהו כזה... דיי זה פשוט נוראי!! כל-כך האמנתי שהוא יחזור... זה בלתי נתפס!
אני כל היום ואתמול בכלל הייתי עצובה לאללה...
לזכר אילן רמון, טייס חיל-האוויר הישראלי, האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל. שלא חזר
רק שלשום ראיתי את כל האסטרונאוטים שמחים... הוא מת לאחר שהגשים את חלומו, זאת הנחמה.

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

דייייייי
אני בשוק
אני עדיין לא מאמינה
אני הכרתי את אילן רמון ואת כל המשפחה ו ... אני לא מאמינה
תחשבו איזה מסכנה רונה , אסף , טל , יפתח ונעה שכ"כ חיכו לאבא שבסוף לא הופיע
. איזו גאווה זו הייתה לישראל . אני די בשוק

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo26.gif

נר לזכרו של האסטרונט אילן רמון הוא היה גדול...אני עומדת לבכות

karin agajany

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

יווווווווווווווווווו אני ממש ממש ממש בשוק עדיין!! אני לא יכולה להאמין! דווקא כשאני ראיתי את הראיון איתו לפני כמה ימים, והוא היה כל כך שמח... וגם כל שאר האסטרונאוטים....

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif מנדי ../images/Emo26.gif

הם ( היא
) חברים של ההורים שלי .

Super Keshet

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo26.gif

כל כך הרבה עצב יש במדינה שלנו! והנה זה... תנחומי לרונה, יפתח, אסף, טל ונועה...

../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif לזכר אילן רמון. ../images/Emo16.gif

החללית התפוצצה.... למה
למה
למה להעניש את המדינה מוכת, הפיגועים, הטרור, השנאה, הסבל והכאב.... למה להעניש את את המדינה החבוטה הזאת
למה אין אנחנו יכולים לשבת בשקט בבית ולראות את אילן רמון ז"ל מחייך באושר לכולנו מביתו שביוסטון, למה
113 פעמים שיגרו האמריקאים מעבורות לחלל והם כולם נסעו וחזרו בשלום (חוץ מאיזה 2-3) למה דןןקא לנו
למה
חסרות לנו לוויות
נר לזכרו של אילן רמון....

למעלה