סיכום חודשיי

A Modern Myth

New member
פסטיבל מוזיקה של פלאפון בגני התערוכה בת"א,

19-20 לאוגוסט- ליידי גאגא, סימפל פלאן, קייזר שיפס, היהודים, מופע הארנבות של ד"ר קספר, מרסדס בנד, אביב גפן, שוטי הנבואה, התקווה 6, סינרגיה, מוניקה סקס, שבק ס.

ליידי גאגא?

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני מתה על ליידי גאגא! יואו! אני שם.

I AM7

New member
סלחי לי?!?!

היא מדהימה. קבעתי עם ידידי הטוב שאנחנו נלך... היהודים:) אביב:) התקווה 6:) ומוניקה סקס:).... אני אוהבת רוק ישראלי.....אבל לא את הכל.......יש כאלו סתם מעפנים שמנסים להיות חו"ל..

כמה זה עולה יש לך מושג?

כי אני שם. כל כך שם. היא כל כך טובה. אני אעשה סרט מהשיער שלי!

I AM7

New member
....אמממ....

יש לך פלא' של חברת פלאפון??... אילנה אמרה שהם מארגנים את זה , ניסיתי להתקשר היום ...שכחתי שיום שבת חח(חכמה)....המוקד סגור , אבל בטוח , מי שמנוי בחברת פלא' מקבל הנחה..... מחר אני אתקשר... , אני אעדכן הליידי גאגא הזו... היא שליטה... , אני מתה על השיר הזה פאפרצי, . I wanna take a ride on your disco stick"..LOVE GAME -
"

זה פלאפון? לא סלקום?

לא משנה.. 150 ליום נשמע אחלה. עכשיו, אני רק צריכה לברר באיזה יום מופיעה ליידי גאגא

DarkSecretLove

New member
Nancy boy

שם:אופקיטה גיל:16.5 תאריך לידה:14.11 מקום מגורים:קרית חיים מה אתם עושים בחיים כרגע:תלמידה בחופש
מה אתם שומעים עכשיו? Nancy boy-Placebo שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:eek:ne shot one kill-dying fetus איך עבר עליכם יוני?ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- הופעה של ידידים במועדון,היה מעולה! מה אתם מתכננים ליולי?מפגש,תל אביב יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?מפגש בהחלט וכמובן תמונה שלכם

אני ../images/Emo9.gif

חידון שם: שני גיל:19 תאריך לידה:1.5.90 מקום מגורים:פתח (אין) תקווה מה אתם עושים בחיים כרגע: צבא מה אתם שומעים עכשיו?eh eh - lady gaga שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: המממ.. release me של אגנס (מה? יש יותר מידיי גלגל"צ בצבא) איך עבר עליכם יוני? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב? הממ.. קיבלתי את היירבוק, ואני מופיעה בו ב3 מקומות, וקיבלתי תעודת חיילת מצטיינת מהמפקדת טייסת ואני היחידה שקיבלתי! מה אתם מתכננים ליולי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? הממ.. כן, ההופעה של היהודים ביומשלישי והמפגש. וכמובן תמונה שלכם תראו תראו! ישבתי אתמול במסעדה כזאת שנמל שקוראים לה תומו!!! ועל אף השם המהמם, השירות היה חרא!

למעלה