Another week, Another McWeekend

McGirl For Life

New member
אסור לנצלש פה... אבל בכל זאת../images/Emo3.gif

אני הייתי נוסעת כי כאילו זה לבלות עם המשפחה.. את לא צריכה שם חברות או טלויזיה או בנות בגיל שלך... זה זמן איכות עם המשפחה וזה לא קורה הרבה אז אני הייתי מנצלת את זה
ואת תמיד תוכלי לפגוש בנים חתיכים הם יבואו ויעזבו אבל משפחה תמיד תישאר משפחה וזה יותר כיף ממנה שזה נראהלך.. אני מדברת מנסיון
קחי איתך אמפי ודחסי לשם ימבה שירים שלא יהיה לך משעמם לעשות בטן גב
שימי אפילו את השירים הכי הכי ישנים שיש לך שלא שמעת מלאמלא זמן..

McWeekend

אני בדר"כ לא עושה , אבל ממש שיעממם לי היום אז עשיתי
מצעד הלהיטים של מקפליי: Everybody Knows Smile do ya Corrupted כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: sonohra - love show DARI - Wale הלהקה המגניבה של השבוע: MCFLY :) אלבום שחרשתן עליו: רדיו אקטיב קליפ שעשה לכן את זה: http://uk.youtube.com/watch?v=2fBIZROzEJ4 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנה מונטנה XDD צחוק מעבודה כולם שונאים את כריס הכי גאים שיש .. (הכל בגלל בת דודה שלי
) משהו שהכעיס אתכם השבוע: - משהו ששימח: מפגש , הסיכות המושלמות של מק מאוהב| קנו לי שתיי זוגות נעליים ממש יפות
ממדיון , :) משהו שהעציב: משו שאמא שלי סיפרה לי הכניס אותי ממש לדיכאון
אל תשאלו מה, כי אני לא יגיד... ציטוטייה: - אין - מתנגן בראש / בפלייליסט: DARI - Wale המלצת השבוע: אל תשתו אשכוליות !!!!!!!!
התמונה הכי חמה:

Yu vi

New member
טיהי../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Memory Lane
והכל
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: The Broken Minor - Elliot Minor Last Call To NYC - Elliot Minor 42 - Coldplay Viva La Vida - Coldplay Violet Hill - Coldplay Dreidel Song - Southpark
אם את בעניין - שייגעצ
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי /m\ , קולדפליי, שייגעצ
אלבום שחרשתן עליו: לא
קליפ שעשה לכן את זה: LIES!!! D::
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פרויקט מסלול, חשופים, רד בנד, אבי ביטר חי בסרט, סאות'פארק
משהו שהכעיס אתכם השבוע: רבתי עם מישהו על שטויות.
משהו ששימח: חודשיייים
הייתי בהופעה של שייגעצצצצצצ D: *יובל מנדלסון
סטלן יואו* קניתי גופייה עם הדפס של גרגמל ואחת עם דרדס וזה נורא חמודי. D:
משהו שהעציב: איןלי כוח להתחיל לפרט
ציטוטייה: לא
מתנגן בראש / בפלייליסט: בראש~ 42 של קולדפליי
המלצת השבוע: אל תנסו לצחוק עם אנשים כבדים כי הם נעלבים מכל דבר. ><
התמונה הכי חמה: אני בעת ניגון LIES/אבריבאדי נואוז/TLS. אחד מהשלושהXD

../images/Emo42.gifאיזה שבוע כייפי:p../images/Emo95.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
רדיו:אקטיב Sorrys Not Good Enough Silence Is A Scary Sound She Left Me All About You TBOPK
כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע:
Plain White T's - Hate (I Really don’t like you) !Jason Mraz - I'm Yours. Amy Diamond - What's in it for me Fall Out Boy - Dance Dance. Fall Out Boys - Beat it. Fall out boy-this aint a scene its_an_arms_race Fall out boy thnks fr th mmrs I Don't Love You - My Chemical Romance Jane's Addiction - Superhero Jordin Sparks Feat Chris Brown - No Air My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade Nickleback - This Is How You Remind Me. Nickelback- How you remind me Acoustic version Paramore - Crush crush crush ליבי בירן- אחלום לנצח ליבי בירן- תמיד אהבה ליבי בירן-טוליק LeeB-Anything You Want To LeeB-Hey Dont Look So Sad LeeB-In The Sun LeeB-Smile Leeb-You Came Back. LeeB-You My Love
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
ליבי
אלבום שחרשתן עליו:
רדיו:אקטיב & playing the game [של ליבי]
קליפ שעשה לכן את זה:
LIES
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סופרמודל [הולי זכתה
] כוכב נולד, צחוק מעבודה
האולימפיידה
רטטוי :]
משהו שהכעיס איתכם השבוע:
כלום
משהו ששימח:
יום שישי עם מייקי ונועה
2 ג'ינסים חדשים נעליים חדשות עשיתי עוד עגיל
משהו שהעציב:
הבצפר הדפוק שלנו החליט שאנחנו מתחילים ביום שני ולא עושים לנו גשר אחר כך
ציטוטייה:
היה הרבה השבוע אבל אני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט:
לייז
המלצת השבוע:
מותר להיות אובססיבים XDD
התמונה הכי חמה:

../images/Emo95.gifחחחח הקפוארה עוד הפעם

מתנחלים בגן היובל
נזכרתי בציטוט :] ביום חמישי הלכנו עם המשפחה לירושלים ובאיזה 1 בלילה ישבנו לאכול מעורב [בעע אני לא אוהבת ] ואחרי זה נשסענו הביתה וכל הדרך הייתה סיבובים ועליות אחותי פתאום אומרת "אחחח... הכבד פגע עכשיו בלב" ואז הייתה ירדה "הטחול העיף את הכבד לצד עכשיו..." ~זה מה שאני זוכרת
~ |באלי לראות את הסרט החדש שיצא עם דרייק בל|

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifאת יודעת שאלונה טל משחקת גם בסרט הזה

DDDDD: כפרות על אלונה טל

Maddie

New member
Best Week EVERR../images/Emo226.gifעיר הנוער../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Do ya Five colors Smile
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
שבק ס'-מכופף הבננות ים - וואי וואי וואי השמש זורחת מעליי ליי ליי
Bob marley-I smoke two joints
אביב גפן-סופרסטאר אביב גפן-זה רק הלב שכואב לך הבנות נחמה-I love you
הלהקה המגניבה של השבוע:
שבק ס'!!!
אלבום שחרשתן עליו:
לא משהו מיוחד
קליפ שעשה לכן את זה:
הדפוקים עם הטקטוניק: http://www.youtube.com/watch?v=F4fHnJ1W1nE&feature=related
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
סקינס
רטטוי
משהו שהכעיס אתכן השבוע:
יש לי חברה שהיא זונת צומי! וזונה! וקנאית! אררררררררר
משהו ששימח:
עיר הנוערררררר
היה כ"כ כיייףףףףףף ^^
משהו שהעציב:
שהייתי צריכה לחזור הביתה
ציטוטייה:
היה פווווווווווווווול
מישהו שהכרתי בעיר הנוער הלך עם חולצה שהיה עליה שמל של גראס ומתחת לזה היה כתוב "פטרוזיליה"
"יש לכם אש?" "לא, אבל אני חם" XDDD
*ידיד שלי זורק את הסיגריה שהוא סיים על החוף, אני קוברת אותה באדמה* "טלי, תרשמי, כאן קבורה בכיף, הסיגריה דליה"
"כמה עולה XL?" "15" "מה 15?!ביקנעם זה 7!" "אני נראה לך יקנעם?" "תגיד תודה" "תודה!"
*עמית גומר את השלוק האחרון מהמירנדה* "עמית תגמור, נו תגמור! תגמור כבר!" *הוא לא מצליח, כי סיגל מצחיקה אותו* "לעמית יש בעיות גמירה!"
"קח דניאל, תשתה" *אחרי דקה, אין בקבוק קולה* "איפה הבקבוק?" דניאל:"אמרת לי לסיים לא?"
סיגל:"רוצה לראות איך אני גורמת לך להגיד נו מהר?" *חושבת* אני:"אוקיי"
טלי:"מי בא איתי לקנות שתייה?" אני:"לא בא לי" סיגל:"אין לי כוח" יוני:"כואבות לי הרגליים" *דניאל לא עונה* טלי:"נווווו
דניאל, אני אממן לך את הסיגריות" *דניאל קופץ מהמקום* "אני בא
"
ב-10 בבוקר, אחרי שחזרנו מעיר הנוער ב-5. סיגל:"בוקר טוב!!!!!" אני:"בוקר טוב!!!" סיגל:"לילה טוב
" *אני ישנה*
"הטלפון שלי עובר כבר שלוש דורות במשפחה. זה פלאפון דור שלישי!"
*טלי מסתתרת מאחורי מכונית* "נכון אתם לא רואים אותי?" "נכון" "אתן יודעות למה?" "למה?" "כי הסמים מחקו אותי!"
*אקס של חברה שלי מתקרב, ואני שונאת אותו* אני:"סיגל תגידי לי והנעל הזאתי בראש שלו! אל תשכחי, הנעל אצלי ביד" *הוא מגיע* "הנעל עדיין אצלי, מילה אחת ממך, והיא באוויר"
הטכנאי של הוט נמצא אצל חברה שלי בבית ושמענו מוזיקה, היא העבירה ל-I don't love you אני:"איכס תעבירי שיר חרוש" *מעבירה לים* הטכנאי:"וזה לא שיר חרוש?" טלי:"אתה שקט! אתה תעבוד!" הטכנאי:"לכי תעזרי לאימא שלך" טלי:"אל תיתן לי פקודות" הטכנאי:"היא נתנה לי רשות" טלי:"גם היא לא נותנת לי פקודות, עובדה, אני עדיין במיטה"
היה גדול!
מתנגן בראש/בפלייליסט:
לא שומעת כלום
המלצת השבוע:
עיר הנוער זה אחלה דבר

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חח גם לחברה שלי יש חולצת פטרוזיליה

זה מיריד הטישרטים (T- Market) ועיר הנוער לא הייתה מפוצצת ערסים?

Maddie

New member
../images/Emo2.gif ממש לא../images/Emo118.gif

היו כמה *אהמ העיר שלי אהמ* אבל ביום השני היה סבבה תותים
[אביב גפן]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

אהבתי את החולצת פטרוזיליה, גמני רוצה! הייתי אמורה ללכת אבל בסוף אני הולכת לווליום כינרת, יותר שווה^^ העיקר שנהנית

Maddie

New member
החולצת פטרוזיליה כזאת שווה../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

הוא כ"כ משיג לי אחת מועחעחחעע
תודה
תהני בכינרת!

למעלה