היום ה-15

Elor14

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifהיום ה-15../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

עדכנו אותנו, מה הולך בבית? :)

רגע רק רגע

Active member
כששמעתי ת'שיחה של אתי ובן...

הייתי בטוח שאתי מסתלבטת עליו בעניין הזוגיות שלהם. לאחר ששמעתי את אתי מספרת לליהי וקרן על עלילות השיחה, אני בטוח שאתי מתאהבת בבן. בסוף הוא יסכים להתחתן באולם

tapuzo

New member
השיחה המעניינת הראשונה של העונה

סוף סוף שיחה עם קצת עניין מעבר ל"איתן איתן איתן".. מסכנים חבריו של "איתן איתן איתן", הבנות לא יותר ממשתמשות בהם להפגשת שעמום. אין שום עניין אפילו רבע מיני. אני מרחם על שלושתם - כתבו להם בחוזה שאסור להם להתחיל עם הבנות? כי ככה זה נראה. עצוב שבני 34-35 שצריכים להיות כבר בזוגיות רצינית יושבים ב-2 בלילה בתוכנית טלויזיה ומדברים על ימיהם כבני 23 כשבנות הסתכלו לכיוונם. באמת זה היה רגע אמיתי ראשון ובודד בחייו הטלויזיוניים הפאטתיים של בן זלץ כסרח עודף של חבר מעט זוהר יותר.

N o a m V

New member
החברים שלו באמת הכי מסכנים

הם מראש יודעים שהם עד סוף התוכנית שם, זאת אומרת 3 חודשים ובשביל מה ?? - להיות היועצים של איתן ? מה יצא להם בסוף ? כלום אחד גדול.....

רנדו

New member
סוף העולם מגיע עוד 3 חודשים ולא ידעתי?

אני למשל לא אתנגד לעשות לבן ג'סטה אם הוא כ"כ יהיה בכלום, למשל. (אני בטח לא היחידה) חוץ מזה מי לא היה רוצה להיות סה"כ בחופשה תמורת כסף. (ויש גם את הפרסום, החוויה.. ובלה בלה בלה)

ליהי114

New member
אתי,קרן,אורטל וליז הן הרעל של הבית

בייחוד אתי.לא יאמן כמה צביעות,סכסכנות ורוע.

ליהי114

New member
מקסימות? ליהי אכן

נגררת וחסרת עמוד שדרה וילדותית מאוד,אבל לא מאמינה שמדובר בבחורה רעה. לעומת זאת ,אתי וקרן,שאלוהים ישמור מקסם כזה. מרכלות ללא הפסקה,צבועות,לא מפרגנות אחת לשנייה.תראי מה אתי עשתה ביום שישי עם הארוחה-ככה מתנהגת חברה? אתי בכלל היא תופעה.בחורה עם כרזימה מפה עד הודעה חדשה ובמקביל בחורה רעה ,לא אמיתית.מסוגלת לטנף וחצי שעה אח"כ להתלקק כאילו לא קרה כלום.קרן דומה מאוד רק שיותר מתוחכמת

קשקשה9

New member
אף אחת שם לא שוכחת לרגע שהיא באה לתחרות

תחרות על כסף ו/או ליבו של גבר (איתן?
)

didush100

New member
כן הן מקסימות

רעות טובות? אף אחד שם לא רע והן אחלה הכי נורמליות בכל הבית הזה והכי חכמות

קשקשה9

New member
דידוש הן אכן חכמות ואפילו תותחיות

בהתנהלות חברתית אבל במאני טיים הן תשלופנה ציפורניים גם אחת כלפי חברתה אין ברירה זו תחרות

רגע רק רגע

Active member
עד כמה שזכור לי...

גם לקס לות'ור חכם יותר מסופרמן. הוא עדיין לא נחשב לדמות הטובה בסיפור

קשקשה9

New member
לא נראה לי שיש כאן דמות טובה זו לא השאלה

לא יכולה להיות מעצם העובדה שהן הוזנקו למירוץ ועכשיו הטובה בעיני איתן "תזכה" לפי מה? לפי מי? עד כמה כל אחת תסכים להרחיק לכת?

קשקשה9

New member
אוקי באמת היה לי קצת קשה להבין אבל

חכמה היא משהו טוב בכל קנה מידה אפילו אצל בחורה

ליהי114

New member
סליחה, מה זאת אין טוב ורע?

בוודאי שיש כמו בחיים. לא טוב ורע במובן הפשוט, אלא דמות עגולה,אמינה,מתפתחת,מכילה גם תוך כדי תחרות. אתי מסוגלת ללכלך עם קרן על ליז,עם ליז על קרן,עם ליז וקרן על כל העולם .אין דמות אחת בבית שהיא לא טינפה עלייה חוץ מדניאל.לפני כמה ימים היא לא הפסיקה ללכלך על יוני,מילים קשות כמובן מאחורי גבו אחרי שעה כאילו כלום לא קרה. דרך אגב ,הגיעה שעת הטנפת של הצמד חמד-אתי את קרן תוך כדי פיזור איומים והבטחות שווא. ודידוש תלמדי אדם שמצהיר על עצמו כל הזמן שהוא טוב,שהוא נשמה ,שהוא אמיתי כנראה אין בו דבר.

didush100

New member
וואי אל תקחי את התכנית כ"כ קשה

אני לא באה לשכנע אותך תחשבי מה שבא לך בכיף

ליהי114

New member
האמת הצלחת להצחיק אותי. אני לוקחת

קשה ?חחחחחח. דידוש ,בלי להעליב קצת מודעות עצמית אף פעם לא מזיקה. את שמה לב כמה הודעות את מעלה פה על המקסימות שלך? לא נורא,יעבור לך.

למעלה